Şimdi Ara

sizce okulu bırakıp tercih yapmalı mıyım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dostlar ben hali hazırda gastronomi 3. sınıfa geçmiş bir arkadaşınızım. sınava tekrardan girdim ve sözelde 50k tmde 190k sayısalda ise 260k oldum. şimdiki halimden memnun olmadığım için okulu bırakmayı istiyorum. fakat yaşımın ilerlemiş olması ve puanlarımın düşük gelmesi beni korkutuyor. Aklımda sakarya ybs var sizce gastronomiyi bırakıp şehir dışında bu bölümü okumalı mıyım? Ybs mezunu olduğumda orta halli bir gelecek beni bekler mi? Çevremde akıl danışabileceğim pek kimse yok hoca vs. o yüzden sizlerin yorumu benim için önemli. Aşçılık beni zorluyor açıkçası bu bölüm benim kurtuluşum olabilir mi? (işletme derslerine ilgili biriyim. )

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam gastronomiden devam eder, yurtdışında eğitim vs. kovalardım. Bence güzel sektör. Gelir anlamında güzel şeyler yapılabilir bence sakarya ybs için bu riske girilmez. Mevcut bölümde rakiplerin arasından sıyrılmaya bakabilirsiniz.
  • Eyv düşüncelerin için

• Bence bölümünüzü bitirin,zaten gelen sıralamalarla yazacağınız yerlerden de pek hayır gelmez gibi.Mezun olduktan sonra cidden bu işi yapamayacağınızı düşünüyorsanız 2. üniversiteyi okursunuz.
  • Ups

• Arkadaşlar ibre ybs ye kaydı 3binlik sıralama eksiğim var ama bu sınavda geleceğini düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yorumlarınızı bekliyorum.

• İş iç diyorsan ybs o kadar iyi değilki hatta gastronomi daha iyi (yani çevremden hep gastronominin iyi olduğunu duydun)

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.