İki araç arasında kaldım ikisi için de kredi çekeceğim Honda 1170 (40 bin kmde) 2021 eco elagance Skoda Kamiq 1300 aradaki fiyat farkı skodanın yaptığı 200K faizsiz krediyle önemsiz hale geliyor sizce hangisini almak mantıklı 2 çocuklu aileyiz araçta arka tarafta 3. Kişi için alan bırakmıyoruz, herkes kendi aracına binsin benim için öncelik çocukların rahat etmesi çünkü 2 adet oto koltuğu takılacak sizce ne yapmalıyım Bagaj hacmi hondanın daha büyük diye biliyorum ama 2 aracı da bilen varsa deneyimlere tavsiyelere açığım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda Kamiq (2024) mi Honda Civic(2021) mi
-
-
kamıq bagajı o kadarda büyük değil.
-
2 çocuk olmasaydı her ne kadar b suvcuklara karşı olsam da kamiq derdim ama size bagaj da lazım ayrıca gerçekten suv bana göre c suvlardan başlıyor motor gücü iç ve bagaj genişliği donanim anlamında söylüyorum civic daha uygun size corolla da bakabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onyargisiz -- 22 Haziran 2024; 12:6:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şahsen ikisini de kesinlikle almazdım ancak, illa ki bir tanesini seç deseler Kamiq alırdım. (daha yeni olduğu için). Bende 3 çocuk var, i20 ye sığıyorum. Kamiq 'e rahatça da sığılır. Civic iç mekanı aşırı basık ve tabut gibi. Sadece bagaj için civic almazdım.
-
Forumdaki sıfır araçlardan kredi ile en uygun olanı
(1200-1310)
-Kamiq
-opel astra
-C4
bu araçlardan
iç ve dış tasarım sağlamlık donanım malzeme kalitesi olarak Kamiq daha ağır bastı
o fiyatlara C suvlara bütçemiz çıkmadı
Honda huyunu suyunu biliyoruz 2. El hızlı gidiyor
şık bir araç sağlamlık konusunda eski kasası pek değildi
bu kasa nasıl tam emin değilim
bi toyota değil tabi ancak toyotada 2021 ful donanımlılar pahalı
Kamiqte bir de sanruf ya da cam tavan olsaydı düşünmezdim sıfır araç sonuçta
Normalde araç alımı için bekleyecektik
honda fiyat uygun düşünce aklımı çeldi
Dediğiniz gibi hocam toyota denk getiremedik
bir de 850 civarı passat comfortline baktık
onun da temizi denk gelmedi
sıfıra yöneldik
kafalar karışık
2 çocuklu aileye kamiq daha iyi,araba yeni üstüne. Bagajı da yeterli.
Biraz daha dolu/geniş/donanımlı bir şey bakıyorsanız egea cross wagon olabilir
2 çocuklu bir aileye hiç bir b suv yeterli gelmeyecektir. suv mecburiyeti yoksa kesinlikle civic.
Kamiq kullanıcısı olarak yazıyorum. 2 çocuk ile şehir dışı yolculuklarda rahat edemezsiniz. Bagajı da çok geniş değil. Şehiriçi için uygun olabilir. Sıfır avantajı da var tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
böyle mesajları okuyunca acayip mutlu oluyorum, birebir son kullanıcısından alınan en doğru cevap. hayatında koltuğuna dahi oturmadığı araç hakkında ahkam kesenleri gördükçe.
alıntı sahibine kendi adıma teşekkür ederim.
Hocam scalanin bagajı sizi memnun eder 470 lt olması lazım hem kamiqden büyük hem de erişim ve kullanımı civicden daha kolaydır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hondadan şimdilik vazgeçtik aracı inceledik
Biraz hor kullanılmış
Tekrar sıfıra yöneldik
Çocuklu aile için c4x bu fiyat bandında daha iyi olacağını düşünüyorum . Bizde Seat Arona ve c3 var , alırken bayilerde baktığım kadarıyla arona ile kamiq ile benzerdi ve arkada iki oto koltuğu , bagajda çocuk arabası koyunca aldım atmaya yer kalmıyor , 1.3 k bandına çıkacak olsam kesinlikle c4x shine pakete bakardım .
-
Evet hocam ben C4x i sadece elektrikli model zannediyordum
bayide sormadık bile
meğer benzinli de varmış bagaj hacmi çok iyi
önümüzdeki süreçte onu da değerlendirmeye aldık tek sıkıntı dediğim gibi yakıt tüketimi
Scalayı inceleme fırsatımız olmadı bi gittiğimizde de ona bakacaz o da aklımızda hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
böyle mesajları okuyunca acayip mutlu oluyorum, birebir son kullanıcısından alınan en doğru cevap. hayatında koltuğuna dahi oturmadığı araç hakkında ahkam kesenleri gördükçe. alıntı sahibine kendi adıma teşekkür ederim. |
2 çocuklu bir aileye hiç bir b suv yeterli gelmeyecektir. suv mecburiyeti yoksa kesinlikle civic.
|
Kamiq kullanıcısı olarak yazıyorum. 2 çocuk ile şehir dışı yolculuklarda rahat edemezsiniz. Bagajı da çok geniş değil. Şehiriçi için uygun olabilir. Sıfır avantajı da var tabi.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X