Şimdi Ara

Skandallarla Dolu Bir Ameliyat Geçirdim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu perşembe günü alttaki 20'lik dişlerden birini ameliyatla aldılar ama ameliyat skandallarla dolu geçti. Önce doktor matkap uygularken diş birden kaybolunca dişin çene içine gömüldüğünü sanıp diğer doktorları çağırdı. Dikişlerim bile atılmadan tekrar röntgene gönderdiler. (Steril ameliyathaneden o halde ciktim enfeksiyon kapma riskine rağmen) Neyseki röntgende diş çıkmış içeriye kaçmamış. Farketmeden yere düşmüş olmalı.

Fakat asıl sorun dikişlerden sonra eve gelince farkettim. DOKTOR DİKİŞ ATARKEN YANAĞIMI DAMAĞIMA YAPIŞTIRMIŞ! Yanağım dişime yapışık duruyor perde gibi acip kapatirken zorlanıyorum üstelik arkasinda da boşluk var. Arkadaşlar başına böyle bir şey gelen var mı? Herkesi mi böyle dikiyorlar yoksa sadece benim başıma mı geldi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 9 Haziran 2018; 13:30:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yok artık

bir hata olmuş bence,ben de 20'lik diş ameliyatı oldum diş etime dikiş attılar sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağlık elden gideyeah

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oha lan o ne öyle..

dava et böyle iş mi olur ak-47
  • quote:

Orijinalden alıntı: R3DROS3V3RTIGO

yok artık

bir hata olmuş bence,ben de 20'lik diş ameliyatı oldum diş etime dikiş attılar sadece
    Bence de ya. Teyzemin de yanağı dikilmiş, tekrar doktora gitmiş hayır biz yapmayız öyle şey demişler ama sonra da o dikişi kesmişler. Hafta sonu kapalı da bakalım Pazartesi tekrar gideyim diyorum...

Sinirlerim gerçekten bozuldu, doktor iyi biri olsa hatasını da affedeceğim ama azarlayarak attı o dikişleri. Aneztezi etkisiyle ağzım yarı felçli olmasına rağmen NEDEN AÇMIYORSUN ŞU AĞZINI YETER diye diye attı dikişleri. Sırf dişim zor çıktı diye hışımla söylenerek yaptı her işlemi, sanki dişimin öyle olması benim suçummuş gibi. Ne deyim Allahından bulsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

oha lan o ne öyle..

dava et böyle iş mi olur ak-47
    Hatasını bildiğinden olacak ameliyat bilgilerini kayıt bile etmemiş hasta dosyama. Şu anda ameliyat olduğum bile gözükmüyor şaka gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Hatasını bildiğinden olacak ameliyat bilgilerini kayıt bile etmemiş hasta dosyama. Şu anda ameliyat olduğum bile gözükmüyor şaka gibi.

Alıntıları Göster
    Biraz seri şekilde net bilgi alman lazım heralde, seve seve işini düzeltecek orası farklı da.

Biryerlere şikayet edilmeli diye düşünüyorum ki kendi bölümüne değil. Kendi bölümüne edersen ahbaplık işler o şikayeti yok ederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alioreh

Biraz seri şekilde net bilgi alman lazım heralde, seve seve işini düzeltecek orası farklı da.

Biryerlere şikayet edilmeli diye düşünüyorum ki kendi bölümüne değil. Kendi bölümüne edersen ahbaplık işler o şikayeti yok ederler

Alıntıları Göster
    İyi de şikayet yanağımı düzeltecek mi? Ben hep insan gibi halletmeyi severim Allah karşıma neden hep en insanlık dışı kişileri denk getiriyor dayanacak gücüm kalmadı böyle imtihanın ne diyim..

