Şimdi Ara

Sizi depresyona ne sürükler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "KENDİNIZE KARŞI ELEŞTİREL OLMAK, ÖZELLİKLE DE ELEŞTİRDİĞİNİZ ŞEYİN YAPINIZIN KALICI VE DEĞIŞMEZ BİR PARÇASI OLDUĞUNU DÜŞÜNÜRSENİZ, sizi depresyona sürükler."

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Sizi depresyona ne sürükler?

Kucuk atarim 329%

Buyuk atrim 1k dolar zarar

Iste bu beni depresyona sokar

• Yeni aldığım adidaslara sakız yapışması

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Depresyonu tetikleyecek her şey

• Hayallerim

• Bilmem. asıl soru ne depresyondan çıkarır olacaktı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşsizlik, meşgul olmamak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kız bulamamak.

(depresyondayım)

• Ülke gündemini takip etmek
    Şuanda da etkisi var ve çok karanlık hossettiriyor. Artık gündeme alıştığım sıralar haberleri dinlerken YouTube üzerinden "daha ne kadar kötü olabilir acaba" diyordum çünkü trajik olaylar artık zevk vermeye başladı. yaşanan kötü olayları dinlerken zevk almaya başladım, sürekli olarak dinlerken içimde bir zevk duygusu hissediyordum. Pozitif neşeli içerikler tüketemiyordum çünkü çok itici geliyordu oraya ait hissetmiyordum. Arkadaşlarımla Çiftlik oyunu oynarken (stardew Valley) atmosferin mutluluğu beni rahatsız ediyordu. Kısaca nefretten, tartışmadan ve kutuplaşmadan zevk alıyorum

• TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt

yıllardır var bende bu. ne zaman dünya veya ülke çapında beraber gündem olan büyük çaplı olay olsa zevkten dört köşe olurum. terör, kaos, savaş hoşuma gidiyor. tartışmadan zevk alma olayı bendede var.

akplilerin yanında chpyi, chplilerin yanında akpyi savunurum ama hiç bir partili değilim. amaç tartışıp üste çıkmaya çalışmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4F3 -- 22 Aralık 2024; 10:8:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Yanlız değiliz hocam

• surekli bi caniyle ayni ortamda bulunmak Sizi depresyona ne sürükler? 

• Büyük bir başarısızlık yaşamak nedeniyle istemediğim bir durumda olmak zorunda kalmak beni kısmen depresif yapardı evet. Ama ben depresif olunca da sağlıklı düşünemiyorum. Ancak "başarılı" olmanın garantisini de kimse vermedi. İnanın günümüzde çoğu insan aslında gerçekten "depresif" falan değil. Çoğu şımarıklık ve pireyi deve yapmakla veya pireye kızıp yorgan yakmakla alakalı çoğu saçma olan durumlar. Her şeyin bir çaresi vardır. Yok deseler de vardır sadece bilemezler çünkü depresiftirler ve sağlıklı düşünemezler.

• TheSilentGhost-T kullanıcısına yanıt

hocam bu "tövbe estağfurullah" dedirtti.

resmen doğanız bozulmuş, destek almanızı ve bu durumu normalleştirmekten çıkarmanızı tavsiye ederim, sizin için.. :((

• Yokizm. kullanıcısına yanıt

neye karşı olan depresyon peki?

"şu sebepten depresyona girdim" diyebiliriz.. ve onu anımsatıcı şeyler ise tetikleyicilerdir..

• Qawl kullanıcısına yanıt

öyle sorayım o halde...

ne depresyondan çıkarırdı sizi ?

• hocam isim verin bize, kim o caniler?, hemen haklayalım Sizi depresyona ne sürükler? 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.