Şimdi Ara

sizce mahkemelik olur muyum ? Ciddi konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
57
Cevap
1
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çocuğun birine sosyal paylaşım sitesınden küfür ettim sonra çocuğu gördüm bileğinı falan sıktım çocuk annesine söylemiş annesi benı mahkemeye vereceğinı soyledi

Bu arada bana geçen yıl tokatladı ama annemler olayı bılmiyor sizce ne olur?

• verir genç yaşında hapislerde çürürsün dua et vermesin
  • hadi ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

verir genç yaşında hapislerde çürürsün dua et vermesin
    sosyal paylaşım sitesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4goodlife

sosyal paylaşım sitesi

Alıntıları Göster
    Yaş nedir?
  • hadi doğru düzgün cevap verin
  • Bir sey olacagini sanmam.

Edit: 14 yasindaymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecenin sesi 101 -- 1 Mayıs 2012; 21:18:15 >
  • 14
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecenin sesi 101

Bir sey olacagini sanmam.

Edit: 14 yasindaymis
    Benim amcaoğluda küfür etmişti sonra mahkemeye verdiler işte gerisi mağlum hapise düştü.Hapiste de böyle kötü olaylardan hapse düşenlere iyi davranmazlar bilirsin şişlemişler geçen gömdük.Kahretsin hatırlattın ağlıyorum yine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankaragücü1910

çocuğun birine sosyal paylaşım sitesınden küfür ettim sonra çocuğu gördüm bileğinı falan sıktım çocuk annesine söylemiş annesi benı mahkemeye vereceğinı soyledi

Annesi mahkemeye verirse mahkemelik olmuş olursun.

Şaka bir yana , bir insan yolunu yordamını bilerek konuşursa halledemeyeceği mesele olmaz. Gidip annesinden ve çocuktan özür dilersen konu bağlanmış olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

14
    Bak 14 yaşında daha yolun başında dostum.Belliki çocuk senden korkmuş seni korkutmak için alternatif yollara başvurmuş ki bu yolu seçse bile bir cacık olmaz.Endişelenme hayatına devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake LaMotta

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: JavaKing

quote:

çocuğun birine sosyal paylaşım sitesınden küfür ettim sonra çocuğu gördüm bileğinı falan sıktım çocuk annesine söylemiş annesi benı mahkemeye vereceğinı soyledi

Şaka bir yana , bir insan yolunu yordamını bilerek konuşursa halledemeyeceği mesele olmaz. Gidip annesinden ve çocuktan özür dilersen konu bağlanmış olur

kadına gidip özür dıledim ama kadın gidip şikayet ederse ben bana vurdu diye orda söyleye bilir miyim bide tehdıt değildir belki ama bana dediki kocam öğrenırse öldürür seni dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

Alıntıları Göster
    Eskiden böyle şeyler yoktu, sokakda çocukla kavga ederdik gider annesine/babasına söyler gelir onlarda annemize/babamızla konuşurdu olay biterdi.

Diger gün aynı çocukla yine kavga ederdik

Şimdi mahkemeye mi veriyorlar? vay be

• quote:

Birşey olmaz endişelenme benide vermişlerdi bi kere hatta benim olay baya büyüktü ama savcı kafa adam çıktı bide aynı takımlı çıkıncı bana kanı ısındı galiba yardımcı oldu ifade mi verdim savcı gerisini ben hallederim dedi ve sonrasını halletti ve konu kapandı sanada bişey olmaz bu kadar basit bi konu için kimse uğraşmaz çocuk kavgası der geçerler sen canını sıkma ama eğer dava açanlar cins ise ve arkaları gerçekten sağlamsa vay haline hapse girmezsin ama yüklü bi miktarda para alırlar senin babandan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pandemic35 -- 1 Mayıs 2012; 20:52:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonneferler

quote:

quote:

kadına gidip özür dıledim ama kadın gidip şikayet ederse ben bana vurdu diye orda söyleye bilir miyim bide tehdıt değildir belki ama bana dediki kocam öğrenırse öldürür seni dedi

Alıntıları Göster
    benim bi arkadaşım senin yaptığını yapmıştı 1 gün sonra hapise tıkdılar sonra çocuk hapiste öldü

Şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoV@HKiN -- 1 Mayıs 2012; 20:51:09 >

• Bişey olmaz korkutmak için soylemistir.Öyle mahkemeye vermek kolay iş mi saniyorsun.Kimse böyle bi olaydan dolayı o yapılacak masrafi cekmez
  • quote:

quote:

quote:

Klasik türk kadını Özür dilediysen sorun olmaz inşaAllah , sen elinden geleni yaptın

• kadın bu akşam bizim eve geleceğıni söylemişti hala ses yok
  • lan nolcak git bidaha tokatla o çocuğu mahkemeye vermezler kim uğraşacak.versede 50 tl falan para cezası
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.