• quote:

Orijinalden alıntı: KılarkGeybıl

Sağlık elden gideyeah
    sağlık konusunda alay etmeyin lütfen

• Pes yani bu kadar da olur mu be. Sen yine de bi araştır hocam dava işini. Dosya fln olmasa da kamera felan da mı yok ne bilim .Neyse geçmiş olsun baya sanşsızsın herhalde hocam

• türkiyede hatasını kabul eden doktor görmedim ben, üstelik hatalı olduklarını yüzlerine vurursan hemen gizlemeye çalışırlar.

dava etmekle tehdit et dosyanı iste hemen yola gelirler.
  • csb
  • quote:

Orijinalden alıntı: -piyanist-

Bence de ya. Teyzemin de yanağı dikilmiş, tekrar doktora gitmiş hayır biz yapmayız öyle şey demişler ama sonra da o dikişi kesmişler. Hafta sonu kapalı da bakalım Pazartesi tekrar gideyim diyorum...

Sinirlerim gerçekten bozuldu, doktor iyi biri olsa hatasını da affedeceğim ama azarlayarak attı o dikişleri. Aneztezi etkisiyle ağzım yarı felçli olmasına rağmen NEDEN AÇMIYORSUN ŞU AĞZINI YETER diye diye attı dikişleri. Sırf dişim zor çıktı diye hışımla söylenerek yaptı her işlemi, sanki dişimin öyle olması benim suçummuş gibi. Ne deyim Allahından bulsun.

Alıntıları Göster
    Buna benzer bı olay benimde başıma gelmisti. Eee tabiki de, Başrol de yine bı dişçi .

Sesini yükselterek, azarlayarak konuşuyordu. Bende, Sesimi yükselterek kadını fircalayip cikisinca, git röntgen çek dedi. Hemen 184 u aradım. Durumu anlattım. 2 dk sonra biri daha aradı. Onada durumu anlattım. Yukarı çıktığımda kadın bana, beyfendi ağzımızı açar mısınız, ayy birileri bizi şikayet etmis. Halbuki güzel guzel işimizi yapıyoruz demeye basladi. Eee **t korkusu dedikleri bu heralde. Hükümeti sevmem ama 184 yaptıkları en güzel şey

• Ara 184 hattını şikayet et.Rezillik.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuavoHuncho

Pes yani bu kadar da olur mu be. Sen yine de bi araştır hocam dava işini. Dosya fln olmasa da kamera felan da mı yok ne bilim .Neyse geçmiş olsun baya sanşsızsın herhalde hocam
    Ne yapacağımı şaşırdım tek isteğim yanağımın düzelmesi. Benim davamla felan uğraşacak hiçkimsem yok ne yazık ki. Allaha havale edeyim diyeceğim ben kimsenin dişini yanağını bozmadım benim başıma neden geldi bu olay? Elimi attığım her şey kuruyor derler ya tüm hamlelerim ters tepiyor. Olmuyor işte...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -piyanist- -- 9 Haziran 2018; 17:52:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

türkiyede hatasını kabul eden doktor görmedim ben, üstelik hatalı olduklarını yüzlerine vurursan hemen gizlemeye çalışırlar.

dava etmekle tehdit et dosyanı iste hemen yola gelirler.
    Dava edecek olsam doktordan önce o kadar fazla kişi var ki... Hayatta her şey başıma geliyor merhamet diye bir şey olsa bunlar omazdı. Ama tehdit belki işe yarar eğer yeterince ilgilenip düzeltmezlerse ilk yapilacak şey. Faydasını çok gördum. İnsanlik baska dilden anlamıyor ben tam tersi olsam da

• woddy kullanıcısına yanıt
    İyi etmişsin benim merhamet yoksunu da o dilden anlar belki. Başka dilden anlayacak birine kesinlikle benzemiyor cunku ameliyat boyunca ben sessiz durdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

Ara 184 hattını şikayet et.Rezillik.
    Çoğu kişi aynisini söylüyor sanırım en mantikli çözüm bu. Ama önce o doktorun adını öğrenmem lazım dosyaya bile yazmamış ameliyatı rezillik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.