Şimdi Ara

skill reset hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanrım 20 levelda skill reset questi yapabiliyomuşuz ozman kadar harcadığımız btünün skillpointler geri mi geliyor
    yane amacaım şu 20 levela kadar sp farming yapacam(mastery levela 9 fark açarak) yalnız ilerde level almak zorşlaşacağı için hasar veen skillelerede minimum şiklde vermek isitorum sonuca geliyim 2o levelde eğer skill resete yaparsam skill pointten zararım omucak de mi

• bildigim kadari ile %80 i geri geliyor. ayrica skill reset dedigin quest i yap hoop hepsini resetle gibi birsey degil. 10 tane cursed heart toplaman gerekiyor.. bu her yaratiktan dusen bir item, fakat bazen art arda duserken bazen yarim saat hic dusmuyor. bu 10 taneyi toplayip tekrar konustugunda sana bir pot veriyor onu kullanarak sadece 1 (bir) skill geri alabiliyorsun. sen dusun artik kac tane gerekli sifirlamak icin lvl 20 lerde ortalama 60-70 skill acmis olsan 600-700 cursed heart yapar. bunlari toplayana kadar yeni char kasar istedigine verir huzura kavusursun. ben 24 full str bow u biraktim sifirdan basladim
  • Yorum yok artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord Sıth

Yorum yok artık

afedersin ama annemizin karnından silkroad bilerek doğmadık sorarak öğreniyoruz daha yapıcı olabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsungu -- 12 Haziran 2006; 14:29:51 >
  • hum yani 30 levelda açılan skillere vermek istiyorsam ve hiç sk,ll point kaybım olmasın isrtiyosam ens iyisi msatery ile skill level farkını en az 9 tutup hiç başka sk,llevermemek sanrım de mi
  • walla bir cvp vermiyonusnz ya
  • Ya sen bu yaşına gelmşsin araştırma kelimesinin anlamını bilmiyosun yada yenisin........ Forumda 1903 kere yazılmıştır bu skill restlemek bide yaratıcı o lurmusn diyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Revan -- 12 Haziran 2006; 17:01:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Keep Current Ve Force Bios Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya sen bu yaşına gelmşsin araştırma kelimesinin anlamını bilmiyosun yada yenisin........ Forumda 1903 kere yazılmıştır bu skill restlemek bide yaratıcı o lurmusn diyosun

yaa illa birisine çatmalsın değil mi..yaratcı değil yapıcı ol dedim bir şeyi biliyorsan söylemekle onu kaybetmezsin sen bana sölersin ben başkasına sölerim öle öle gider yok ben bencilim diyosan ony bilmem
  • Paylaşım güzeldir dostm ama biz buna insanlar arasında FORUM KİRLİLİĞİ diyoruz bunu anlamını biliyomusun senin gibi 10 larca geliyo bu siteye
  • quote:

Paylaşım güzeldir dostm ama biz buna insanlar arasında FORUM KİRLİLİĞİ diyoruz bunu anlamını biliyomusun senin gibi 10 larca geliyo bu siteye

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ya lütfen altta kalmama için birşeyler yazıp durma lütfen bilyorsan cevap ver yoksa hiç konuşma lütfen allah rızası için senin gibi 10 tane adam olsa zaten forum kriliği olay alır başını gider
  • Sen kendini tatmin ede dur ben biraz lvl kasim hadi cnm tamam sen haklısın ben haksızım sen iyisin ben kötüyüm ok yorum yazmana neden kalmamıştır umarım
  • quote:

Sen kendini tatmin ede dur ben biraz lvl kasim hadi cnm tamam sen haklısın ben haksızım sen iyisin ben kötüyüm ok yorum yazmana neden kalmamıştır umarım

----------------------------
    arkadaşım lütfen ezik cevaplar verme lütfen bak senle tartışmak istemiyorum hala ilginç cevaplar yazıyorusn ben nazikçe güzel bir soru sordum sen de illaki bir kıl yün cevap zorunda hisettin verdin eee dahane uzatuyorusn ayrıca yağ gibi üste çıkmak için "sen kendini tatminede dur" gibi bişiy de yazmısın gereksiz misin nesin biliyorsan yazsaydın bilmiyorsan daha ne uzatıyorsunallahım ya gereksiz insan işte.....
    yahu oyuna başladığında herşeyi biliyormuydun insanca soruyoruz işte.hasbinallh

• quote:

Orjinalden alıntı: emrahsungu

quote:

Sen kendini tatmin ede dur ben biraz lvl kasim hadi cnm tamam sen haklısın ben haksızım sen iyisin ben kötüyüm ok yorum yazmana neden kalmamıştır umarım

gereksiz insan işte.....

Seviye dışı klasik altta kalınca hakaret olayı .................

Ya tamam uzatma konuyu çöplük yapma aldın cevabını sus artık

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: emrahsungu

quote:

gereksiz insan işte.....

Seviye dışı klasik altta kalınca hakaret olayı .................

Ya tamam uzatma konuyu çöplük yapma aldın cevabını sus artık

alla alla magazin haberlerindeki kesip biçmişin bakıyomda cevabı ya hocam burda lat kalıp kalmam meselesi değil sen bunu onur meselsini yaptın be illa senin dediğinmi olcak anna her forumda seni,ngibi kıl yün bir insan oluyo en sonunda küfrettircen beni nerden çıktın e...bee...in t.vbe tövbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahsungu -- 12 Haziran 2006; 18:56:22 >

• YEMİN EDERİM HAYATIMDA (HİÇ ABARTMIYORUM) SENİN KADAR SEVİYESİZ Bİ İNAN GÖRMEDİM TARTIŞMANIN BİLE Bİ SEVİYESİ VARDIR SEN KESİ KO DAN GELİYOSUNDUR GELMESEN BİLE ÖLE GÖSTERİYOSUN BU DA SON LAFIMDIR NE YAZARSAN YAZ DAHA CVP GELMİCEK KONU ÇIĞRINDAN ÇIKTI..
  • Arkadaşın seviyesini herkes görmüştür umarım Tabiki onun seviyesine inmicem Gaza geldi bebe
  • kardeş werdiqin skilin % 80 geri aLabiLiyosun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.