Şimdi Ara

Sizce Olurmu Ne Dersiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ygs-1 Sıralamam 160 bin ygs-2 sıralamam 133bin Sizce 60binlere kadar çekebilirmisiyim mf 4 puanından ?

• Hocam bence çekersiniz.Hazır sizinde konunuz bu bağlamdayken bende sorayım.
    YGS-2 sıralamam 217 bin MF 4 te kaç binlere kadar çekebilirim?Yaklaşık kaç tm ci vardır önümde?
  • Ben geçen seneki durumumla örnek vereyim hocam yanlış bilgi olmasın diye sıralamam 340bindi ygsde 1 de mf4te 199binlere mf3te 182bine çektim hocam 200-300 arası baya sayısal ve geçilebilecek tm öğrencisi var ben çalışıyorum ama olurmu diye düşünüyorum sürekli bundan dolayı sordum
  • Çekersin.Bende 140kdayım.40k istiyorum.
  • İNŞ
  • Netlerin ne durumda ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ŞUAN DENEMEYE HİÇ GİREMEDİM AMA GEÇEN SENE HİÇ BİŞEY BİLMEDEN MAT 11D GEO 2DOGRU FİZİK 8 DOĞRU KİMYA 11 BİYO 16 DOGRU VARDI BU SENE TAM GAZ ÇALIŞIYORUM SİZCE OLURMU ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CreePinq

ŞUAN DENEMEYE HİÇ GİREMEDİM AMA GEÇEN SENE HİÇ BİŞEY BİLMEDEN MAT 11D GEO 2DOGRU FİZİK 8 DOĞRU KİMYA 11 BİYO 16 DOGRU VARDI BU SENE TAM GAZ ÇALIŞIYORUM SİZCE OLURMU ?

ümidinizi yitirmeyin belli ki ygs sizin içinde hayal kırıklıgı olmuş. bende mezunum ve bekleneni veremedim çevremdeki herkes bir kez daha hayal kırıklıgına ugradılar. nerelere çekebilirim bilemiyorum bildigim tek şey köpek gibi çalışıyorum hocam siz de öyle yapın. daha iyi bir kampüs daha iyi hocalar ve daha nitelikli bir arkadaş ortami için .
  • fazla hayal kurmayın derim ygsde bu kadar kotu yapıp lys de ole netler yapmak herkesin harcı deil. am 70k ya cekilir 40 hayal
  • Arkadaşım biz hayal kurmuyoruz gerçeğin olması için çalışıyoruz hayal sadece hayal olarak kalır biz olmasını istediğimiz için çalışıyoruz başkaları gibi sadece hayal kurmuyoruz ama 60kda olursa hiç kötü olmaz derim kendim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CreePinq -- 25 Nisan 2014; 22:31:19 >
  • Hocam bende 140k dayım deneme mat 30 geo 5 fizik 13 kimya14 biyo 14 mat haric hicbirine çalışmadım geo fizik onlarada asilcam deneme faln çalış 80 bine ceksem yeterli mf 4 de sizce cekebilirmiyim

• Arkadaşlar gerçekten emek verirseniz yapmayacağınız bir şey yok ama eğer temel zayıfsa çok çok çalışmanız gerek
  • Hocam temelimiz zayıf olsa ygsde 130bine girmeyiz değilmi ama gerçekten çok iyi çalışmamız gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: episkey

Hocam bence çekersiniz.Hazır sizinde konunuz bu bağlamdayken bende sorayım.
    YGS-2 sıralamam 217 bin MF 4 te kaç binlere kadar çekebilirim?Yaklaşık kaç tm ci vardır önümde?

150 130 a çok çok rahat çekilir
  • 240k 70-80k civarına çekilir mi ümit varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: donanimcinı

240k 70-80k civarına çekilir mi ümit varmı?

90olur rahat, ama gerisi sana kalmıs birader

• Benimde 127k hedef 50k olur mu sizce ??

• Hocam çalışmaya bağlı diyorlar
  • Eğer ygsden önce lysye daha çok önem verdiyseniz,lys konularını biriktirmediyseniz olma ihtimali var,diğer türlü 50k falan çok zor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Kaan

quote:

Orijinalden alıntı: donanimcinı

240k 70-80k civarına çekilir mi ümit varmı?

90olur rahat, ama gerisi sana kalmıs birader

eyvallah saolasın. Inş.olacak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.