Şimdi Ara

Sizce Windows phone

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diğer sistemlere göre tutuldumu tutulmadımı ?

• Tutuldu.

".."

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz tutulmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeterince tutulmaya başlandı tabi insanları yanlış bilgilendiren kişiler yüzünden insanlar sisteme öcü gibi bakıyor.

• Haklısın bence insanlar biraz soğuk bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arkasına Bakan Adam

Haklısın bence insanlar biraz soğuk bakıyor

Standartlaşmış şeylere takılıp kalmamak lazım aslında. Farklı olmak iyidir.

• Daha yeni başlıyor işi çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Windows vs ubuntu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kişileştirme sorunuda an itibariyle çözüldü. #TileArthttp://blog.gsmarena.com/tileart-microsoft-will-help-customize-windows-phone-homescreen/ güzel bir uygulama boş kutucu yapabiliyoruz internette çok güzel uygulamaları mevcut dileyenler bakabilir.

• Wp candir.Hizi yeter 3 oyun aciyorum 1520 ile aralarinda gecis yaptigimda gram lag olmuyor.Hadi bunlari androidle yapinda gorelim.Amiral gemileti bile ufakta olsa yavasliyor kim ne derse desin.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat425

Wp candir.Hizi yeter 3 oyun aciyorum 1520 ile aralarinda gecis yaptigimda gram lag olmuyor.Hadi bunlari androidle yapinda gorelim.Amiral gemileti bile ufakta olsa yavasliyor kim ne derse desin.

bunun sebebi oyunu arka planda devam ettirmemesi yani dezavantaj
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Wp candir.Hizi yeter 3 oyun aciyorum 1520 ile aralarinda gecis yaptigimda gram lag olmuyor.Hadi bunlari androidle yapinda gorelim.Amiral gemileti bile ufakta olsa yavasliyor kim ne derse desin.

Bunu nerden cikardiniz.Direk aciliyor oyun sifilama vs. olmadan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

quote:

Bunu nerden cikardiniz.Direk aciliyor oyun sifilama vs. olmadan.

o zaman internet explorerda indirme yaparken başka bir uygulamaya geçince niye kapatıyor? her şeyi oyun tarafından düşünmeyin

edit: ya da ben bbm çok kullanırım her görev geçişlerinde mesajları tekrar yüklüyor geri bu gibi şeyleri kastediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihat_, -- 4 Şubat 2015; 16:04:19 >

• Tutulur, ne zamanki bu liseli fanboyların elinden kurtulur o zaman belki tutulur.
  • Tutulmadi, tutulacagini da sanmiyorum

• Öyle böyle microsoft batmadığı sürece -şu an imkansız gibi görünüyor- TU-TU-LA-CAK. Ancak sokaktaki bakkal telefoncular yüzünden türkiyede yaygınlaşmış " Boşver abi onu, bak aypon var samsung kalaksi es peş var onlara bakalım " düşüncesi yüzünden türkiyede bu tutulma süreci biraz uzun süreceğe benziyor. Ancak diğer ülkelerde insanlar stabiliteyi gördükçe alacaklar.
  • Wp tutulmadı bu şekilde de asla tutulmayacak.Stabiliteye takmış insanlar ne var ki ne stabil olsun.sosyal medya desen resmi uygulama yok,iki oyun açıyorsun arka plandaki zaten ölüyor,video oynatıcı desen adam akıllı kullanışlı yok,müzik Player xbox dahil rezalet.neresinden tutsan elinde kalıyor nasıl tutsun bu?Güncellemeleri bile aynı anda 2 ülkeye dahi veremeyen bi şirket Microsoft telefon işine el atması başlı başına saçmalıktı zaten.zaten bu saçma sistemle bu kadar donanımla bu fiyata ürün çıkarmaya devam ederlerse yakında çöker wp platformu.

• Sony 12 milyon satarken wp telefonların tamamı 11 milyon. daha samsung, lg huwaei ve bilumum android üreticisini saymıyorum. apple ise tek başına 75 milyon cihaz satıyor. microsofta güven olmaz. her an wp projesini rafa bile kaldırabilir.
  • Bence hala tutulmadı. Kendimizi kandırmanın alemi yok. Bunda Microsoft Türkiye'ninde payı büyük. Gerekli reklamları yapmıyor v.s v.s reklam işini Türkiyede en iyi yapan firma samsung bence. Teknosa ya gidip lumia 930'u sordum, adam bana''çok eski o telefon ne yapacaksın'' dedi. Bende o kadarda eski olmadığını nokia lumia 930'Un son modellerinden biri olduğunu söyledim. Adam tabi 925 ile karıştırmış. Sonrada elinde 930 olmayınca bana verdiği cevap şu. ''Lumia'yı ne yapacan nokia öldü bir de lumia için stand mı açıcaz'' diye ukalaca cevap verdi. Burası TEKNOSA düşünün artık. Telefonu satan tüzel kurumlardaki ve onların personellerinde ki tutum değişmedikçe tüketicideki önyargılarda asla yıkılmaz.
  • Alana göre tutuldu almayana göre tutulmadı.

Peki dışarıdan nötr olarak baksak tutuldu tutulmadı şeklinde değilde tutulmaya başlıyor şeklinde gözükür tabi bu Türkiye için Nokia olan sempatiden dolayı, her ülke de böyle değil Abd de misal tutulmadı Microsoft ta tutulsun diye çalışmalar yürütüyor başarılı olur mu bilemem Amerikanlar Iphone ile Android den bana zor vazgeçerler gibi geliyor, reklamı arttırıp kullanımı kolaylaştırırsa orada da tutar ama şuan ki Windows 10 onlara hitap etmiyor belki tam sürüm ile kullanımı kolaylaşır daha doğrusu basitlikler çıkar ise ortaya tutulabilir.

Basitlikten kasıt mesela birisi arama yaparken ekranın bir kısmında gözükmesi veya kilit ekranından telefonun kimi özelliklerini kullanmak vb. şeyler.

• Her telefonunun bir kullanıcı kitlesi vardır.Microsoftun bilinmeme gibi bir problemi yok marka problemi yok.İzlenen strateji gayet doğru.Ucuz telefonla ekosistemini yaygınlaştırmaya başladı.son çeyrekte 10 milyon ustu satış yapmış bu sene toplamda 50 milyon gibi bir rakama çıkabilir.Para çok biraz reklamla lumialar peynir ekmek gibi gider.Ben htcnin yanında şu an 530 aldım.Canavar gibi pc ile uyum mükemmel.Böyle telefon yapmaya devam etsin mağazada en popüler uygulamaları,oyunları yapımcılarına parayı bastırıp güzel versiyonlarla getirsin bitirir işi.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.