avatarımın altındaki kırmızı işaretleri sizde görebiliyormusunuz yoksa bendemi gözüküyor sadece??? ceza puanı almışım galiba??
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: mustklc ben goremedim Sende de var... 3 tane. Kimin canını yaktın? o arkadaşta gözükmüyor ama... valla kimsenin canını yakmadım.benim canım yandı ama suçlu ben oldum...
quote:Orjinalden alıntı: end_of_days quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: mustklc ben goremedim Sende de var... 3 tane. Kimin canını yaktın? o arkadaşta gözükmüyor ama... valla kimsenin canını yakmadım.benim canım yandı ama suçlu ben oldum... Hayat böyledir. Sıkma canını.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: end_of_days quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: mustklc ben goremedim Sende de var... 3 tane. Kimin canını yaktın? o arkadaşta gözükmüyor ama... valla kimsenin canını yakmadım.benim canım yandı ama suçlu ben oldum... Hayat böyledir. Sıkma canını.