Şimdi Ara

Sizce Roverlar Nasıl??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Roverlar Hakkında Fazla Bilgim Yok Kullanan Arkadaşlardan Yada Bilgisi Olan Arkadaşlar Varsa Bilgilendirebilirseniz Sevinirim..Tesadüfen Gördügüm Araç Linkihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-rover-25-bakin-ki-pisman-olmayin-37131631/detay Rover Şehir İçi Ve Şehir Dışı Yakıt Durumu Nasıl Ve Yedek Parça Bulma Ve Fiyat Durumu Bilgi Verebilecek Arkadaşlara Şimdiden Teşekkürler..

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-rover-cok-temiz-1998-model-rover-214-si-1-4-lpgli-41334028/detay
    ARACIN KESİNLİKLE PARÇA SIKINTISI YOK..ZATEN MEKANİGİ HONDA EURO CIVIC LE AYNIDIR..KAPORTASI HEM BOSTANCI HEMDE ÜMRANİYE SANAYİDE MEVCUTTUR

bir tanesi satılmış

temizse ve aractan anlayan biriyle ve expertize sokarak almanızı öneririm
  • roverlar iyi de çevresi kötü.
  • ben acıkcası parca sıkıntısı oldugunu duymustum. belki yoktur ama piyasda boyle biliniyorsa bu satısı zorlastırır.
    acıkcası benim bulndugum semtte oldugunu dusunmuyorum bu nedenle almayı hiç düşünmedim bakmama ragmen
    ayrıca euro civiclerin de parca sıkıntısı oldugunu duymustum.
  • Parça sıkıntısı var..Esasında Türkiye'de yetkili servisi olmayan her arabanın parça sıkıntısı vardır..Özellikle kaporta parçaları zor bulunur ve fiyatları gerçekten pahalı..Her modeli de Honda ile aynı değil..
  • Arkadaşlar Memleket Antalya..Büyük Şehir Olmasa Bile heralde 1 2 yerde yedek parça servis imkanı vardır..Rover Kullanıcıların Olşturdugu forum sitelerinde bi çok illerdeki yedek parça sanayi adreslerini falan yazmışlar ama ne derece dogru bilinmez..
  • acıkcası bu spekulasyon bile varsa ve 10.000 üzeri para veriyorsan gerek yok o paraya baska bir cok arac var.
    benzer donanımları da bulabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu değerler nasıl sizce??
    19 yıl önce açıldı
    Sizce bu araç pert olur mu?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı marka model araçtan geçmiş yıllarda kullandım.. Gerçekten çok iyi kaliteli araçtır yanlız herkes motorundan anlamıyor kaliteli yerlerde veya gerçekten iyi bir usta tanıdığın varsa için rahat bir şekilde al ve bin derim. Ha birde parçasında biraz sıkıntı oluyor ama bulunuyor korkma 1 günde olmazsa 2 günde bulunuyor buda gayet doğal diye düşünüyorum
  • honda parçaları uyormuş dıye bılıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.