< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moredecai -- 21 Mayıs 2021; 22:46:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Size Göre Gelmiş Geçmiş En İyi Film Hangisi? (Anket)
Size Göre Gelmiş Geçmiş En İyi Film Hangisi? (Anket)
(En Son Oy Tarihi: 11.8.2021)
-
-
Liste çöp,lotr matrix fc dışındakiler overrated.Fakat lotr daha çok sevsemde matrixin verdiği felsefe yılına göre çok aydın,o yüzden matrix derdim ama oy kullanmadım.
-
Hocam bunlar en iyi filmler tabi bunlar dışında da çok iyi filmler var ama en fazla 15 şık eklenebildiği için daha fazla ekleyemedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dövüş Kulübünün felsefi anlayışından dolayı oyladım.
Nedir bu felsefe?
Stoa ve Kinik felsefesine bayılıyorum. Ben bunu bariz bir şekilde Dövüş Kulübünde gördüm.
Zaten Bob'un Jack'e sürekli Kornelyus diye seslenmesi bile başlı başına Roma'ya bir göndermedir. Bu arada Jack'in ismi gerçekten Kornelyus'tur. Tyler o filmde Tanrı rolünü üstlenmiştir. Kornelyus'un hikayesini araştırabilirsiniz. Kornelyus Tanrı'ya çok bağlı bir adamdır. O film bir baş yapıttır.
Zaten Stoa ve Kinik felsefesine meraklı kişiler Dövüş Kulübünü daha iyi anlayacaktır. Dövüş Kulübünü izlemeden önce bu felsefeleri araştırmanızı ayrıca öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Albert Caraco -- 30 Nisan 2021; 13:0:42 > -
bedeli olan esaret
-
Aynen Léon filmi de çok iyi ama burdakilerden hiçbirini çıkaramadım ve en fazla 15 şık eklenebiliyor.
Bu bölüm sinema bölümünden daha popüler olduğu için buraya açtım. Sinema bölümü çok pasif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moredecai -- 7 Mayıs 2021; 13:25:39 >
tenet
-
The Godfather
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyumu Pulp Fiction'a vermedim ama çok acayip film hakkını vermek lazım
Er Ryan'ı Kurtarmak ve Benim Yolum.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
The Godfather
|
Benzer içerikler
- no lid mikrodalga ne demek
- smok nord 4
- anksiyete bozukluğu askerlik muaf
- fırınlanmış mantı dışarıda bozulur mu
- spasmomen mideye iyi gelirmi
- penis nakli
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X