Şimdi Ara

SİZE GÖRE MAZDA 3 NASIL BİR ARAÇ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini açıklarsanız mutlu olurum.Size göre mazda 3'den daha iyi kompakt hatchback varsa bahsedebilirsiniz.

• Tek eksiği 2. elinin pek olmaması. O da bu otomobilin değil mazda nın kendi eksiği.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekir__

Tek eksiği 2. elinin pek olmaması. O da bu otomobilin değil mazda nın kendi eksiği.
    TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba manyağı

TEŞEKKÜR EDERİM

Alıntıları Göster
    türk tasarımcı HASİP GİRGİN in elinden çıkan bi tasarım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhca_57

türk tasarımcı HASİP GİRGİN in elinden çıkan bi tasarım tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    hem kaliteli hem şık bir araba
  • quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

hem kaliteli hem şık bir araba

Alıntıları Göster
    MAZDA 3 HAKETTİĞİ YERDE DEĞİL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERDM

MAZDA 3 HAKETTİĞİ YERDE DEĞİL

Alıntıları Göster
    genelde sorunsuz olduğu söylenir bence fiyatına göre en uygun araçlardandır mazda 3...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1. Selim

genelde sorunsuz olduğu söylenir bence fiyatına göre en uygun araçlardandır mazda 3...

Alıntıları Göster
    şuan Mazda3 ün 0 ı satılıyor mu? Mermerlerden alındı diye biliyorum distribütörlük.. Mazdanın kendisi gelip satıcaktı ne oldu ki o iş?

dizel Mazda3 getirirlerse baya iş yapar
  • Euro NCAP tan 5 yıldız alamamış bir araç.

alternatifi toyota auris.

quote:

Orjinalden alıntı: araba manyağı

Arkadaşlar beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönlerini açıklarsanız mutlu olurum.Size göre mazda 3'den daha iyi kompakt hatchback varsa bahsedebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilx

şuan Mazda3 ün 0 ı satılıyor mu? Mermerlerden alındı diye biliyorum distribütörlük.. Mazdanın kendisi gelip satıcaktı ne oldu ki o iş?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: asilx

aldığımız bilgilere göre o işin 2 ayı var 2 ay sonra mermerlere falsolu bir şut geliyor

MUTLUYUZ YANİ

• quote:

Orijinalden alıntı: obt

quote:

Orjinalden alıntı: asilx

aldığımız bilgilere göre o işin 2 ayı var 2 ay sonra mermerlere falsolu bir şut geliyor

MUTLUYUZ YANİ

Alıntıları Göster
    mazda 3 mükemmel bir araç 2 yönlü kullanılabiliyor hem aile otomobili olarak hemde spor otomobil olarak...orta yaşlardaki insanların tercihleri arasında ilk olmalı

• quote:

mazda 3 mükemmel bir araç 2 yönlü kullanılabiliyor hem aile otomobili olarak hemde spor otomobil olarak...orta yaşlardaki insanların tercihleri arasında ilk olmalı

Alıntıları Göster
    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orijinalden alıntı: araba manyağı

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.

Alıntıları Göster
    2. eli zayıf kaliteli bir araç.

Bir de 1.6 105HP motor yetersiz
  • Araba iyi olabilir ama servisleri için aynı şeyler söylenmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fahreddin

Araba iyi olabilir ama servisleri için aynı şeyler söylenmiyor.
    Hemen satmayı düşünmüyorsan 2. eli dert etme HB leri pek beğenmiyorum ama Sedanları muhteşem tasarım olarak zaten sorunsuz olduğu bilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih*

Hemen satmayı düşünmüyorsan 2. eli dert etme HB leri pek beğenmiyorum ama Sedanları muhteşem tasarım olarak zaten sorunsuz olduğu bilinir.

Alıntıları Göster
    ben makyajlı mazda3 sahibi olarak aracımdan her yönüyle memnunum herkeze tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MZR34

ben makyajlı mazda3 sahibi olarak aracımdan her yönüyle memnunum herkeze tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    audi a3 fiyatına satılması gereken ir araç
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

ooo ali aldınmı sen mazda 3?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aligfb_07

ooo ali aldınmı sen mazda 3?

Alıntıları Göster
    ayıpsın aldım sonunda
  • quote:

ayıpsın aldım sonunda

Alıntıları Göster
    Başlığa uygun olarak ; Mazda 3 almayı düşünüyorum .2004-2005 model gibi manuel mümkünse dynamic donanım paketli. Bir de lpg uygulamış olan var mı acaba bu araca ne kadar başarılıdır ? 7.2 lt/100 km civarındaki tüketimi çok büyük olmasa da yarıya düşürür gibi söylemleri oldu çevremdekilerin . Bu araçta nasıl olur ? Motor ömrünü olumsuz etkiler mi ? Bu arabanın kırmızı veya siyahını almak istiyorum sizce bulmakta zorlanır mıyım ? İzmir' de yaşamaktayım bu arada.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.