Şimdi Ara

Sizce ne yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir yerinde çalışıyorum. 2 ay oldu oraya gireli.

Benden önce gelen arkadaşlar da var.

Şimdi 2 ay geçti işte. işi öğrendim yeni 2 arkadaş geldi.

1. olarak sizce onlara ağırlığımı nasıl koyarı

2. olarak mağazada bir eşya satılınca kasaya götürünce herkes görüyor ve senin onu malı sattığıı görüyor ve senin işin için iyi oluyor. ama öyle de yapmak istemiyoum. yani reon da ben satayım ve millet bilsin ama ben söylemeden. ve kasaya başkası götürsün nasıl yaparız yaw

• ilk sorunda bence agırlıgımı koyucam die insanları kendinden sogutma tatlı sert bi tabir vardır ya öyle ol yani onlara karsı ii davran ama yeri geldiğinde senin ciddi bi kişiligin oldugunu bilip cok da samimi olamasınlar 2.soruna gelince bunu yapabilmen için zamana ihtiyacın var 2ay ordaki insanların senin iyi bi satıs elemanı oldugunu anlamaları ve bunu herkesin görebilmesi için yeterli bi süre diil sen istikrarlı calısmaya devam et herkes farkedicektir bunu
  • peki arkadaşlar birde bugün oradan benden 5-6 ay önce gelmiş eski bir eleman yetkisi yok benle aynı yetkiye sahip bir geldi benim elimdeki eşyayı aldı sinirle git işini yağ sonra bak felan dedi.

şimdi yarın gidecem söyleyecem benden eski diye bana böyle hakaret tarzında bişi yapamz değil mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.