Şimdi Ara

Sizce mantıklı mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bayagidir araştırıyordum. Ilk Başlarda küçük ekran istediğim ıcın z3 compactı düşündüm ancak birkaç sorundan dolayı z3 compact- HTC one m8 arasından M8 almaya karar verdim. Sizce mantıklı mi? Z3c miniler arasında en iyi olabilir hatta Birçok amiral gemiye de kafa tutabilir ama m8 daha iyi sanki. Ne dersiniz? Düşüncelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olay sizde hocam. Siz ne istiyorsunuz, beklentileriniz neler, zevkleriniz neler?
    Hangi telefon bunlara en iyi uyumu sagliyor gidin onu. İki telefonda birbirinden harika cihazlar.
    Ha fikri olarak, ben z3compact derim.

• Z3 compact daha iyi. Tasarım ise zevk meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Olay sizde hocam. Siz ne istiyorsunuz, beklentileriniz neler, zevkleriniz neler?
    Hangi telefon bunlara en iyi uyumu sagliyor gidin onu. İki telefonda birbirinden harika cihazlar.

Üstat compact nasıl daha iyi anlayabilmiş değilim. Sonuçta telefonu mağazada inceliyorsunuz. Oyun oynama İnternete girme şansınız yok. Farkları pek hissedilmiyor.

• Doğru seçim

Z3c daha iyi diyenler hangi konuda daha iyi acaba açabilirler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: SBJKN1903

quote:

Orijinalden alıntı: Xhenderon

Olay sizde hocam. Siz ne istiyorsunuz, beklentileriniz neler, zevkleriniz neler?

Üstat compact nasıl daha iyi anlayabilmiş değilim. Sonuçta telefonu mağazada inceliyorsunuz. Oyun oynama İnternete girme şansınız yok. Farkları pek hissedilmiyor.

Hocam butun ozellikleri hemen hemen ayni.
    Niye z3c dedim.
    1)z3c 4.6 inch. Ben kucuk telefonlari daha cok seviyorum.
    2)z3c 720p, m8 1080p ve ikiside ayni islemci ve grafik kartina sahip. Bu demek oluyorki z3c daha uzun yillar kasma donma yapmadan bizi rahat ettircek.
    3)ikisindede 2600mah batarya var. Ekran cozunurluklerinden oturu, z3c daha uzun batarya performansi verir.
    4) Tasarim, bu da zevk isi, size kalmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 19 Kasım 2014; 8:13:15 >

• Ustat haklisin ben de buyuk ekran sevmiyorum ama M8 ele oturuyor. Z3 compactin hoparlor titreme sorunu arkali onlu cam olmasi ve pembe ekran meselesi canimi skmisti. M8 ram olayini iyi yoneten bi telefon ve androiddeki en stabil cihazlardan biri oldugunu okumustum. Kamerasi beni tatmin etti. Hoparloru zaten canavar. Xperia arayuzlu tasarim da cok itici geliyor. Bu sebepten M8 demistim ama magazada gormek yetmiyor. Kullanici yorumlari daha onemli. Bu sebepten danistim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • m8 kullanıp satmıs bır kısı olarak bencede z3compacttır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

m8 kullanıp satmıs bır kısı olarak bencede z3compacttır.

Sebebi nedir Üstat?

• Z3

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNCEL

• Senin zevkine bağlı ikiside birbirinden çok farklı boyut farkı kamera farkı batarya farkı performans tasarım suya dayanıklılık falan uzar gider seçim senin hoşuna gideni al.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.