Şimdi Ara

Skin katlamak isteyen baksin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GEREK KALMADI KENDİ YORUMLARİNİZİ KENDİNİZE SAKLAYİN

Site bu isteyen incelesim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnciso123. -- 18 Şubat 2017; 15:30:12 >

• Bir ilkokullunun dolandirma cabalari gibi duruyor.Umarim millet inanip da is yapmaz.

• eskimedi mi bu ya
  • 500-1000 dolarlık item dönüyor arkın sitesinde ark 20 dolarlık item atmıyor sana
  • Oltayı atmış bekliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLuT91

Bir ilkokullunun dolandirma cabalari gibi duruyor.Umarim millet inanip da is yapmaz.

Ya isine bak dolandirma cabasi diyo herkesin oynadgi bi site yapilip yapilmadigini gostermek icinde istedigi kisiye kazandiracak sen karismada ekmene bak bilader benm yasim 23
  • arkadaşımın jackpot sitesi var bir isim ver o ismi kazandırayım aha kazandı hadi deposit et ve kurban deposit eder arkasından sende deposit edersin ama site win ratesi düşük olana itemi verir ve o seçtiklerin aslında bottur sadece görüntü senin itemi alır uçar gider dolandırıldığınla kalırsın kimi kandırıyosun yeni üye üstüne jackpotmuş kaybol soytarı seni
  • lan insan ekran görüntüsünü bilgisayardan alır. kafanızdan istiyorum
  • benim abim GM ayık olun
  • Hehe yani cebinden 50 60 lira çıkartıp internetten skin alamıyorsun he 200 300 dolar kazanacağın halde? Hadi başka kapıya abicim
  • zeka sıfır yemin ederim. yaşın 23 ve çıkartıp 100 lira koyamıyorsun ortaya ya da jackpot sitesi olan arkadaşın sana cebinden 100 lira veremiyor he :)))

ulan tek akıllı sizsiniz de mi memlekette. şimdi sana burada ana bacı sövmeden kaybol git. hıyar seni.
  • Bunun gibi yaşı 23 aklı 3 olan, insanların emeğine göz diken, utanmadan sıkılmadan normal bir durummuş gibi savunan, sitesine 10 lira bile basamayan ama 1500 dolar dönüyor siz kazanın diyen varlıklara İNANIYORSANIZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gabriellini

Bunun gibi yaşı 23 aklı 3 olan, insanların emeğine göz diken, utanmadan sıkılmadan normal bir durummuş gibi savunan, sitesine 10 lira bile basamayan ama 1500 dolar dönüyor siz kazanın diyen varlıklara İNANIYORSANIZ.

canım çekti la ne güzel balık yanına bide ufak açıcan bunun ızgarada azda süzme peynir of anam

• quote:

Orijinalden alıntı: come41

quote:

Orijinalden alıntı: Gabriellini

Bunun gibi yaşı 23 aklı 3 olan, insanların emeğine göz diken, utanmadan sıkılmadan normal bir durummuş gibi savunan, sitesine 10 lira bile basamayan ama 1500 dolar dönüyor siz kazanın diyen varlıklara İNANIYORSANIZ.

canım çekti la ne güzel balık yanına bide ufak açıcan bunun ızgarada azda süzme peynir of anam

Sus sus sus

• Ölmediyse azcık da ben vuruyum... Lan gavurlar bitti sıra birbirimizi düdüklemeye mi geldi. Hem de donanımhaber'de.
  • Sizin sacma yorumlarinizla ugrasamam aradigimi buldum smdi yol alin ufak ufak hadi bakiyim yuz lirayla cozulmedigini ikiyuz elli ucyuz tl ye yakin item olmasi gerektigini anlattigim halde kafaniz basmiyo herkes kendi isine baksin ben dolandiriciyim tamam hadi uzayin burdan birbirinze adilik yapa yapa her insani dolandirici yerine koyuyonuz herkez sizin gibi degilmis ben istedigim kisiyi buldum adamin aktif olmasini bekliyoz dahada yorum yazmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: srknari

zeka sıfır yemin ederim. yaşın 23 ve çıkartıp 100 lira koyamıyorsun ortaya ya da jackpot sitesi olan arkadaşın sana cebinden 100 lira veremiyor he :)))

ulan tek akıllı sizsiniz de mi memlekette. şimdi sana burada ana bacı sövmeden kaybol git. hıyar seni.

Lan ekmeksiz dinsiz kufur etmeden konusabilmeyu ogrenemedinmi
  • Bu konuya girenlerin cogu da basliga bakip acaba skin kazanabilirmiyim diye girdiniz simdi birakin bu ayaklarida balik yemeye devam edin hadi bakiyim
  • aslında istediği kişiyi bulamadı konu sahibi şu yolu deneyeyimde belki 2 3 kişi oltaya takılır dedi ama yine başaramadı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.