Şimdi Ara

Sizce mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. YGS sınavına 4 ay gibi bir süre kaldı. Hedefim 25-35 bin arası. Size şimdiye kadar ki genel durumumu özetlemek istiyorum. MF öğrencisiyim.

Türkçe: Paragraf sorularının genelini çözebiliyorum fakat dil bilgisinde anlatım bozukluklarını hala yapamıyorum. Karekök paragraf kitabında 10 soruda en fazla 1-2 yanlışım çıkıyor. Bölüm denemesinde 20 paragraf sorusundan 18 doğru falan yaptım. 17 ekimde deneme sınavı olduk 25 sorudan 4 yanlışım çıktı.

Matematik: Fonksiyon, mutlak değer, kartezyen bağıntı, temel kavramlar, çarpanlara ayırma, işlem, basit eşitsizlikler gibi konuları bitirdim. Sayılar konusuda bitmek üzere. Fen bilimleri venüs kitabındaki testlerde toplam 4-5 boşum çıkıyor. Fem konu özetlide ilk 3 testi 2-3 boşla çözebiliyorum. İlk deneme de 20 net yaptım. Tabi konu eksikliklerimiz çok vardı. Şimdi yarısını falan hallettim.

Fen: Fizik konularının çoğunu çalışmama rağmen testlerde hala zorlanıyorum. Denemede fizikten 2 soru yaptım Biyoloji ve kimya gayet iyi. Denemelerde gördüğümüz konulardaki soruları yaptım. biyodan 3 kimyadan 5 soru yaptım. Okulda fizikte iş güç enerji bitti. Biyolojide hücre konusundayız, kimyada bileşikler konusuna geçicez.

Evet arkadaşlar genel durumum bu şekilde. Eksiklerimi kapatmak için yeterli süre var. Sınava kadar nasıl bir yol izlemeliyim. Çoğu arkadaş sen geç kaldın falan diyorlar fakat önümde 4 ay var ve bence hiçte kısa bir süre değil. Cevaplarınızı bekliyorum. Lütfen troll cevaplar vermeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmns -- 11 Kasım 2015; 18:08:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet arkadaşlar görüşleriniz???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız 4 ay kaldı ama 4 ay full ygs mi çalışacaksın hadi çalıştın diyelim 30k yaptın lysde ne yapacaksın 3 ay gibi kısa bir sürede tüm konuları bitiremezsin yani mümkün değil bb
  • Hafta sonları lys de çalışıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnızca son 2 ay çalışıp istanbulda yerleşen insanlar tanıyorum. 4 ay kısa bir süre değil. Ama çok uzun da değil. Onu kısaltıp uzatmak senin elinde. Zamanını verimli kullan ve her dakikanı değerlendir derim. 25k da çok uçuk bir hedef değil. Rakip elemek isteyenler olacak. Bunlara takılma kardeşim. Allah'ın izniyle olmayacak şey yok.
  • Üstinlük takvadadır kardeşim.çalış sen 4 ay az zaman değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.