Şimdi Ara

SKODA 1.6 TDİ DSG OCTAVİA MI ? TOYOTA 1.4 DİZEL OTOMATİK Mİ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SKODA 1.6 TDİ DSG OCTAVİA MI ? TOYOTA 1.4 DİZEL OTOMATİK Mİ ?

BEN BİR YETİ KULLANICISI OLARAK OCTAVİA DIYORUM VE ARKADASIMA ALMASINI ÖNERİYORUM.

+ - NELER SIZCE HANGISI NI TERCIH ETMELİ _?

YADA 60 BIN TL YE DIZEL OTOMATIK 1.6 OLMAK SARTI ILE TAVSIYE NIZ NEDIR

BU ARADA OCTI 105 HP COROLLA ISE 90 HP

COROLLA 90 HP VE 1.4 OLDUGU ICIN NEGATIF

BU ARADA FORD DA FOCUS 1.6 DİZEL OTOMATIK YOK
    HONDA CIVIC DE 1.6 DİZEL OTOMATIK YOK
    OPEKDE DE 1.6 DİZEL OTOMATIK YOK
    BİR TEK JETTA DA 1.6 DİZEL OTOMATIK VAR ODA OCTAVIA DAN EN AZ 10 BIN TL DAHA PAHALI VE KASA VE MOTOR TEKNOLOJI ESKI NESIL

BEN OCTAVIADAN BASKABIR MODEL BULAMADIM BU FIYAT BANDINDA DIZEL 1.6 OTOMATIK.

VARSA ONERI BEKLIYORUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyatrakya -- 6 Ağustos 2013; 10:52:37 >

• Toyota D4-D MMT'nin karşısına hangi aracı koyarsan onu alırım.

Benzinlisine sözüm yok ama dizel Corolla arabadan az da olsa anlayan birinin tercih edeceği bir araba değil.
  • İkisi de iyi araç. Birisi haliyle daha performanslı, konforlu diğeri de daha ekonomik. Ben corolla alırdım. Skoda vw çakması gibi duruyor, ruhsuz bir araç. Servis ikinci el konularına da birazdan değinirler. İkisi arasında corolla ağır basar.
  • Buradaki herkes bir Michael Schumacher olduğundan dolayı Toyota'yı beğenmezler...
  • Sırf o güçsüz motoru, vites geçişlerinde ayağını gazdan çekmezsen sarsıntılı vites geçişleri, 15 saniyeye yakın 0-100 hızlanması nedeniyle hiç bir şekilde toyota'yı tercih etmezdim. Fahiş fiyatlarıda unutmamak gerek tabi.
  • İlle bu ikisinden biri dersen octi. Ama corollayi benzinli almayı tercih ederim. 60 bin tl nin üzerinde c sınıfı arac benim gözümde yok ama verene saygı duyarım. Başlığı açan konusunda yanıldım ama baska arkadaşları bekliyordum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikinci el kaygısı yoksa skoda alabilir. ama alacak kişinin marka takıntısı varsa skodanın yüzüne bakmaz.
  • Hiçbir donanım seviyesinde radarlısını geçtik, normal Cruise control bile olmayan, 1.4 fındık dizel motorlu manuelden devşirme sar-sır-tır-matik vitesiyle, hangi mantıklı insan gidip 70000 lira böyle bir arabaya verir ki, istediği kadar sorunsuz olsun, arabaya oturduğunda donanımları mutlu eder, octavia artık 4. nesil DSG si ile, 1.6 motorundan map tuned ile 140-150 hp çıkartılan motoru ile, hangar gibi bagajı, bi dünya opsiyonel seçeneği ile çok iyi bir seçenek, bagaj istenmiyorsa leon daha iyi seçenek ...
  • Hangisi ucuz ve yakıtı daha ekonomikse onu al.
  • Toyotaya istenen para fahiş. Octavia daha iyi. Ama 2. elini unut.
  • Benzinli motor olarak tabi ki Corolla ancak dizel motorda pek başarılı değil o yüzden Octavia daha mantıklı.
  • Kesinlikle Octavia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha bir kaç gün önce açılmıştı aynı konu , arama butonunu kullansaydınız keşke .
  • 4 sene kadar octavia RS 2.0 TFSI kullandım, ondan öncede 95-2000 ve 2004 olmak üzere 3 nesil toyota corolla kullandık, kesinlikle ve kesinlikle octavia diyorum[:'(]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 6 Ağustos 2013; 13:04:49 >
  • octavia gerçekten hoş bir araba f/p olarak da mantıklı.corolloya her ne kadar laf söylense de adamlar bu aracı peynir ekmek gibi satıyorlar.bence şu an toyotanı tek bir artısı var o da sorunsuzluk.octavianın dsg si garanti dahilindede olsa korkutuyor insanı uzun vadede ne olacağı belirsiz
  • Toyota Corolla sebeplerine gelince;

1.4 d4d çok az yakıyor (DCİ'dan az yakmıyor DCİ Megane da kullandım)
    Multimode vites DSG'ye göre az yakacaktır

tabii Multimode otomatik vites en az DSG kadar sıkıntılı vites bana göre. Isınma sorunu yaşamadım ben ancak vites geçişleri hissediliyor ve bazen yokuşlarda bayılıyor. (2011 Corolla D4D MM sahibiyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeremy Klakson -- 6 Ağustos 2013; 13:39:26 >
  • octavia kesinlikle daha sağlam daha oturaklı ve daha az yaktığını söyleyebilirim.ama toyotanın motoru daha sessiz yalıtımı daha iyi .konfor açısından ise bence corolla octaviadan bir adım önde ama öyle ahım şahım değil.bana göre octavia daha mantıklı bir seçim olur.
  • Dizayn-Tasarım : Octavia
    Kalite : Octavia
    Motor-Performans : Octavia
    Yakıt Tüketimi : Octavia
    Şanzıman konforu : Octavia
    Bagaj : Octavia
    İç Hacim Genişliği : Octavia
    Donanım ve Opsiyonel Ekipman Genişliği : Octavia
    Sorunsuzluk : Corolla
    Fiyat : Octavia

Şimdi tekrar düşünün, kararınız netleşecektir
  • bu ikisinden octavia derim.benım önerim illa sedan olsen demıyorsanız c4 almanız
  • Octavia.

Arkadaşlar benzinli olsa Toyota demişler.132 hp atmosferik motor ve 160 nm tork veren bir motoru ben olsam almazdım.Onun yerine gider 1.4 TSİ 122 hp alırdım.Tork 200 nm.Her türlü Skoda alınır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.