Bildirim
Sizce nasıl bir oyun yapmalıyım ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sakın. millet deli gibi buna çalışıyor. biraz daha özgür düşünün derim ben.
zeka oyunu gibi küçük boyutlu ve milleti oyuna uzun süreli bağlamayacak oyun yapmanızı öneririm.
şu an emin olun çoğu kesim bu tarz oyun arıyor.
mesela otobüste minibüste, afedersin lavaboda falan :) işyerinde öğle aralarında veya akşam tv izlerken falan. basit olsun ama sürükleyici olsun. istediğin an oyundan çıkabileceğin tarzda olsun. -
Hocam elimdeki imkanlarla GameWorks destekli bi Fps Tps arzı yapabilirim. Bahsettiğin tür için yaratıcı bir fikir gerek ve bunun getiriside çok olmaz. Millet deli gibi buna çalışıyor dediğin kısmı tam anlamadım açar mısın ? -
fps tarzı savaş ve hayatta kalma oyunları çok fazla yapılıyor. daha az önce instagramda reklamını gördüm yeni bi tane daha yapılmış. bu kadar oyunun arasında tutulur mu bilemiyorum. -
upppp -
Hayatta kalma esaslı, zombili battle royale İçinde sandbox ögeleriyle mikro öedeme seçeneklerini de koymayı unutma.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X