Şimdi Ara

Sizden Tavsiye Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok kararsızım. Yeni bir yere taşınıyorum memleketimden ayrılıp. Laptop mı alsam, pc mi toplasam bilmiyorum. Genellikle oyun oynayıp film izleyeceğim. Özellikle FSX full ayarlarda, eklentileriyle beraber oynamak istiyorum. Şöyle bir şeyler yaptım ama sizden de görüşlerinizi bekliyorum ne yapsam ne etsem?

• 120 lik SSD olsa 10 numara 5 yıldız olur
  • Şu SSD işini bi türlü anlayamadım nasıl bi'şey o?

Bu arada yeni hali şöyle biraz diğer donanımları da ekledim.

• Hadi buyur SSD'yi de ekledim. Başka sizce nesi eksik neyi fazla? Önerileriniz neler? Sizce alınır mı? Bu arada İstanbul'a taşınıcam. Nova Bilgisayar'dan bu şekilde alınır mı?

• Kasa - PSU olayında kafan karışık galiba iki kere yazmışsın.

Bana sorarsan ileride sli yapmayacaksan Corsair 300R - 600W kasa fazlasıyla işini görecektir. (Görseli belki çok hoş olmayabilir ama bence güzel)
    HDD olarak harici alırsan çok daha mantıklı olur gerektiğinde çıkarabilirsin de. (Tercih meselesi)
    SSD bana göre 2. en iyi model istersen onu da OCZ Vetex 4 128 GB ile değiştirebilirsin. (Çok da önemli değil aslında)

Diğer parçalar oldukça güzel seçilmiş, şimdiden hayırlı olsun.

Edit : W8 çok gerekli mi sizce.
    Çok gerekli değilse bence W7 64 Ultimate kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vefalimesut -- 2 Ocak 2013; 16:11:01 >
  • Hocam 128gb SSD de en iyi F/P oranını sunan marka OCZ, OCZ vertex 4 öneririm, onun dışında sistem 10 numara olmuş
  • Arkadaşlar şimdi de Vatan'la konuştum şöyle bi'şeyler çıkardık beraber.

Not: SSD almayı şu an düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erencevik -- 2 Ocak 2013; 18:51:24 >
  • Anakartın Z77 olması daha iyi oluyor diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erencevik

Arkadaşlar şimdi de Vatan'la konuştum şöyle bi'şeyler çıkardık beraber.

Not: SSD almayı şu an düşünmüyorum.

E.kartini özel sogutmali al mutlaka ve anakart olarak msi z77a-gd55 al derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağolun hocam tavsiyeler için şu son sisteme anakartı çıkartıp MSI Z77A koydum. Sizce şimdi nasıl oldu? Eksiği gediği nedir? Başka öneriler var mı?
  • Gpu çok pahalı. İntel ve Nvidia yerine halbuki Amd işlemci/Gpu alsan daha ucuz maliyeti olur.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/anakart/msi-z77a-gd55-z77a-gd55-intel--z77-soket-1155-ddr3-2667mhz(oc)-hdmi&dvi-anakart/productdetails.aspx?I_ID=59266 bu arada sonuca bagladigin sistemi yaz kafam karisti bu kadar sistem icinde :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımlar için çok sağolun arkadaşlar, sonuca bağlayıp aldığım sistemi size yazacağım merak etmeyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erencevik

TEKNOBİYOTİK
    Kasa1 x
    Akasa Venom Toxic USB 3.0 ve E-Sata Portlu Big Tower Oyuncu Kasası (E-ATX ve XL-ATX Uyumludur) 303,85 TL+KDV
    Güç Kaynağı
    1 x Seasonic X-850 80+ Plus Gold 850W Modüler Güç Kaynağı 399,40 TL+KDV
    İşlemci
    1 x
    INTEL Core i5-3570K LGA 1155 6MB 3.4GHz Dört Çekirdekli 22nm İşlemci (Ivy Bridge) 517,61 TL+KDV
    İşlemci Soğutucu
    1 x
    Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu 124,22 TL+KDV
    Anakart
    1 x Asrock Z77 Extreme4 Intel 1155 Soket DDR3 USB3 SATA3 ATX Anakart (Ivy Bridge) 319,50 TL+KDV
    Bellek
    1 x Geil Enhance Corsa 8GB 1600MHz CL9 Dual Channel Bellek Kiti (2x4GB) 97,46 TL+KDV
    Ekran Kartı
    1 x Gigabyte nVIDIA Kepler GTX680 2048MB DDR5 256 Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N680OC-2GD) 1.254,53 TL+KDV
    HDD
    1 x Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA III DISK (ST1000DM003) 171,99 TL+KDV
    SSD
    1 x Team Xtreem S3 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD (Senkron Nand) 250,76 TL+KDV
    Klavye
    1 x Logitech G105 Tuş Aydınlatmalı Oyuncu Q Klavye (Siyah) 91,56 TL+KDV
    Fare
    1 x Logitech G400 Lazer Oyuncu Mouse USB (910-002279) 65,77 TL+KDV
    Monitör
    1 x Samsung S23B350H 23" 2ms Wide Screen Full HD Led Monitör 409,34 TL+KDV

Genel Toplam (KDV Dahil)

4.062,77 TL

• quote:

Orijinalden alıntı: erencevik

Çok kararsızım. Yeni bir yere taşınıyorum memleketimden ayrılıp. Laptop mı alsam, pc mi toplasam bilmiyorum. Genellikle oyun oynayıp film izleyeceğim. Özellikle FSX full ayarlarda, eklentileriyle beraber oynamak istiyorum. Şöyle bir şeyler yaptım ama sizden de görüşlerinizi bekliyorum ne yapsam ne etsem?

sistem güzel ama pahalı biraz. nerden topladınız bunu vatan %25 indirimle daha ucuza gelir bu sistem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.