Şimdi Ara

skoda mı hyundai mi.bu gün almaya gideceğim akşam üstü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HYUNDAİ ACCENT ERA 1.4 TEAM LPG 2009 model 23.000 tl 63.000 km

SKODA FABİA 1.4 TDİ AMBİENTE dizel 2007 model 21.000 tl 100.000km

iki araçtan hangisini tercih edeyim.
    beklentilerim
    az yakıt
    sorunsuz kullanım. sürekli sanayi ye gitmek istemiyorum.
    ilk arabam olacak.acemiyim.
    istediğim zaman satmaktan kasıt fazla zarar etmeden kısa sürede elimden çıkarmak. piyasasının sabit kalması yada artması.arada uçurum olmasın da. 2 sene sonra %30-50 zararla satmayayım.

• fabia tdi yi bilmem ama düzgün fiyat yazdığın zaman erayı ilan verdikten en geç 1 gün sonra satarsın, kendimden biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

fabia tdi yi bilmem ama düzgün fiyat yazdığın zaman erayı ilan verdikten en geç 1 gün sonra satarsın, kendimden biliyorum

arkadaş ın sürücü kursu vr.360.000 km fabia motor yedi dedi.acemi sürücüler arabayı bozamadı diyor.
    hyundai için ise kullanmadım yorum yapmıyorum diyor.ama sağlamlık olarak hyundailer saç kısmı ince diyor.

iki araba arasında kaldım.satması kolay dedi.ne yapayım.aslında toyota yada wolsvagen alcaktım. ama bu aralar biraz pahallı fiyatları.

sizce ne yapayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliak81.81

quote:

Orijinalden alıntı: avensis42

fabia tdi yi bilmem ama düzgün fiyat yazdığın zaman erayı ilan verdikten en geç 1 gün sonra satarsın, kendimden biliyorum

arkadaş ın sürücü kursu vr.360.000 km fabia motor yedi dedi.acemi sürücüler arabayı bozamadı diyor.
    hyundai için ise kullanmadım yorum yapmıyorum diyor.ama sağlamlık olarak hyundailer saç kısmı ince diyor.

iki araba arasında kaldım.satması kolay dedi.ne yapayım.aslında toyota yada wolsvagen alcaktım. ama bu aralar biraz pahallı fiyatları.

sizce ne yapayım

hangisi hoşuna gidiyorsa onu al, erayı çok hızlı satarsın sağlam piyasası var, malum ülkemizde 100.000 km devirmiş dizellere pek yanaşılmaz bunuda hesap et..

• avensis42 kullanıcısına yanıt
    malum ülkemizde 100.000 km devirmiş dizellere pek yanaşılmaz bunuda hesap et.
    bu kısmı açıklayabilir misiniz.
    ömrümde en fazla 1 saat arba kullanmışımdır.
    hiç anlamam araban piyasasından.
    bu işten anlayan bir arkadaş var. oda ısrarla skoda diyor.

yakıt tüketimleri arasında fazla fark olmaz diyor.
    fabia 20 krş falan yakar diyor
    lpg korkusu yaşamazsın diyor.
  • Hocam bana kalırsa Accent Era.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aliak81.81 A kullanıcısına yanıt
    Accent Era ne aktif ne de pasif olarak hiçbir şekilde güven vermiyor.Arabada can taşıyacaksınız.2.eli hızlı diye araba alacaksak hepimiz Şahin'e binelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • skoda için ne dersiniz.
    herkez kendi arabasını övüyor.
    bahsettiğim arkadaş sürücü kursu var. çok araba kullandılar.onun için skoda diyor.
    eve hangi eşya yı aldımsa bu forum sayesinde aldım.

arkadaşların yazacakları her mesaj çok önemli. acele karar vermem lazım.
  • Sağlamlık skoda. Piyasa açısından hyundai. Bende fabia var memnunum. Ama ha deyince satamazsın hyundai gibi. Ben 4 yıldır kullanıyorum. satma gibi derdim yok. acil durumda da piyasanın 1-2 aşağısına veririm olur biter.
  • evet googleden bulduğumuz resimlere göre aracın sağlamlığını kanıtlıyoruz....

arabada can taşıyoruz da arkada oturanların akıbeti ne oldu bilmem...
    üstün skoda kaltesi şasiye bak ikye ayrılmış

• aliak81.81 A kullanıcısına yanıt
    Araçta 3 silindirli 75 hp dizel motor var.Performansı fazlasıyla yeterli, 0-100 km/s katalog verisi güncel bazı dizellerden bile daha iyi.

