< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sizi depresyona ne sürükler?
-
-
-
Yeni aldığım adidaslara sakız yapışması
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Depresyonu tetikleyecek her şey
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayallerim
Bilmem. asıl soru ne depresyondan çıkarır olacaktı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşsizlik, meşgul olmamak
-
kız bulamamak.
(depresyondayım)
-
Ülke gündemini takip etmek
Şuanda da etkisi var ve çok karanlık hossettiriyor. Artık gündeme alıştığım sıralar haberleri dinlerken YouTube üzerinden "daha ne kadar kötü olabilir acaba" diyordum çünkü trajik olaylar artık zevk vermeye başladı. yaşanan kötü olayları dinlerken zevk almaya başladım, sürekli olarak dinlerken içimde bir zevk duygusu hissediyordum. Pozitif neşeli içerikler tüketemiyordum çünkü çok itici geliyordu oraya ait hissetmiyordum. Arkadaşlarımla Çiftlik oyunu oynarken (stardew Valley) atmosferin mutluluğu beni rahatsız ediyordu. Kısaca nefretten, tartışmadan ve kutuplaşmadan zevk alıyorum
yıllardır var bende bu. ne zaman dünya veya ülke çapında beraber gündem olan büyük çaplı olay olsa zevkten dört köşe olurum. terör, kaos, savaş hoşuma gidiyor. tartışmadan zevk alma olayı bendede var.
akplilerin yanında chpyi, chplilerin yanında akpyi savunurum ama hiç bir partili değilim. amaç tartışıp üste çıkmaya çalışmak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Aralık 2024; 10:8:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yanlız değiliz hocam
surekli bi caniyle ayni ortamda bulunmak
-
Büyük bir başarısızlık yaşamak nedeniyle istemediğim bir durumda olmak zorunda kalmak beni kısmen depresif yapardı evet. Ama ben depresif olunca da sağlıklı düşünemiyorum. Ancak "başarılı" olmanın garantisini de kimse vermedi. İnanın günümüzde çoğu insan aslında gerçekten "depresif" falan değil. Çoğu şımarıklık ve pireyi deve yapmakla veya pireye kızıp yorgan yakmakla alakalı çoğu saçma olan durumlar. Her şeyin bir çaresi vardır. Yok deseler de vardır sadece bilemezler çünkü depresiftirler ve sağlıklı düşünemezler.
hocam bu "tövbe estağfurullah" dedirtti.
resmen doğanız bozulmuş, destek almanızı ve bu durumu normalleştirmekten çıkarmanızı tavsiye ederim, sizin için.. :((
-
neye karşı olan depresyon peki?
"şu sebepten depresyona girdim" diyebiliriz.. ve onu anımsatıcı şeyler ise tetikleyicilerdir..
-
öyle sorayım o halde...
ne depresyondan çıkarırdı sizi ?
-
hocam isim verin bize, kim o caniler?, hemen haklayalım
Benzer içerikler
- askerde kilo alınır mı
- majezik alkol etkileşimi
- polatlıdan kalktıda tren
- ensede kızarıklık
- pastırma çiğ yenir mi
- yeşil nasim
- exxen filmleri
- elektrikli bebek arabası
- prompt mühendisliği
- 5g nedir zararları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X