bence kalkmalı çünkü aynı görüntüleri ve ayarlanmış olayları görmek istemiorummmmmmmmmm ya SİZ......
isteyenler var ki televizyonlarda gösteriliyo ve isteyenler olduğu sürece (kadınlar yaşadığı sürece) bu programlar kalkmayacak..
quote:
Orijinalden alıntı: bomert
isteyenler var ki televizyonlarda gösteriliyo ve isteyenler olduğu sürece (kadınlar yaşadığı sürece) bu programlar kalkmayacak..
[Deleted by Admins]
quote:
Orijinalden alıntı: Deleted User
[Deleted by Admins]
Alıntıları Göster
izleyici olarak sötylemiş arkadaş.%90ı kadınlardır izleyenlerin
quote:
Orijinalden alıntı: pandacuum
izleyici olarak sötylemiş arkadaş.%90ı kadınlardır izleyenlerin
Alıntıları Göster
hepsini kaldırsınlar eksikliiini hissetmem
quote:
Orijinalden alıntı: MoonRose
Alıntıları Göster
bu yorumlar bi kayde geççek mi..yoksa topic olsun diye mi..gerçek iş istioruz biz...
quote:
Orijinalden alıntı: dhci
bu yorumlar bi kayde geççek mi..yoksa topic olsun diye mi..gerçek iş istioruz biz...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: dhci
çok beklersin o zaman
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: dhci
çok beklersin o zaman
Alıntıları Göster
o zaman böyle topicler açılmasın boş yere..sadece kafamızın tasını attırıolar hatırlatıp..ya nese benim twyle aram yoktur..izlemeyin olsun bitsin..ya da kaldırın tw manyaqları..
magazin programlarını izliyen var dionuz ama dün siyaset meydanında adam reytingleri açıkladı ilk 20'ye bile girememiş magazin programları bence magazin programlarını insanları uyutmak için koyuyolar kaldırsınlar banane milletin kiminle yattığı kimden çocuğu olduğu
quote:
Orijinalden alıntı: Posco
magazin programlarını izliyen var dionuz ama dün siyaset meydanında adam reytingleri açıkladı ilk 20'ye bile girememiş magazin programları bence magazin programlarını insanları uyutmak için koyuyolar kaldırsınlar banane milletin kiminle yattığı kimden çocuğu olduğu
bayanların sayesinde ayakta duruyorlar erkekler kanalda onu göresiye değiştiriyo.erkekler genelde maç arıyor maç yayınlayan kanallar ise erkekler sayesinde ayakta duruyolar yani herkes bir türlü geçinme yolunu buluyor haksız mıyım? arkadaşlar
quote:
Orijinalden alıntı: ulu_tan_1991
bayanların sayesinde ayakta duruyorlar erkekler kanalda onu göresiye değiştiriyo.erkekler genelde maç arıyor maç yayınlayan kanallar ise erkekler sayesinde ayakta duruyolar yani herkes bir türlü geçinme yolunu buluyor haksız mıyım? arkadaşlar
Alıntıları Göster
magazin prgoramları kalsın batıranlar kalksın siyaset meydanında bu konu tartışıldı gerçekten çok güzel bir programdı
quote:
Orijinalden alıntı: akıllı12
magazin prgoramları kalsın batıranlar kalksın siyaset meydanında bu konu tartışıldı gerçekten çok güzel bir programdı
Alıntıları Göster
arkadaşım magazini mi destekliyon sen bir acayip bu yopicte bir tek destekleyen sensin ama olsun zevkler ve renkler tartışılmaz yorum yok
quote:
arkadaşım magazini mi destekliyon sen bir acayip bu yopicte bir tek destekleyen sensin ama olsun zevkler ve renkler tartışılmaz yorum yok
Alıntıları Göster
okan dün siyaset meydanında çok iyi konuştu, tercih hakkımızın olmadığından bahsetti evet bencede tercih hakkımız yok.haberlerde bile magazin var açıyosun deniz akkaya dayak yemiş, diğer kanalın haberine geçiyosun hala dayak yiyiyor, neyse televole başlıyo hala dayak yiyiyo, diğer kanalınkine geçiyosun yine deniz yine dayak, yeter artık ya kimi kandırıyorsunuz reyting uğruna yapılanlara bakın, biran önce düzelmesi lazım bu işlerin ama sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: rybczynski
okan dün siyaset meydanında çok iyi konuştu, tercih hakkımızın olmadığından bahsetti evet bencede tercih hakkımız yok.haberlerde bile magazin var açıyosun deniz akkaya dayak yemiş, diğer kanalın haberine geçiyosun hala dayak yiyiyor, neyse televole başlıyo hala dayak yiyiyo, diğer kanalınkine geçiyosun yine deniz yine dayak, yeter artık ya kimi kandırıyorsunuz reyting uğruna yapılanlara bakın, biran önce düzelmesi lazım bu işlerin ama sanmıyorum
Alıntıları Göster
arkadaşlar ancak ayaklanma çıkması lazım anca öyle kapanır yada izlenmemesi lazım bayanlar oldukça buda imkansız hadi forumda ayaklanma çıkaralım anket koyma yok mu burada?koyalım bir anketolur mu fikrim nasıl?
quote:
arkadaşlar ancak ayaklanma çıkması lazım anca öyle kapanır yada izlenmemesi lazım bayanlar oldukça buda imkansız hadi forumda ayaklanma çıkaralım anket koyma yok mu burada?koyalım bir anketolur mu fikrim nasıl?
Alıntıları Göster
bence kapansın planlanmış şeyleri gösterip duruyolar saçma sapan yok banu alkan ve herkes onları konuşuyo uyuz oluyorum bu magazin programlarını kim çıkardı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
quote:
Orijinalden alıntı: 7RoNaLDo7
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
ya kalkar mı olur mu öyle bişey kalkarsa medya neyle meşgul olacak beeee ama kalkmasını isterimmm
eveeeeeetttttttttttttttttttttttttttttttt kalkmalı onların yüzünden televizyonda adam gibi bişe de yayınlamıyorlar. Bana ne kim kminle beni benimle birlikte olan ilgilendirir kardeşiiimmmm.. Bunlar işin suyunu çıkardılar yaa
yada onlarla anlaşalım türkiyede adsl i ücretsiz yapsınlar magazin programlarını yine yayınlasınlar nede olsa izlemiyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: swordxxx
yada onlarla anlaşalım türkiyede adsl i ücretsiz yapsınlar magazin programlarını yine yayınlasınlar nede olsa izlemiyoruz
ya bi dakika ben bu topiğe yazcaktım unutmuşum
arkadaşım önce topiğin başlığını değiştir bence çünkü programlar diye bişi yok bi tanesinin kopyaları var
mesela isimlerini tam hatırlamıyorumda şöle bi durum vardı starda hala varmı bilmiyorum ne zamandır öle programlara bakmıyorum annemin anlattıklarını dinliorum olay şöle cuma akşamı bi magazin programı oluyodu "x" programı sona ctesi öğlen "x" özel adı altında tamamen aynı konular sadece sunucu deişik ve pazar günüde yine aynı konular sunucu deişik paparazzi adı altında veriliodu
diğer kanallarda da aynıları ee nerde programlar
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: MoonRose
ben hissederim ben magazinden başka bişi izlemiom :P