Düz yolda zorlanmadan 170 km/s gibi hızlara ulaşabilirsiniz.Yakıtı arkadaşınızın dediği gibi oldukça makul.

3 gün benzinli Era kullanmak zorunda kalmıştım.Her yokuşta vites küçültüp virajlarda savrulmasın diye dikkat etmekten canım çıktı.Herhangi bir olası kazada da sonuç çok vahim olacaktır.Arabanın pasif güvenliği yok gibi bişey.

Uzun ömürlü, güvenli ve daha konforlu kullanım için ben şahsen Fabia derim.

Ama ikinci el benim için hayati önem taşıyor, güvenliğimin ve konforumun pek önemi yok derseniz Accent tabiki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazrecevs

Sağlamlık skoda. Piyasa açısından hyundai. Bende fabia var memnunum. Ama ha deyince satamazsın hyundai gibi. Ben 4 yıldır kullanıyorum. satma gibi derdim yok. acil durumda da piyasanın 1-2 aşağısına veririm olur biter.

yakıt tüketimi nasıl.
    dizel mi yoksa lpg mi
    lpg az yakıyor ama yaktığı benzini kimse hesaba katmıyor.ortalama 10.000 km gitsek lpg nin kabımları da dahil hangisi az yakar.hız sevdalısı değilim.acemiyim.

arkadaş 100.000km de bir fabia buldu .çok temiz araba. dizel
    20 gündür bakıyorsuk karar veremedik. araba için akşama kadaar haber bekliyor galerici.yoksa satacak alıcısı var.

ben memurum.günlük ortalama 50 km yol olur.
  • avensis42 kullanıcısına yanıt
    Ağaca veya direğe yandan girmekle, düz veya küt bir zemine girmek arasındaki farkı tartışalım istersen?

Makul bir hızla ağaca yandan giren Aventador da ikiye ayrılmıştı.Forumda konusu vardı.

Aventador'a çöp diyelim mi?Bence diyelim.

1-2-3 ÇÖP AVENTADOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 27 Eylül 2013; 14:19:54 >
  • Fabia saglamdir ama cok gurultulu bir arac . digeri daha az kmli era yi alin derim temizse taksi cikmasi felan degilse .

• hunter06 kullanıcısına yanıt
    taksi çıkması değil.
    galericiler bu işin kurdu ama arada ki referans arkadaşlardan yana sıkıntı olmaz.aile dostu galerici abi. ikisi için de güzel araba dedi.

fabia için 100.000 km çok mu .yoksa normal mi
  • Yakıt konusu karışık bendeki 1.2 HTP. Aracı eşimle ortak kullanıyoruz. dolayısıyla şehir içi verisini tam ölçemiyorum. Şehir dışı bu yaz 180 TL (yaklaşık 65-70 lt) gazla 1100 km yaptım. Tabi 100'ü geçmeden ve çoğu zaman 90 civarı hızda. bilgisayar şu an son 5 bin km'yi 6,6 olarak ölçmüş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 27 Eylül 2013; 10:39:50 >
  • quote:

fazla zarar etmeden kısa sürede elimden çıkarmak.

bunu dediğiniz an 100.000km üstü dizel fabia karşılaştırmadan çıkmıştır.
  • quote:

taksi çıkması değil.
    galericiler bu işin kurdu ama arada ki referans arkadaşlardan yana sıkıntı olmaz.aile dostu galerici abi. ikisi için de güzel araba dedi.

fabia için 100.000 km çok mu .yoksa normal mi

Dizel motor bakimli ise 100 bin hicbirsey ama ikinci el olunca ne kadar az km o kadar temiz diye yorumlaniyor iste . Fabia temizse bakimi muntazam yapilmissa korkmayin saglam arabadir . Bir sikintisi cok gurultulu calisir ama yakitta cok basarilidir

• Avensis 42 hocam.

Sağlam derken Era ile kıyaslıyorum. Volvo ile kıyaslasam volvo daha sağlam derim. Daha bir iki gün önce forumda konusu olan Aventador'a bakın isterseniz. iki bölünmek başka şey iki aracı sağlamlık olarak kıyaslamak başka şey.
  • neilblack kullanıcısına yanıt
    kısa süreden maksat 1-2 yıl rahat kullanırım.ilerisi için satma durumu olabilir.ev almayı düşünüyorum 2-3 yıl sonra için.kenarda 20.000 tl olur.enazından
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.