Ben her ikisinide 2 sefer izledim ve son dersi daha başarılı buldum,ıssız adamın bana sadece şimdiki gençlere eski müzikleri hatırlatması dışında FOS geldi hiç başlarılı bulmadım zamanıma acıdım.
Issız Adam % 60 - Son Ders %40 Bana göre ıssız adam biraz daha ağır basıyor. (Ayla dikmenin unutulmaz şarkıları nın büyük etkisi var)
Evet burayı uzun zamandır okuyordum ve kimden son ders yanıtının gelecegini biliyordum ama şimdi emin oldum,
işte gerçekten filmden anlayanlar son ders demişler,ıssız adam tam bir saçmalık,çagan ırmak film yönetmeyi bırakıp sürü yönetsin eger başarırsa,
yukarda filmden anlayanlar dedim herkes üstüne alınmasın,sadece izlemekten bahsetmedim.
Ömrümde izledigim en adi filmlerden biridir ıssız adam,adam bile degil ama,
bir iki kişide günümüzü anlatıyor demiş,olabilir ama çagan anlatamamış sorun burada.
ıssız adam çok boş bir filmdi bana göre, son dersi izlemedim, fırsat bulunca izlemek istiyorum
Son ders
Bencede son ders...
ıssız adamı erotik yatak sahneleri ve müzikleri ile izleyiciye yamamaya çalışmışlar son ders daha başarılı
Son Ders
quote:
Orjinalden alıntı: 1
ıssız adamı erotik yatak sahneleri ve müzikleri ile izleyiciye yamamaya çalışmışlar son ders daha başarılı
Bravo olaya güzel bir bakış açısı,bizim erkek ve bazı bayanlarımızın cinsel açlıgından faydalanmak istemiş çagan amca,ama yemeyen yemiyor işte,filmde sanatdan eser yok sadece ucuz para kazanma hırsı kokuyor.