Arkadaşlar Baştan Söyliyim Allah Rızası İçin Dalga Geçicek Adam Hiç Mesaj Yazmasın Allah'ın Adını Aldım Lütfen... 17 Yaşındayım... Neyse şimdi bir kız var kızdan çok hoşlanıyorum yani belkide seviyorum ama tam emin değilim... Normalde ben çok konuşkanımdır yakın kız arkadaşlarımla olsun erkek arkadaşlarımla olsn çok konuşurum... Şimdi ben bu kızla bazen bulusuyorum ama o çenesi düşük ben gidiyor sanki kızın yanında dilsiz biri oluyorum... Bi kaç kelime etmeye çalışsam saçmalıyorum kekeleyerek konusuyorum ne bileyim konusamıyorum, konusucak konu bulamıyorum... Şimdi cuma akşamı tekrar bulusucaz eğer ailesinden izin alırsa ortak bi arkadşaımız var bizim mhallede onda kalıcak bende sanırım uzun süre gece yarısında falan sitenin parkında 3 ümüz birlikte otururuz ( ortak arkadaşımız kız ) Yani sizce ben bu kızla ne konular konusmalıyım kızla konusucak konu bulamıyorum bide ayrıca kızla ne konussam hoşuna gider, muhabbet uzar falan ? bide son olarak onu konusurken nasıl etkilerim ? normalde gayet güzel konusurum kendimi dinletirim ama bu kıza karşı olmuyor işte hangi konular etkiler kızları ?
Bi Fikri Olan Yok Mu ?
relax ol gerisi gelir. elbet akşamki diziden, falanca filmden, ortak arkadaşlarınızdan, spordan şurdan burdan konu açılır.
Ne bilek olm . Kız senin. Başkalarının izine basarak yürüme kendi yolunu bul. Önce kafanda olumlu düşünceler yarat negatif bakış acısı ile zaten kızı etkileyemezsin. Pozitif ve hayat dolu ol. Bu şekilde şansın artar. hoşlanıyorsan neysede seviyorsan işin çok daha zor.