Şimdi Ara

Sizce spor salonları açılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, söylemlere göre 1 haziran da spor salonları açılıcak (mış),

Sizce de açılırmı arkadaşlar öngörüleriniz varmı?

• Açılacak ama yalama oldu resmen durumu olan homegym kursun bol bol açıp kapatacaklar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thrashard

Açılacak ama yalama oldu resmen durumu olan homegym kursun bol bol açıp kapatacaklar

Valla açılsın hocam ya, bende evdekiyle idare ettim ama artık açılırsa ağırlığı arttırmaya başlıcam hemen.

Bilerekte ekipman almadım az var diye eğer açılmazsa bu seferde mecburen para harcıcaz...

• açılacak. geçen sene olduğu gibi 1 haziran itibariyle genel açılmaya gireriz.

• Aç-kapa, aç-kapa niryee kadar. En iyisi dumble ve diğer ağırlıklarla evde takılmak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılacak. Açılmalı. Aksi takdirde zorla giricem Denildiği gibi 20 yaş üstü 1 ay içinde aşılanırsa dahada kapanmaz diye düşünüyorum.

• 20 yaş üstünün 1 ay içinde aşılanması hayal.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En çokta şu olayı çözemiyorum belkide kendimce haksız düşünüyor olabilirim ama genede söyliyim;

Şimdi ben eczanede çalışıyorum 9 ve 7 arası.5 aydır iş ev ev iş yapıyorum herkes gibi bende arkadaşlarımı görüp bi kahve içip 2 şer saat oturup kalkıp eve gidiyorum zaten daha fazlasıda olamaz boş değiliz sonuçta, ama gel gelelim ki kapalı yerleri açıyorlar saat 8 de veya 9 da kapatıyorlar benim 7 de çıkıp yolda vakit geçirmemle kapanması nerdeyse bir oluyor kafelere oraya burayada evde oturan kesim sıkıldığı zaman gidiyor.Böyle böyle nereye kadar?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.