Şimdi Ara

Delete pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciri -- 19 Ekim 2023; 1:24:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl besleniyorsunuz ? işin çoğu beslenemede biter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Ağustos 2019; 13:29:2 >
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    Yeni başladım sayılır ama fena olmayan bir düzen kurduğumu düşünüyorum. Sabahları 3-4 yumurta ve lor peyniriyle açıyorum. Öğlen tavuk vb,spordan önce makarna, spor sonrası protein tozu, akşam yemeğinden sonra ton balığı ve yatmadan birkaç saat önce yağsız süt içiyorum. Bunun dışında fındık, badem, fıstık tarzı atıştırmalık yediğim oluyor. İşlenmiş gıdadan mümkün olduğunca uzak duruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciri

Yeni başladım sayılır ama fena olmayan bir düzen kurduğumu düşünüyorum. Sabahları 3-4 yumurta ve lor peyniriyle açıyorum. Öğlen tavuk vb,spordan önce makarna, spor sonrası protein tozu, akşam yemeğinden sonra ton balığı ve yatmadan birkaç saat önce yağsız süt içiyorum. Bunun dışında fındık, badem, fıstık tarzı atıştırmalık yediğim oluyor. İşlenmiş gıdadan mümkün olduğunca uzak duruyorum.
    Güzel besleniyorsunuz gibi görünüyor ;daha 2 ay olmuş zamanla kas kütleniz arttıkça o göbeğiniz dursa bile üst kısmınız yapılanacağından gürüntünüz düzelecektir.
    Ben haftada 3 gün gidiyorum (13-14 ay felan oldu) arka arkaya 3 gün gitmek bana biraz abartı geldi,o tempoda uzun süre yapmanız zor gibi.Birde yeni başlayanlar full body (her antremanda tüm kas grupları) önerilir size split verilmesi bi garip geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cobi -- 27 Ağustos 2019; 13:54:30 >

Anladım peki ana mesajda bahsettiğim icf 5x5 den haberiniz var mı önerir misiniz?

• quote:

Anladım peki ana mesajda bahsettiğim icf 5x5 den haberiniz var mı önerir misiniz?
    Valla hocam ilk bir yılda su içseniz yarar o derece zaten; hangi programı yapayım diye çok kasmayın bence düzenli gidip sporu yapın yetecektir bence.
    Tamamdır hocam sağolun, en azından full body programa geçeyim en iyisi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tamamdır hocam sağolun, en azından full body programa geçeyim en iyisi.
    Ben zamanında çok araştırmıştım , full body belli bir seviyeye kadar en iyi antreman şekli kabul ediliyor bildiğim kadarıyla ama hocanızla bir konuşun bence belki bir bildiği vardır bizim bilmediğimiz.
  • hocam sırt ve bacağı ayrı güne koyun bence en zor geçen iki bölge ...tabi benim açımdan... P-P-L sistemini öneririm 2 aydır buna devam ediyorum ben de skinny fattim en azından artık düz bir karnım var....yukarıdan söylenen gibi üst bölge geliştikçe göbek dikkat çekmiyor
  • grken kullanıcısına yanıt
    Hocam peki göğüs, omuz ve kollarda nasıl bir değişiklik oldu?

• Ciri kullanıcısına yanıt
    Ölçümlerde küçük de olsa artışlar var...Düşük kaloriyle beslenip bu kadar gelişim bence iyi bile
    Hocam peki PPL nin hangi versiyonunu kullanıyorsunuz? Haftalık 6 mı haftalık 3 olan mı? Ben haftada max 3-4 gidebileceğim için ppl başlaması zor gibi geldi, ne yapsam bilmiyorum gerçekten.
    ben 6 gün yapıyorum ilk leg dayden sonra 1 gün dinlenme sonra tekrardan push diye...3gün de yeterli olur bence yapılabilir
    Tamamdır teşekkürler hocam, 6 gün ayırmam zor görünüyor bu yüzden fullbody deneyeceğim zaten yeni başladım iyi olur benim içinde.
    3 gün kesin gideceksen ppl yap bence ama sen bilirsin
  • hocam ben max 60 kg yim de sanki bende de skinny fat yavaştan oluşmaya başladı. Bunun sebebini pandemide evde pc başında hareketsiz kalmaktan olduğunu düşünüyorum bana ne önerirsin? Yılanın başını küçükken ezmek lazım.

edit: internette yetersiz protein beslenmekte buna neden oluyor diyor belki de bundan oldu tavuk fiyatları uçtu gitti :D Yumurtadan alcaz proteini artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryo41 -- 12 Şubat 2022; 20:43:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.