beyler merhaba bana tüm charlar için (priest,rogue,warrior,mage)skillerinin ne işe yaradıklarını lazım.nerden bulurum? ama hepsi mesela priest için aura/heal/holy skilleri.sitede aradım baya ama bulamadım varda görmedıysem şimdiden kusura bakmayın
Kardeş aura buff yani ekstra can ekstra defans vb. şeyleri werme skillidir.heal adamların hp lerini arrtırmaya(azalmışsa) yarar.Holy ise ölmüş adamları ex. pointlerinin bir kısmını %3, %2, %1 gibi lwl ilerledikçe sırayla bööle ölen kişiyi kaldırınca daha da az ex. point gitmesini sağlar.
aura/heal/holy skilleri karakter yapılandırmada var. diğer skiller için link vereceğim az sonra
abi knightonlineworld e giremiyorum malezya nın sayfasını veriim nede olsa skiller aynı http://www.knight-online.com.my/skills_blade_basic.asp buraya tıklarsın sonra hangi karakteri istiyosan ona tıklarsın yukarıdan (Mage,Rogue)
tamam m_moruk bunu arıyodum teşekkür ettim saol
hay sen çok yaşa emi, knight online sitesindeki skill kısmı açılmıyor, herkes kafasından bişeyler uyduruyo, forumda priestle ilgili yazan skill açıklamaları yanlış, en doğrusu burdan öğrenmek saolasın dostum.
Server : Ares Irk : İnsan Nick : Tabip_ALBAY Level : 61 Buffer
1. Rezzer %10,%5 vs. Taş olayı Değildir onun görevi Pkda Karşı Tarafın DEFANS,ATTACK VE BUFF silme gibi özellikleridir buınu eklememişsin ekleyeyim dedim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme