Kontenjan artışından dolayı 32-33k civarı diyorum Düzeltme:Artış 500 kişiymiş o zaman 29 k civarında kapatır bence < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 16 Temmuz 2024; 19:46:19 > |
Sizce tıp kaç k dan kapatır?
-
-
olm ilk 200'e girip bilkent cs okusan alacağın maaş 50k
diyarbakır tıp okusan 120k
sence 33k ile kapatır mı?
-
2000 kontenjan artmış niye olmasın
-
28k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba ben hamda 25k ama obp yüüznden maalesef 28k ya attı. geçen sene 30k ile kapatmış sizce bu sene ne olur 28k ile kapatır mı ? Ünideyim annemden gizli girdim sınava. sizce ne olur pek bir umudum yok ama
-
Normalde gelmeme ihtimali az değildi ama şimdi gelme ihtimalinin yüksek olduğunu düşünüyorum
-
kontejyanlar arttığı için 26kdan yazmaya başlamak mantıklı mı sizce ?
-
Başa gelme ihtimalinin çok zor ama ya gelirse diyebileceğin tıplarla başla bence mesela 20k daki tıplar gibi zaten baya tercih hakkın var ama rehber hocasına danış bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thatisreal -- 16 Temmuz 2024; 18:42:5 > -
30.5k
ankaratıplı hocam 35k'yı görür dedi.
-
hocam bu kontenjan artmalarını veya yeni açılan bölümleri görebileceğimiz bir site vs var mıdır.. Geçen seneden tecrübeniz vardır belki
-
Bilgim yok hocam forumdan öğrenmiştim ben de
-
Hocam bu kesin mi kılavuz yayınlandı mı
üni okuyorum gizli şekilde sınava girdiğimden pek söyleme şansım yok.
-
Asıl kılavuz yayınlanmadı da farkı olmuyor zaten ben öyle biliyorum
-
ben ona yazım ama dönmedi galiba bana.
-
Hocam kontenjanlar başka nerden öğreniliyorki
Hocam bilkent csdeki biri yurtdışına gitse kaç alır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sınav sonucu açıklanınca ön kılavuz yayınlanıyo tercih dönemi başlayınca veya başlamasına yakın asıl kılavuz yayınlanıyor ama kontenjanlar genelde aynı oluyor
-
nereye gittiğine bağlı
Benzer içerikler
- kenan kara geometri kitabı pdf
- adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi yorumlar
- mert yiğit yıldız ekşi
- lise diplomamı kaybettim
- tus zor mu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X