Şimdi Ara

SİZİNDEMİ HATTINIZDAN DURDUK YERE KONTÖR (KREDİ) DÜŞÜYOR?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
10.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gelelim en çok kafa karıştıran sıkça karşılaştığımız sorunlardan birisine.. bir çoğunuzada böyle olmuştur yada eşe dosta mutlaka olmuştur hatta kontör yüklüyorsunuz anında kontör eksiliyor sonra kontör aldığınız cep telefoncuya gidiyorsunu ben kontör istedim ama gelmedi diyorsunuz yada gönderen cep telefoncu geri aldı sanıp adama küfür etmeye gidiyorsunuz halbuki durum böyle değil sıkça sitelerde karşılaşıyorsunuzdur adamlar beyin özürlünün bilebileceği sorular soruyorlar ne biliyim 2+2:? cevaplar: a: 1 b:2 c:4 neyse bazı arkadaşlarımızda tabi bu tip sorulara balıklama atlıyor sonra diyorki cep telefonu numaranı gir hediyeni kazan numaranızı yazıyorsunuz mesaj ile gelen kodu da siteye aktif ediyorsunuz onların oltasına düşüyorsunuz sözüm ona size haftada 2 logo 5 melodi gibi şeyler gönderip haftada 35 kontör yani 7-8 tl üyelik ücreti alıyor 2 hafta kontörünüz olmasa 16 lira borçlanıyorsunuz sonra 10 tl lik kontör aldığınız zaman size kontör geldiği an lap diye 10 lirayı alıyor kesinlikle bu tip sitelere itimat etmeyin . İyi ben sitelere zaten bakmıyorum başım rahat diyorsanız yanılıyorsunuz bu sistemi malesef tahminlerimlerime göre operatörlerin alt şirketleri yapıyor ben bu gibi sitelere asla güvenmem hayatta bir allahın kuluda üye edemez ama geçen bir baktım sürekli kontörler düşüyor hattan bende tabi yüksek kontör yükleyen biriyim ayda 100 lira yiyorum işte benim sınıfımdaki kişiler risk altında operatörler diyorki bu adamın hattında yüksek kontörler var biz bunları çaktırmadan çekelim düpedüz hırsız oldu millet ya.çözümü ise tabi müşteri hizmetleri ile alakalı arıyorsunuz kontörüm gidiyor bilgim dışında diyorsunuz onlarda x siteye üyeliğiniz var ondan diyor çaldıkları kontörü iade etmiyorlar tabi. sonra bazen konularda görüyorum operatörlerin açıklarını milletimiz kullandığı zaman milletimiz suçlu görülüyor ben buna katılmıyorum en azından hırsızlık yapmıyoruz bir açık yakalarsam affetmem saygılar.

• hattı özel servislere kapatınca problem olmaz
  • turkcellde engelleme sisteminin olması çok güzel. darısı diğer beceriksiz operatörlerin başına.
  • evet turkcell deki mantıklı ama en büyük mağdurlar vodafone dan adamlar resmen hırsız
  • Arkadaşlar benim arada 3 tl gidiyor durduk yere neden olabilir. Bir ara çalarken dinlete üye olmuştum oradan gidebilir mi? Çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • olabilir lakin biz ne desek boş hattında ne olup ne bitiyor ya müşteri hizmetlerini arayacaksın yada online işlem merkezinden hizmet dökümü alacaksın bunu tavsiye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurmay34 -- 18 Aralık 2010; 1:38:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: !! €MR€ !!

Arkadaşlar benim arada 3 tl gidiyor durduk yere neden olabilir. Bir ara çalarken dinlete üye olmuştum oradan gidebilir mi? Çözümü var mı? Yardımlarınızı bekliyorum.

herşey olabilir, müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim
  • Çalarken dinletmiş iptal ettirdim sorun kalmadı teşekkürler.
  • Aynı şekilde benimde başıma geliyor anlamadım sebebini. Hiç bir şekilde bir servise üye değildim. Aylık sms paketim vardı sadece. Onuda kontör almadan önce iptal ettirdim ve ondan sonra TL yükledim ve 6 TL eksildi bir anda. Sebebi belirsiz.
  • 10senedşr kontörlüdeyim hiç böyle şeyler yaşamadım çok şanslıyım demekki
  • otomatik sms e kayıt ediyor avea 1 kere alınca, son gün saat 12 15 gibi üyeliği yeniliyor fakat o ara kaza bela 2 mesaj atsan 1 tl, ne saçma değil mi, otomatik yapıyosan adam gibi yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Orijinalden alıntı: RevidaL

Aynı şekilde benimde başıma geliyor anlamadım sebebini. Hiç bir şekilde bir servise üye değildim. Aylık sms paketim vardı sadece. Onuda kontör almadan önce iptal ettirdim ve ondan sonra TL yükledim ve 6 TL eksildi bir anda. Sebebi belirsiz.

(hazırkart) 6 tl avans TL olabilir mi?

20 tl yükledim. -5.64 tl vardı zaten. 20 lira yükleyince 14.36 TL oldu ve bir kaç dakika sonra 8.65 TL oldu bakiyem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fusem

quote:

Aynı şekilde benimde başıma geliyor anlamadım sebebini. Hiç bir şekilde bir servise üye değildim. Aylık sms paketim vardı sadece. Onuda kontör almadan önce iptal ettirdim ve ondan sonra TL yükledim ve 6 TL eksildi bir anda. Sebebi belirsiz.

(hazırkart) 6 tl avans TL olabilir mi?

20 tl yükledim. -5.64 tl vardı zaten. 20 lira yükleyince 14.36 TL oldu ve bir kaç dakika sonra 8.65 TL oldu bakiyem.

benim de vodafonda 6 liram gitti. güya pixofundan oyun almışım!!!. naptımsa da geri vermediler, zehir zıkkım olsun.
    sizin de benzer olabilir diye yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 21 Aralık 2010; 12:54:15 >

• benimde avea da gitti şuanda bakiyem -1.45 TL ama numara taşımazsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precious89

benimde avea da gitti şuanda bakiyem -1.45 TL ama numara taşımazsam :)

hadi ya ben de vodafondaki bu düşüşlerden dolayı numaramı aveaya taşımayı düşünüyordum. yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım sonra
    bu arada siz durumu müşteri hizmetlerine bidirdiniz mi? bildirdiyseniz müşteri memnuniyeti sağlandı mı? numaramı taşımayı düşündüğüm için bunu ciddiye alıyorum. çünkü vodafonda aynı durumu yaşadığımda, müş. hizmetlerindeki çok bilmişler savcılığa gidin diyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scoopi -- 21 Aralık 2010; 12:55:20 >

• avea ile hiç uğraşamam biliyormusun :) hemen 5dk. Numara taşırım. İnternete girmiştim paketi geçmişim (haberim yok) 0,14 TL vardı zaten ama çok az internet kullanmama rağmen (sadece ebuddy açıp kapattım konuşmadım bile) bide baksam edge simgesi gitmiş hemen -1.45 TL ye düşmüş bakiye... ilk defa avea da - leri gördüm :) Aslında durduk yere düşmedi paketin bittiğine dair bilgi gelmediği için sorun oldu Avea da sürekli bakiyeni sorman gerekir.
  • annemin hattında sürekli 50krş düşüyor. online işlemlerden bakınca Katma Değerli Servisler yazısı çıkıyor. özel servislere kapatma diye bi seçenek vardı kapattım umarım yine lira düşmesi olmaz. bu Katma Değerli Servisler nedir bilgisi olan varmı acaba.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.