Selam beyler. Yeni bi sistem alcam.Biliyorsunuz ki yakında ivy bridge işlemciler çıkıcak ve ülkemize yakında özel soğutmalı gtx 680 gelicek.Bunların gelmesi 2 ay sürer diye tahmin ediyorum.Fakat eylül veya ekimde mi çıkıcak tarihini hatırlamıyorum GTX 685 çıkıcak ve GTX 680 den %20-%25 daha hızlı olcakmış(GK110).Şimdi GTX 680 yerine gtx 685 alsam 4-5 ay bekliycem ve biliyorsunuz ki 2013 de inten in yeni işlemcileri çıkıcak(HASWELL).Sizce ivy bridge ve gtx 680 alınmalımı yoksa gtx 685 ve haswell beklenmelimi ?
bu beklemenin sonu yok. onlar çıkınce 6 ay sonra tekrar yenisi çıkacak..
up!
teknolojiyle yarışın sonu yok hocam, şimdiden toplayın onlar çıkınca parçalarınız yetersiz kalırsa upgrade yaparsınız zaten, o kadar zamanı beklemeye değmez bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Roguemtracken
Selam beyler. Yeni bi sistem alcam.Biliyorsunuz ki yakında ivy bridge işlemciler çıkıcak ve ülkemize yakında özel soğutmalı gtx 680 gelicek.Bunların gelmesi 2 ay sürer diye tahmin ediyorum.Fakat eylül veya ekimde mi çıkıcak tarihini hatırlamıyorum GTX 685 çıkıcak ve GTX 680 den %20-%25 daha hızlı olcakmış(GK110).Şimdi GTX 680 yerine gtx 685 alsam 4-5 ay bekliycem ve biliyorsunuz ki 2013 de inten in yeni işlemcileri çıkıcak(HASWELL).Sizce ivy bridge ve gtx 680 alınmalımı yoksa gtx 685 ve haswell beklenmelimi ?
ivy bridge çıkdıda haswell kaldı ertelenme olabilir bir hata olabilir ilk sandy bridge işlemcilerde oldugu gibi yonga tasarımından kaynaklı sıkıntılar olmuştu mesela ayrıca işlemci çıkdı diyelim türkiyeye gelmesi fiyatının biraz oturması diyer nesilin çıkmasına yaklaşıcak bu seferde yeni nesil derken bunun bir sınırı yok bu şekilde sonsuza dek beklersiniz alırsınız ivy bridge bir i7 işlemci yanınada bir özel sogutmalı gtx 680 bakarsınız keyfinize daha bunlar oturmamışken bunşardan çok daha sonra gelecekler ne zaman oturacak acaba ? o kadar kasmaya gerek yok
Bekle bekle olmaz. Onlar çıktıktan 2 ay sonra da yeni bir ekran kartı çıkar %20 daha hızlı onuda beklersiniz, onu alacağınızda yine aynı şey olur, böyle böyle sonsuza kadar bekler kalırsınız Şimdi alın, çıktıkları zaman elindeki sistemi satıp para koyup onları alırsın
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme