Şimdi Ara

SİZİ RAHATSIZ ETMİYOR MU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en iyi üniversiteleri arasına giren ve Türkiye nin en köklü üniversitelerinden biri olan Boğaziçi Üniversitesi ayaklandı. Hocaları dahi bugün protestoyu daha kuvvetli şekilde gerçekleştirdi. Benim içim gidiyor arkadaşlar 1-2 yıl çalışıp hayatımızı hiçe saydıktan sonra bu hali görmek içler acısı..

• niye ayaklanma olmuş ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023'te lozan biteceği için boğazdan geçişler artik ücretli olacakmış. Öyle her önüne gelen devlet, babasinin mali gibi kullanamayacakmış boğazları. Boğaziçi universitesindeki Emperyalist devletlerin kuklaları da protesto etmişler bu durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-33247115E -- 8 Ocak 2021; 14:32:42 >
  • Dünyanın en iyi üniversiteleri arasına girdiğini kim söyledi?
    Celal Şengör'ü pek sevmem ama bu konudaki tespiti muazzam.

"Üniversite kütüphanedir. Meselesi budur. Kütüphanesi iyi olan üniversite iyi üniversitedir. Türkiye'de tek bir üniversite yok. Sadece bazılarını üniversite yapmaya çalışıyoruz. Buna kendi üniversitem dahil."

Ayrıca İtü'nün düştüğü duruma düşmemesi için haklı bir isyan bence. İTÜ de yandaş yönetim yüzünden her sene kan kaybediyor, biraz daha geriye düşüyor.. (Hocaların da yetersiz olduğunu duyuyorum. Okuyan biri varsa bilgi verebilir. Bi öğrencisi "Sözde İngilizce eğitim veren kurum." Demiş. Baya şaşırtmıştı.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rinnola -- 8 Ocak 2021; 14:54:9 >
  • rinnola R kullanıcısına yanıt

O zaman üniversiteye en yakın yer bilkent. Kütüphanesi muazzam daha iyisi yok galiba.

• Penanggalan kullanıcısına yanıt

Bahsettiğiniz kütüphanenin binası değil de içeriği ve kaynaklarıysa doğru olabilir:)

• rinnola R kullanıcısına yanıt

SS bırakıp gideyim :)

https://www.hizliresim.com/PE6GeF

SİZİ RAHATSIZ ETMİYOR MU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 8 Ocak 2021; 15:0:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu birkaç sene içinde vakıf üniversitelerine tercihler artmıştı bunun devam edeceğini düşünüyorum. Koç bilkent sabancı varken artık boğaziçi tercih edip bunlarla uğraşmak istemeyebilir insan.

• en iyi üniversitelerden biri sayılmaz dünya çapında ama gene de kötü bir durum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.