Şimdi Ara

Şizofren olma ihtimalim var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca anlatacak olursam ruh hastası sayılırım ama daha çok yaşım tarzımla alakalı, küçüklüğümde maalesef fazla travmatik şeyler yaşadım, üstüne eve kapanıp hayatımın çoğunu yalnız geçirmemin de etkisiyle çok tuhaf bir kafa yapısına eriştim, genel olarak hareketlerim ve iletişim şeklim de diğer insanlardan farklı, ağır okb var, gördüğüm şeyleri kafamda harfleri hesaplayıp çarparak, tekrar yazarak vb. düşünüyorum burası çok detaya girer de özet geçiyorum, dışarıdan böyle gözükmem harici hayatımı normal yaşıyorum, ilgilendiğim hobiler vb. var hepsinde başarılıyım derslerimde başarılıyım, kendimi hayal dünyasında görmüyorum ama yaşım ilerledikçe beynimde tarif edemediğim şekilde acılar hissetmeye başladım, aralıklı olarak özellikle gece geç saatlerde beynim gidip geliyor, sabah uyandığımda bambaşka biri gibi hissediyorum, bu döngü uzun aralıklarla tekrarlıyor, bazen o kafanın etkisiyle bütün gün kafamda o an nasıl bir simülasyon varsa onun etkisinde gibi geziyorum, bunu yaşarken de ne yaşadığımın farkındayım, gerçek olmadığını biliyorum ama dediğim gibi bir şekilde oluyor,

Özetle yaşım ilerledikçe beynimin hasar görüp şizofren olma ihtimalimi düşünmeye başladım, eskiden yaşadıklarım beynime kazınmış da etkisini eninde sonunda gösterecekmiş gibi, sanırım ben ekstra bir şey yapmasam da zihnim kaldırmıyor bilmiyorum, çünkü bahsettiğim anlarda tam olarak küçükken yaşadıklarımı tekrar yaşıyormuşum gibi kafam dumanlı geziyorum,

Bu konularda bilgisi olan var mı ve böyle bir şey mümkün mü?

• Öylesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buraya konu açmak yerine psikologa gitmeni öneririm

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 13 sene evvel iş yerindeki kankaya derin bir şüphemi anlattım ve bana “Bunlar psikopatça düşünceler, git tedavi ol!” deyince Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ ne müracaat ettim.

Uzman doktor şizofreni teşhisi koyup ilaç reçete etti.
    2 yıl sonra ilaçların fayda etmediğine kanaat getirip hastaneye yatırmak istediler.
    Hastaneden kaçtım ve bir daha gitmedim….

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem_Alim -- 30 Ağustos 2024; 10:20:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamile kalma ihtimali ne kadar?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.