Şimdi Ara

SİZCE NE YAPMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar 150 200 m2 bir odayı 30 derecede sabit tutmam gerekiyor. 4 duvar ve tavanda ısı yalıtımı olacak. Sizce nasıl bir sistemle bunu yapabilirim. Klima vb.gibi elektrikli cihazlarmı yoksa doğalgaz mı kullanmalıyım. İlk kurulum maliyetinden çok sistemin stabil çalışması ve aylık bana sağlayacağı tasarruf çok daha önemli. Hertürlü fikirlerinize açığım, konum geyik muhabbetleri kaldırmayacak kadar ciddidir lütfen her açtığım konudaki gibi kendini bilmezler dahil olmasınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 3 Mart 2013; 14:20:46 >

• inverter klimaları bir araştırın derim...
  • alttan ısıtma sistemi + yoğuşmalı kombi kesinlikle ne daha uygununu nede daha stabilini bulamazsınız.
    Bu arada zannedersem akvaryum üretim çiftliği kuracaksınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi livingston -- 5 Mart 2013; 0:24:26 >
  • Kesinlikle lvingstone nun önerisini dikkate al elektrik ile doğalgaz arasındaki kalori fiyatı hesabına göre d. gaz 4 kat daha ucuz dengeli ve düzenli sıcaklık içinde yerden ısıtmayı tercih etmelisin.
  • livingston haklı yerden ısıtma+oda termostat sistemi tavsiye ederim..marka olarak rehau..ben o işi yapıyorum fiyat isterseniz pm atabilirsiniz.
  • Koray 200 m2 alanı maliyet düşük olsun diye gümrükteki çelik ısıtıcılarla ısıtmayı düşünmüyorsan senin için en avantajlı sistem yukarıda yazdığım gibidir :)
    Y.....z beye selamlar :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    Sizce ne yapmalı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önerileriniz için teşekkür ederim, ilk maliyetten kaçınılmayacak fakat dükkan sahibi ile anlaşamıyoruz, ısı yalıtımınıda ısıtma tesisatınıda kiradan düşmüyor, uzun yıllar çıkarmayacağınında garantisini vermiyor, okadar masraf edip dört dörtlük yaptıracaz adam çıkın dese havayamı gidecek.O yüzden çıkarken söküp götürebileceğimiz klima tipi sistemlere bakıyoruz, biryandanda sahibi ile anlaşabileceğimiz dükkan arıyoruz ama imkansız heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koray_a -- 12 Mart 2013; 4:49:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.