Arkadaslar merhaba, Sifir arac alacagim. 2 adet arac icin rezervasyon yaptim bayiden. Araclardan biri Kodiaq Prestige. 1.4M TL. Digeri ise Karoq Sportline 1.25M TL. Arada yaklasik 150.000 TRY oynuyor. Renk olarak Karoq lansman rengi, beyaz. Kodiaq da Lav mavi ve siyah-gri. Hangisini tavsiye edersiniz? Piyasaya baktigimda Kodiaq'in satin hacmi ve kolayligi daha avantajli gorunuyor. Sifir arac bulmak cok zor oldugu icin buradaki araclardan birini almak istiyorum. Q3 ve diger modellerde sifir arac maalesef bulamadim. Onerileriniz ne olur? |
Skoda Kodiaq Prestige vs. Karoq Sportline

-
-
Aradaki farkı verebiliyorsanız otopark olarak yeterli alanınız varsa tabiki kodiaq
-
Otopark olarak yerim yok fakat aradaki farki verebiliyorum. Otopark olarak yer aliyorum fakat bulacagiz artik.
-
1.25M veren adama 150k koymaz. kesinlikle kodiaq alın donanım takıntınız yoksa. ilerde çok üzülürsünüz 150k daha verip niye kodiaq almadım diye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 7 Aralık 2022; 8:7:32 > -
Donanim takintim aslinda var fakat su an sifir araba hic olmadigi icin buna mecbur kaldik. Baska oneriniz var mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
tarraco, koleos, ateca, 3008, c5a, grandland, tucson, sportage baktınız mı?
-
ikisi de kazık. İkisi de o fiyatlara alınmaz. Alternatif daha iyi araçlar bulursunuz.
Tarraco alan vardı mesela forumda, 1250mi 1280bin mi ne. 1000-1100 arasına c5 aicross shine, glx vs alan var bir sürü. Bu uyuz tipli skodalara bu kadar para vermek için farklı bir şeyler yaşamak lazım.
-
Karoqun yanından önünden arkasından üstünden altından geçmem Skodanın c SUV sınıfında bi arabam olsun diye çıkardığı bir şey. Makyajlı versiyonu bile hala 2016 vag teknolojisini kullanıyo otonom sürüş ve çapraz trafik uyarısı gibi gibi yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, hicbiri yok maalesef. Tarraco’nun tasarimini begendigim icin cok sordum fakat hic bulamadim.
Merhaba, cok haklisiniz fakat sifir Tarraco hicbir sekilde bulamadim maalesef.
Hocam her yönüyle zaten birisi D sınıf araç. Her konuda üstün kodiaq.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Net Kodiaq
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X