Şimdi Ara

Sizce Turkcell i Yada Bayisini Mahkemeye Vereyimmi? YORUM İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün iş yerime Cumhuriyet Savcılığına Şüpheli sıfatıyla ifade vermem gerektiğine dair posta ile kağıt geldi. Hemen işi bıraktım savcılığa gittim. Benim adıma kayıtlı olan bir hat ile kontör dolandırıcılığı yapılmış. Savcılığa hattın bana ait olmadığı söyledim. Hat açılırken sözleşme imzalanıyor o sözleşmeyi gösterdi. İmza hiç bir şekilde bana ait değil. Savcı katibi gözle inceleyerek dahi anladı. Sözleşme altında daha evvel hat aldığım bayinin hemde bu bayi Zonguldak ana bayisi oluyor kaşesi var. İfademe hattı açan bayinin benden habersiz açtığını ve bayi adınıda yazdırdım. Sizce ben ne yapayım.
    Hattı açan bayiye gidip kavgamı edeyim
    Hattı açan bayiye gidip çözümmü isteyeyim
    Turkcell ve bayiyi Savcılığa resmi evrakta sahtecilikten suç duyurusundamı bulunayım
    Ciddi citti sizden gelen çoğunlukne derse onu yapacağım...

• hocam öncelikle geçmiş olsun.
    bayiye gidip kavga etmek ve çözüm aramakla olmaz bu iş. savcılığa gidip suç duyurusunda bulun.
  • Bence de hukuki yolları kullan. yoksa bunlar böyle yapmaya devam eder. böylece bu sahtekarlığı yapmadan önce iki kez düşünürler artık.
  • 6ay öncede uyuşturucu madde kaçakcılığında kullanılmış hattım. Kesin aynı bayidir o zaman araştırmadım ama bu sefer üzerine gideceğim
    Turkcell den yetkili varsa arasın beni 05492976745 - 05392976745
  • Sonuna kadar gidin hukuki yollardan.
  • çok geçmiş olsun.seninişin çok zor arkadasım.kesin mahkemeye vermelisin yoksa devamı gelırse işin zor.bu sefer yırtmısın peki diğerinde gercekten senın ımzan olsa nolacak o zaman.belki aynı gün arada ımzalattıklarını düşün.hem boylece uzerıne başka hat varsa eger tespit edilir ve gereken yapılır
  • ikisinde de yırttım benim olmadığım çıktı
    Ya savcı deseydi ben anlamam hat senin üzerine sen suçlusun sen bu kişiyi dolandırmışsın
    Al başına bela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ek olarak, 3 operatöru de arayip adina kayitli hatlari ögrenip, baska hat varsa iptal etmeni öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcell bayisini mahkemeye versek bu sefer bayi firma; mağaza müdürüne suçu atacak. Olan gariban bir işci ile, evrağa imza atan bayi çalışanına olacak. Bunun olmasına vijdanım el vermiyor. Bir yandan bır şekilde tekrar gelirmi onu düşünüyorum. KARARSIZIM
  • quote:

Orijinalden alıntı: scoopi

ek olarak, 3 operatöru de arayip adina kayitli hatlari ögrenip, baska hat varsa iptal etmeni öneririm.

evet öncelikle bunu ögrenin...

konuya gelirsek , öncelikle geçmiş olsun. çok kötü bir durum... genelde operatörler aylık şu kadar hat satışı yapacaksın diye diretiyorlar bazen... bu gibi durumlarda kota dolmayınca çaresiz çalışanlar başkalarının üzerine hat açmaya başlıyorlar. bu hatları yarı fiyatına satıyorlar. yada açıyorlar atıyorlar bir kenara... (internette okumuştum )

tabiki bu sadece bir nedeni. kim bilir başka ne tür nedenler var bayilerin bu tür bişey yapması için bilemeyiz. operatörü mahkemeye verebilirsin.
  • Pazartesiye kadar fikirlerinizi alacağım
    Pazartesi ona göre gerekeni yapacağım
    Şimdilik mahkeme düşüncem çoğunluk mahkeme diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytac67

Pazartesiye kadar fikirlerinizi alacağım

en doğrusuda bu zaten. bir avukat ile görüş o seni yönlendiricektir .
  • quote:

Pazartesiye kadar fikirlerinizi alacağım

Öncelikle geçmiş olsun hocam. Bayi ile kavga etmen bir çözüm getirmeyecektir. Çoğunluğun dediği gibi hukuki yollara başvurman çözüm bulman için daha iyi bir yol olacaktır. Gelişmeleri takipteyiz.
  • Pazartesi yasal yollara başvuracağım
    Başka fikri olan varsa yazsın
  • quote:

Pazartesi yasal yollara başvuracağım

öncelikle bir avukat ile görüşmenizde fayda var. nasıl bir yol izlemeniz gerektiğini size söyliyecektir. ardından suç duyurusunda bulunursun.
  • quote:

Pazartesi yasal yollara başvuracağım

Bence bi bayiyle görüşüp dinleyin anlayın. Belkide bir elemanın yaptığı bir şeydir, bu yüzden iş yeri sahibi ekmeğinden olmasın, yazıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.