Şimdi Ara

Sizce Okul Takımında Kendimi Gösterebilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar boyum 1.85 16 yaşındayım.Daha önce okul takımı ve klüp maçlarında tecrübelerim oldu fakat ailemin bana basketbolda pek destek olmadıgından ve klüpte kendi yaşıtlarımın fazla olmadıgından dolayı klüpten ayrılmak istiyorum koçlarıma ve arkadaslarıma göre yetenekli bir oyuncuyum çevremde çok uzun biri olmadıgından dolayı pivotta çok rahat oynayabiliyorum hatta 3.05 e tek el rahat smaçta basabiliyorum.Asıl sorumda klüpten ayrılıp okul takımında kendimi sizce iyi gösterebilirmiyim? Okul maçlarında 4 numara oynuyodum seneye koçum beni center olarak oynatcagını söyledi bide yorumlarınızı alıyım dedim hepinize bol basketbollu günler :)

• 1.85 boy ve 3.05 e tek el rahat smaç basıyorsun. Diğer arkadaşlarından daha üstün yeteneklerin var gibi duruyor kendini okul takımında falan harcama git gidebildiğin kadar klüple en sonunda bişeyler olur.
  • Aslında haklısın ailemi bu konuda dinlememem lazım off off Bu arada ilgilendigin için teşekkür ederim :)
  • Koçtan nası daha yeteneklisin onu anlamadım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrctyln53

1.85 boy ve 3.05 e tek el rahat smaç basıyorsun. Diğer arkadaşlarından daha üstün yeteneklerin var gibi duruyor kendini okul takımında falan harcama git gidebildiğin kadar klüple en sonunda bişeyler olur.

Smaç basan ne zamandan beri üstün yetenekli oluyor ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaudeville

quote:

1.85 boy ve 3.05 e tek el rahat smaç basıyorsun. Diğer arkadaşlarından daha üstün yeteneklerin var gibi duruyor kendini okul takımında falan harcama git gidebildiğin kadar klüple en sonunda bişeyler olur.

Sen etrafında 1.85 ve 3.05 e rahat tek elle smaç basan çok insan var galiba.
  • quote:

quote:

quote:

Sen etrafında 1.85 ve 3.05 e rahat tek elle smaç basan çok insan var galiba.

Zıplama becerisiyle yetenek aynı şey değil. Yoksa Nate Robinson tarihin en iyi oyuncusu olurdu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yanlış anlaşılan bir durum var eğer çevreme göre yetenkliysem sebebi smaç değildir.Ve çevreme göre yetenekli olup olmadıgımada kendim karar veremem koçum ve arkadaslarımın yorumlarıdır.İyi zıplayan herkesin çok iyi basketbolcu olmadıgınıda biliyorum ama smaç basan birinin smaç basmayan birisine göre olan avantajını sen düşün istersen.
  • Derdim yeteneksiz olduğunu iddia etmek değil smaç basıyorsun diye arkadaş tarafından üstün yetenekli kabul edilmeni yanlış gördüm o kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaudeville -- 25 Temmuz 2012; 16:31:24 >
  • quote:

Derdim yeteneksiz olduğunu iddia etmek değil smaç basıyorsun diye arkadaş tarafından üstün yetenekli kabul edilmeni yanlış gördüm o kadar.

Arkadaşım sen halen daha anlamamakta ısrar ediyosun. Evet üstün yetenekli dedim ama bunu günümüzde her basket oynayanlarla kıyaslamadım ordaki arkadaşları ile kıyasladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hypy

Aslında haklısın ailemi bu konuda dinlememem lazım off off Bu arada ilgilendigin için teşekkür ederim :)

Dinleme tabi.Sonra diyolar Türkiye'de neden basketbolcu yetişmiyor.Aile destekliyorda bizmi yetişmiyoruz
  • Orijinalden alıntı: ugur6315

Orijinalden alıntı: hypy

Dinleme tabi.Sonra diyolar Türkiye'de neden basketbolcu yetişmiyor.Aile destekliyorda bizmi yetişmiyoruz

Çok doğru diyorsun aslında en büyük sebebi budur diğeride futbol sevdamızı bırakamamamız :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.