Şimdi Ara

Skechers Erkek ARCH FIT Tr fiyatı 1699 tl Amazon 41 549 - 42 581 tl yanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
13.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Bir adet 41 bir adet de 42 aldım 610 tl ve 643 tl tuttu getirmesi vergisi vs çok iyi fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keremkasikci1907 -- 1 Eylül 2022; 9:35:42 >

• nike ve nb markalarıyla çalıştım. yurt dışından gelen bu markaları millileştirip ülkeye sokularak kendi mağazalarına ve (Boyner-flo-vs vs spor mağazaları) dağılımını yaptım. spor ayakkabı marka eğitimlerine ve seminerlerine katıldım. bu seminerler kumaş işçilik kalite replika ürün vs ile ilgiliydi. tnf,columbia gibi markalarda dahil buna.

spor ayakkabı 2 günden fazla giyilmemelidir. mutlaka 1 gün kendi şeklini alması ve hava alması için 1 gün (24 saat) dinlendirilmelidir.

böylelikle spor ayakkabının ömrünü uzatırsınız. ayaklardan oluşan bakteri ayakkabıda beklememiş olur. hergün giyilen ayakkabı çok kısa zamanda ayağınızın şeklini alır ve özellikle baş parmağınızın olduğu bölgeden patlamaya yırtılmaya başlar aslında ayakkabıyı her gün giymek bana kalırsa kullanıcı hatasıdır.

nasıl ki spor haftada maks. 4 gün yapılmalı 1 gün spor 1 gün dinlenme şeklinde ayakkabıda aynı mantıktır.

hele ki bu koşu ayakkabısı ise.

bizim millet koşu ayakkabısı alıyor spor ayakkabı aldım diye sonra bunu iş yerinde plazada her gün saat giyiyor sonra ayakkabı dandik kalitesiz baş parmak açıldı diyoruz.

çoğumuz ayakkabı kullanmasını bilmiyoruz. hatta mağaza çalışanı bile bilgisi yeterki alın diye hergün giyebilirsiniz diyecektir tabiki.

türkiye üretimi dışına çıkarsam.

bana göre spor markalarında adidas kalite anlamında 1. sırada bunu yıllarca nike ile çalışmış olmama rağmen belirtiyorum.

1.adidas

2.nike

3.new balance

4.skeckers

5.under armour

6.puma

7.asics

bu sıralama benim kendi özelimde tekstil, ayakkabı tüm spor ekipmanlarını değerlendirerek yapılmıştır.

örneğin skechersın staminaları max protectleri nike air jordonlarına bin basar bence :)

air maxleri yabana atamam çok güzel ayakkabı ama skechersın her modeli tırt değil gerçekten türkiyeyi memory foam tabanı tanıştıran bir marka skechers.

adidas koşu ayakkabılarında ve futbol ayakkabısında bence lider bir firma. Ama stan smithle sneaker modelde nike ın gerisinde kalabiliyor.

Asics ya da puma bir ayakkabı çıkarıyor vay be nike adidas neymiş dedirtiyot.

New balance efsane 574 bi giyiyorum ayağım tarzı görüntüsü şıklığıyla tüm markaları geride bırakıyor benim için (rahatlıkta 1 numara skechers)

yeni rekabet ortamı büyük bir pazar.

Bu dünya pazarında da nike lider. Nike ın elite kulüp özel odaları var hani şu formaların bilerek sızdırıldığı yer.

neyse konuş konuş konu çok uzar ayakkabı meselesini saatlerce konuşur tartışırım.

En basit önerim 1 spor ayakkabısını hem spor ayakkabının ömrü hem de sağlık açısından 2 günden fazla giymeyin. 1-2 günden sonra ayakkabıyı açık alanda hava alabilecek bir yerde 24 saat bekletin dinlendirin.

2 ayakkabınız olsun bir gün birini bir gün birini giyebilirsiniz.

aynı ayakkabı günlerce haftalarca giyilmez.

merhaba cevabı kendini vermişsiniz zaten. Türkiyede kullanılan malzeme mcdonals kullanılan sos ketçap mayonez TAT marka et maret marka vs. vs. gibi düşünün.

puma new balance birçok marka yerli üretime geçince kalite gözle görülür düştü ama marka denetmenleri ülkeye gelip standartlara uygundur onayı verdiği sürece yapılacak bişey kalmıyor.

amerikada satılan nike new balance markasıyla türkiyede fason gibi üretilen marka arasında çok ciddi kalite farkı var.

2010 - 2012 de almış olduğum newbalance 576 ayakkabıların kalitesiyle şimdikiler arasında fark var.

yani şuan türkiyede kalite sadece zenginlere var.

skechers new balance yerli üretim yapmasa bu döviz kurlarında zaten ülkeden çekilir satış yapmazlar. para değerimiz adamların 18 katı olmuş. insanlarda alım gücü yok satmayan bir ülkenin pazarına neden girsin

• Bir adet 41 ve bir adet de 42 alınca nasıl 610 TL tuttu anlamadım hocam.

• Hocam merhaba yurt dışından alınca iade oluyor mu bilgin var mı skeschers numaramı tam bilmiyorum çünkü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayakkabı nasıl arkadaşlar bu markayı hiç kullanmadım adidas converse falan giyen tipim

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

41 ve 42 aldım fiyatları farklı 41 aldığım 610 tuttu 42 aldığım 643 küsür tuttu arkadaşa aldım birini

• Keremkasikci1907 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. Güle güle giyin.

• Düşünenadam07 kullanıcısına yanıt

Ben onu farkettim ama satıcııya haksızlık yapmamak için almadım...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben sene başında almıştım indirimden 810 tl'ye. çok güzel ayakkabıdır.

• Hocam ben de 2 tane aldım 42 numarasından, teşekkürler haber verdiğiniz için

• Satın aldıktan sonra teslim almak için vergi falan çıkıyor mu sonradan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siyahta 40 olsaydı on numara olurmuş. Mecbur 41 aldım bakalım olmazsa satacağız

• 43 43,5 44 soksalar hemen alcam ya

• Neredeyse bütün numaraların fiyatı artmış bazıları da tükenmiş.

• Amazon Germany satıcısından aldığım Sketchers 1.5 ay oldu hala gelmedi, şimdi yazacağım ne oldu bizim ayakkabı.

• topuk kısmında ki destek plastiği düzgün giyilmediği taktirde çabucak kırılıyor dikkat edin

• Logoları kaldırsalar pazar ayakkabısı  

• Rahatlık açısından sevdiğim bir marka olsa da çok hızlı kırılıyor ve aşınıyor.

• Geçen sene gray/navy rengini turkiyeden almistim gayet rahat bir modeldir arch fit özelliği ayak tabaninda bi bölgeye hafif bi baskı yapar yürürken. Bu fiyata zaten bedava bende neredeyse bu fiyata almıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.