Harbiden merak ettiğim soru bu özellike son 2 yılda bayağı insan ve arkadaş ile görüşmeyi kestiğimden beridir kendimi de sorguladığım durumdur. Lisedeyken-Üniversitedeyken iyi kötü güvenebildiğim beraber güldüğüm dertleştiğim adamların üniversite sonrası ani değişimine şahit oldum diyebilirim (maaş almaya başlayınca tabi kalkan g*t) . Ancak bu tek sebep değil maaş almayan - hayatta pek ilerleyememiş arkadaşta da aşırı kıskançlık ve çekememezlik oluyo herif suratına gülüyo ama arkandan "şanslı" diye atıp tutuyo. İşin özü kadınlardan daha sinsi ve dedikoducu durumda eskiden kankam dediğim arkadaşlarım ve kıskançlıkları zirvede , ben instagram filan kullanmadığım için 2 yıl soyut ve rahat biçimde yaşıyorum ancak onlarda ki değişimi gördüğüm üzere instagram harbiden insanları daha da salaklaştırıyor. Siz arkadaşlarınızda ki böyle sinsilikleri görmezlikten mi geliyorsunuz (arkamdan atıp tutsa bana ne vb) yoksa hiçbir şekilde benim yaptığım gibi görüşmemeye özen mi gösteriyorsunuz? Psikolojik algı ve stratejilerde de iyi olduğumu düşünüyorum o yüzden borsa,kripto ile ilgili benden çok fazla bilgi almalarına izin vermedim çünkü özellikle rutin olarak instagram kullanan bir insan için özlemek = merak olduğu apaçık ortada kişiler sizden bilgi-veri alamayınca özledim derler ama asıl özleme sebebi "hayatınız nasıl gidiyo-nelere sahipsiniz-parasal durumunuz) |
Bildirim