Şimdi Ara

Sizce Ne Yapmalıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yıldır digitürk kullanıyorum ilk kullandıgım sezonda 49 lira ödüyordum
    eylülde faturam 70 küsür liraya çıktı aradım taahhüt verirsem fiyat ne olur diye kampanyaları sordum

telefonda bana taahhütle 47 lira lig tv paketi oldugunu taahhüt vermediği mi sordular
    bende onayladım asıl film şimdi başlıyor

bana fatura yine 70 küsür lira geldi

haliyle aradım cevap :
    lig tv 47 lira digitürk standart üyelik ise diğer ücreti oluşturuyor dediler

işin daha komik tarafı ise ilk sezon otomatik olarak hediye edilen
    HD ve BELGESEL paketlerinin ücretlerininde oldugunu söylediler

itiraz ettim haliyle geri aradılar arkadaşlar haklı falan dediler
    en bombası ise ben hd tv zaten bende yok digitürkü normalde açmıyorum dedim
    HD tv ve Belgesel paketi kapandı bu konuşmadan sonra fiyat ise aynı

ha bu arada ilk satın aldıgımda sporla ilgili herşeyi istiyorum demiştim 49 liraya hepsi var dediler
    kurdukları gün lig tv3 kapalıydı aradıgımda premier lig bugün başka pakete geçti onun için 6 lira daha ödemeniz gerek dediler :) :)

lütfen baştan sağma cevaplar değilde yapabileceğim mantıklı işler varsa yardımcı olun teşekkürler

• http://forum.donanimhaber.com/m_29890472/tm.htm linkteki konuları okuyun ne yapacağınıza kendiniz karar verirsiniz zaten
  • soruyu anlamamışsınız hangi paketi seçeyim demiyorum
    adamlar bana taahhütün var bu parayı ödemek zorundasın diyorlar
  • siz linki okumamışsınız orda paket seçimi anlatılmıyor başlığı okuyup geçmeyin konulara bakın biraz. taahhüt vermişseniz tabiki ödeyeceksiniz. siz dijiyi arayıp fiyat sorarsanız liste fiyatını alırsınız sadece. daha ucuza seyretmenin yolu sözleşme bitiminde iptal faxı gönderip onların aramasını beklemektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poison06 -- 2 Mart 2013; 13:50:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    6 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Sizce ne yemeliyim
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.