Bildirim
SİZE GÖRE MAZDA 3 NASIL BİR ARAÇ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek eksiği 2. elinin pek olmaması. O da bu otomobilin değil mazda nın kendi eksiği. -
TEŞEKKÜR EDERİMquote:
Orijinalden alıntı: Bekir__
Tek eksiği 2. elinin pek olmaması. O da bu otomobilin değil mazda nın kendi eksiği. -
türk tasarımcı HASİP GİRGİN in elinden çıkan bi tasarım tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: araba manyağı
TEŞEKKÜR EDERİM
Alıntıları Göster -
hem kaliteli hem şık bir arabaquote:
Orijinalden alıntı: mhca_57
türk tasarımcı HASİP GİRGİN in elinden çıkan bi tasarım tavsiye ederim
Alıntıları Göster -
MAZDA 3 HAKETTİĞİ YERDE DEĞİLquote:
Orijinalden alıntı: captain_turkiye
hem kaliteli hem şık bir araba
Alıntıları Göster -
genelde sorunsuz olduğu söylenir bence fiyatına göre en uygun araçlardandır mazda 3...quote:
Orijinalden alıntı: ERDM
MAZDA 3 HAKETTİĞİ YERDE DEĞİL
Alıntıları Göster -
şuan Mazda3 ün 0 ı satılıyor mu? Mermerlerden alındı diye biliyorum distribütörlük.. Mazdanın kendisi gelip satıcaktı ne oldu ki o iş?quote:
Orijinalden alıntı: 1. Selim
genelde sorunsuz olduğu söylenir bence fiyatına göre en uygun araçlardandır mazda 3...
Alıntıları Göster
dizel Mazda3 getirirlerse baya iş yapar -
Euro NCAP tan 5 yıldız alamamış bir araç.
alternatifi toyota auris.
quote:
Orjinalden alıntı: araba manyağı
Arkadaşlar beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini açıklarsanız mutlu olurum.Size göre mazda 3'den daha iyi kompakt hatchback varsa bahsedebilirsiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: asilx
şuan Mazda3 ün 0 ı satılıyor mu? Mermerlerden alındı diye biliyorum distribütörlük.. Mazdanın kendisi gelip satıcaktı ne oldu ki o iş?
dizel Mazda3 getirirlerse baya iş yapar
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: asilx
şuan Mazda3 ün 0 ı satılıyor mu? Mermerlerden alındı diye biliyorum distribütörlük.. Mazdanın kendisi gelip satıcaktı ne oldu ki o iş?
aldığımız bilgilere göre o işin 2 ayı var 2 ay sonra mermerlere falsolu bir şut geliyor
MUTLUYUZ YANİ
-
mazda 3 mükemmel bir araç 2 yönlü kullanılabiliyor hem aile otomobili olarak hemde spor otomobil olarak...orta yaşlardaki insanların tercihleri arasında ilk olmalıquote:
Orijinalden alıntı: obtquote:
Orjinalden alıntı: asilx
aldığımız bilgilere göre o işin 2 ayı var 2 ay sonra mermerlere falsolu bir şut geliyor
MUTLUYUZ YANİ
Alıntıları Göster
-
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.quote:
Orijinalden alıntı: obt
mazda 3 mükemmel bir araç 2 yönlü kullanılabiliyor hem aile otomobili olarak hemde spor otomobil olarak...orta yaşlardaki insanların tercihleri arasında ilk olmalı
Alıntıları Göster -
2. eli zayıf kaliteli bir araç.quote:
Orijinalden alıntı: araba manyağı
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
Alıntıları Göster
Bir de 1.6 105HP motor yetersiz -
Araba iyi olabilir ama servisleri için aynı şeyler söylenmiyor. -
Hemen satmayı düşünmüyorsan 2. eli dert etme HB leri pek beğenmiyorum ama Sedanları muhteşem tasarım olarak zaten sorunsuz olduğu bilinir.quote:
Orijinalden alıntı: Fahreddin
Araba iyi olabilir ama servisleri için aynı şeyler söylenmiyor. -
ben makyajlı mazda3 sahibi olarak aracımdan her yönüyle memnunum herkeze tavsiye ederimquote:
Orijinalden alıntı: Salih*
Hemen satmayı düşünmüyorsan 2. eli dert etme HB leri pek beğenmiyorum ama Sedanları muhteşem tasarım olarak zaten sorunsuz olduğu bilinir.
Alıntıları Göster -
audi a3 fiyatına satılması gereken ir araçquote:
Orijinalden alıntı: MZR34
ben makyajlı mazda3 sahibi olarak aracımdan her yönüyle memnunum herkeze tavsiye ederim
Alıntıları Göster -
quote:
ben makyajlı mazda3 sahibi olarak aracımdan her yönüyle memnunum herkeze tavsiye ederim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: aligfb_07
ooo ali aldınmı sen mazda 3? -
ayıpsın aldım sonundaquote:
Orijinalden alıntı: obtquote:
Orjinalden alıntı: aligfb_07
ooo ali aldınmı sen mazda 3?
Alıntıları Göster -
Başlığa uygun olarak ; Mazda 3 almayı düşünüyorum .2004-2005 model gibi manuel mümkünse dynamic donanım paketli. Bir de lpg uygulamış olan var mı acaba bu araca ne kadar başarılıdır ? 7.2 lt/100 km civarındaki tüketimi çok büyük olmasa da yarıya düşürür gibi söylemleri oldu çevremdekilerin . Bu araçta nasıl olur ? Motor ömrünü olumsuz etkiler mi ? Bu arabanın kırmızı veya siyahını almak istiyorum sizce bulmakta zorlanır mıyım ? İzmir' de yaşamaktayım bu arada.quote:
ayıpsın aldım sonunda
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- honda civic benzin/lpg yorumları
- citroen c4 cactus yorumlar
- fiorino otomatik vites alınır mı
- 1.6 turbo benzinli araçlar
- 3008 mi qashqai mi 2024
- renault logan
- renault arkana fiyat
- uçan araba fiyatları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X