Şimdi Ara

SİZCE NEREYE GİDELİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize iyi günler diliyorum.Nasipse yakın arkadaşımla Kasım ayının son haftası gibi 4 gece 5 gün yurtdışı tatili yapmak istiyoruz.
    Şuan ki aklımızdaki yerler Paris - Londra - Barcelona-Madrid -Lizbon-Fas(uçak çok pahalı son ihtimal) daha önceden bu şehirler ile ilgili tecrübesi olanlar varmı ? Sizce Hangisine gidelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İlk defa mı yurtdışına çıkacaksınız hocam ?
  • Hayır hocam avrupa vatandaşıyım her yıl almanya Avusturyaya gidiyorum farklılık olsun

• ispanya güzel olabilir. hem de fiyat olarak daha ucuz. ama uçak sıkıntı tabi
  • Barselona ve Paris şehirlerini gördüm.İki şehrinde kendine özgü farklı güzellikleri var .Eğlenceyi seviyorsan Barselona
    Tarih merakın varsa Fransa ...
    Barselona’nın tek handikapı Türk restaurant bulamadım.Kentte 8-9 tane İstanbul resturant var onu da İranlılar çalıştırıyor.Ayrıca Paris’e göre 1 tık pahalı biyer.Ben Türkiye de Antalya ya benzettim...

• Hkn3227 H kullanıcısına yanıt
    anladım Paris içinde 4 gece çok fazla sıkılırsın diyorlar senin Paris’teki tatilin kaç gündü acaba

• oronuror3 O kullanıcısına yanıt
    Ben 3 gün kaldım.Ama bu senin eğlence anlayışınla alakalı bir durum
    Ben 1 günümü disneylanda ayırdım.1günümü eyfel kulesi ressamlar tepesine 1 günümüde şehir turuna ayırmıştım.Dediğim gibi eğlence anlayışınla alakalı bir durum...Zaten Paris denince akla disneyland ve eyfel gelio buralara program yaparsan min.2 günün gidio

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oronuror3

anladım Paris içinde 4 gece çok fazla sıkılırsın diyorlar senin Paris’teki tatilin kaç gündü acaba
    Paris'te 4 gecede sıkılırsın diyen kişiyi çok merak ettim. 4 geceye sığdıramazsın demek istemiş olabilir mi? Paris 4 gecede bitmez ki? Hem gece hayatı hem de gündüz hayatı çok hızlı olan bir şehirdir.
  • Bu iş kişiye göre değişsede Paris'i iki gecede bitirecek adamın alnını karışlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DA42FF60

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gezemeyeceğini anlatmaya çalışıyorum. Paris büyük bir şehirdir. İki günde üçte birini ancak görebilirsin. Buna gezmek dersen!!!!

Haaa Eyfel'e çıkarsan yarım günde de bütün Paris'i görürsün. Ama tepeden :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cleanton -- 25 Aralık 2019; 14:7:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1DA42FF60

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Gezmiştir, gezdiğini sanarak gezersin tabi. Bloglarda yazan çok şey var. Bloglara bakarak karar verirsen yanlış karar verirsin. Ben "Paris'te 4 gecede sıkılırsın" yorumuna cevap yazmıştım. Yazımın kaynağının ne olduğunu anlayarak cevap yazarsan memnun olurum. Gereksiz yazışmamış oluruz.
  • Koştura koştura, nette yazılı belirli yerleri göreyim foto çekerim dersen olur. O gittiğin şehri yaşamak için 2-3 gün hiç bir zaman yeterli değildir.

Ben 3 ay önce 2 günde biter denilen bir yere 6 günlüğüne gittim, anca yetti. Girmediğim yer sokak kalmadı, şimdi birisi yer sorsa tarif bile ederim.

Millet nette 3-5 yazı okuyup video seyrediyor, sadece oralara gidince herşeyin bittiğini sanıyor. Oysa yaşadığı başkasının gezisinin yansıması. Elbetteki belli başlı yerleri görmek lazım ana diğer tarafları da kendin gezip bulacaksın.

Maalesef! Gezi noktasında gelinen durum; Bakın bende oraya gittim, işte fotosu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.