Şimdi Ara

SİZİNDE İÇİNİZE DOĞUYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sİzinde içinize doğarmı?Liverpool, trabzon maçı gibi maçları alacağımız,başakşehir, antep gibi maçlarda da beraberr kalacağımız içime doğdu. Yeni iki tahminim; Galatasarayı da Trabzonspor gibi rahat yeneceğiz. Başka şeyler olmazsa Başakşehir, fener maçını alacak. İnşallah göreceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FB maçını bilmem de , GS maçını rahat kazanırsınız kanka, hatta paf takımı ile gelin as oyuncularınızı 34. haftaya saklarsınız.
  • Benim içime doğmuyor ancak Galatasaray şu an en kötü futbolu oynuyor ilk 3 içerisinde bütün 3 büyüklerin maçlarını takip eden biri olarak söylüyorum bunu ama yine de bir şekilde yeniyorlar. O yüzden GS %89,9 şampiyon.
  • Gs ve Fb de son dakikalarda kazanıyor. Ortada iyi futbol yok. Daha 4 maç var, inşallah ikisinin de lastiği patlayacak. Onlara ayrıca hakem talihsizliği diliyorum. İnşallah bundan sonra hakemler bizim yanımızda olur.

• ben şampiyon olacağımızı düşünüyorum
  • Şu yorumumu kışkırtma,troll falan olarak nitelendirmeyin.Kesinlikle böyle bir niyetim yok fakat sorma gereği duydum.

Ciddi ciddi Galatasaray'ı Arena'da yenebileceğinizi düşünüyor musunuz ? Kendi eviniz de bile en son ne zaman yendiniz Gs'yi ?Gs Yedek kadroyla çıksa bile en kötü beraberlik olur.Biz bile(övmek için söylemiyorum fakat tecrübe ve derbi galibiyetleri bakımından öndeyiz) Arenada 3-4 senedir puan dahi alamıyoruz.Ben sürpriz olarak görüyorum açıkcası
  • Eğer yarın biz Mersin'de kazanırsak bjk'nın Akhisar ve Konya maçlarından 4 puandan fazla çıkarabileceğini düşünmüyorum,
    Öyle çıkıp biz strese girmiyoruz bizi ilgilendirmiyor gibi sahte söylemler hikaye son haftalarda maçlarını önce oynayan takım avantajını değerlendirip maçlarını kazanırsa takip edenler strese girer eğer oyuncular tecrübesizse iyice zorlaşır işler, dünkü poziyonlar 20. hafta olsa bjk 5-6 tane atardı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAKLI İSYAN
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana göre en önemli maç başakşehir Fenerbahçe maçı. Başakşehir 1. Yarı uç büyükler arasında en kötü futbolunu fener maçında oynamıştı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.