Şimdi Ara

SKODA NEDEN VW'DEN PAHALI? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Diferansiyeli kırarsın!

O yüzden satmıyor zaten. ;)

+1345522

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosi35

ulen görende vw i ferrari sancak sıradan bi marka daha pahalı olamaz sanki.su vw de zorla lüks segmente sokmaya çalışmıyolarmı

Arabadan anlayan arkadaslar var bu forunda, aynen katiliyorum vw nere luks segment nere

• VW premium olduğuna göre Skoda VW den pahalı olduğuna göre skoda über premium olmuş beyler.
  • @Panther

konuyu okuyan diğer arkadaşlar yanlış anlamasın. ben sadece bilincli bir tüketici olarak gördüğüm ve garipsediğim
    durumu anlamaya çalışıyorum. biz bu tür oyunlara nasıl alet olup tepki koyamıyoruz, çok şaşırıyorum ve hayret ediyorum.

cevabı basit vw dsg almak herkesin yapabileceği birşey değil ülkemizde arabasıyla kasılan o kadar çok insan varki
    ve araçlar sınıf farkını ortaya koyuyor toplumda, kimse itiraf edip böbürlenmez alenen ancak insanımız arabaya gereğinden
    fazla saygı gösteriyor. Vaay be dsg li passat almış adam aracı alan adam sosyal sınıf olarak yukarılarda görülüyor ne yazıkki.
    Ne böyle düşünüp görünce etkilenen nede alan insan böyle bir durum yokmuş gibi davranır. Örneğin hiltonda çay içmek gibi
    bir çay 15 lira 1 lira olsa herkes girip içse zengin kesim oraya girmez ayağını keser neden?? sosyete mekanı değil salaş dükkan olur hilton.
    Alan veren bundan razı ha bu arada şanzıman ve araç kaliteli ancak fiyatı kadar etmez.

Not : Bende isterim Dsg li bir CC ya da Passat ancak 60 - 100 bin lira benim gelirimde birine göre bir taşıta verilecek ücret değil uçan halı bile olsa.

• hakediyor
  • bencede biri elma öteki armut octavia'nın dengi golg müdür? tartışılır.
  • vw yan sanayisi olarak bilinir halk dilinde skoda doğruya doğru isterse fiyatta 100 bin desinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

vw yan sanayisi olarak bilinir halk dilinde skoda doğruya doğru isterse fiyatta 100 bin desinler

vw nin yan sanayisi dediğin skodanın peugeot a göre daha kaliteli olduğuda aşikar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evilonthemove

quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

vw yan sanayisi olarak bilinir halk dilinde skoda doğruya doğru isterse fiyatta 100 bin desinler

vw nin yan sanayisi dediğin skodanın peugeot a göre daha kaliteli olduğuda aşikar.

PEUGEOT'cunun Aşkı: Gözlerin xenon kadar parlak, sözlerin sebring kadar tatlı, duruşun 308 gibi asil.. Genç olarak kaliteden önceki önceliklerimiz var, yine diyorum,vw'nin yan sanayisi olarak bilinir halk dilinde skoda doğruya doğru isterse fiyatta 100 bin desinler, doğru söyleyeni kırk köyden kovarlarmış kabullenin kalitesiz diye bir tabir kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Melihdk -- 23 Mayıs 2012; 23:33:07 >

• Boynuz kulağı geçmesin diye pahalı
  • Skoda her zaman vw ve audinin catısı altında olduğundan türkiyede satmıştır, (satıcıları bile satarken söylemektedir)renaultun daciası varsa bence vwninde skodası var.
  • Dogus yuce'nin buyuk ortagi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Laf ola beri gele... Golfle octavia bir mi arkadaş?

Golf zaten çok daha kaliteli. Onu herkes biliyor.

Ona rağmen alt kalite Octavia, Golf'ten pahalı. Bu gerçekten saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

quote:

Orijinalden alıntı: xxl567

Laf ola beri gele... Golfle octavia bir mi arkadaş?

Golf zaten çok daha kaliteli. Onu herkes biliyor.

Ona rağmen alt kalite Octavia, Golf'ten pahalı. Bu gerçekten saçmalık.

yetkililer senin kadar düşünemediği için bu haldeler zaten takma kafana rahat ol
  • şimdi diyecegim 2004 senesinde arkadasımda fabia dizel vardı... içi dacia ile yarışırdı diyecegim... biri cıkıp o 2004 yada o fabia diyecek... ve beni güldürecek...

skodanın sağlam imajı ve satmasının tek nedeni vw altında olması... vw skodayı almış olmasa şu an skoda diye bir marka dahi yoktu...

vw ye parası yetmeyen skoda alıyor hocam istisnasız skoda sahibi tanıdıklarım var maalesef hepsinde durum aynı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissil

şimdi diyecegim 2004 senesinde arkadasımda fabia dizel vardı... içi dacia ile yarışırdı diyecegim... biri cıkıp o 2004 yada o fabia diyecek... ve beni güldürecek...

skodanın sağlam imajı ve satmasının tek nedeni vw altında olması... vw skodayı almış olmasa şu an skoda diye bir marka dahi yoktu...

vw ye parası yetmeyen skoda alıyor hocam istisnasız skoda sahibi tanıdıklarım var maalesef hepsinde durum aynı...

2006 baz donanım polomuzun içide dacia ile yarışıyor. Fabiaya özel değil.

Skodanın sağlam imajı vw den çok evveline dayanır; wikipedia vs açıp okursanız fikir sahibi olursunuz

2.0 tdı 4x4 yeti 90.000 TL , superb elegance 114.000 TL. Gerçekten sırf düşük bütçelilerin düşüneceği cinsten. Ne kadar büyük tespitleriniz var aman allahım

• Skoda wv den kaliteli bi araç
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

quote:

Orijinalden alıntı: sissil

şimdi diyecegim 2004 senesinde arkadasımda fabia dizel vardı... içi dacia ile yarışırdı diyecegim... biri cıkıp o 2004 yada o fabia diyecek... ve beni güldürecek...

2006 baz donanım polomuzun içide dacia ile yarışıyor. Fabiaya özel değil.

Skodanın sağlam imajı vw den çok evveline dayanır; wikipedia vs açıp okursanız fikir sahibi olursunuz

2.0 tdı 4x4 yeti 90.000 TL , superb elegance 114.000 TL. Gerçekten sırf düşük bütçelilerin düşüneceği cinsten. Ne kadar büyük tespitleriniz var aman allahım

satılmayan modellere bakacağınıza satılan modellere bakın... işinize gelene bakmışsınız...

tiguan deli gibi satıyorken adam aptalmı pahalı satacak

fabia neden bu kadar ucuz yada octavia ?

1.4 yeti 48 bin 1.4 tiguan 53.500
    1.2 fabia 29bin 1.2 polo 29900
    1.4 fabia 31bin 1.4 polo 33.400
    1.6tdi oct 53700 1.6tdi jette 56200

skoda distribütörü tutturabildiğime diye fiyat koymuş sizde böyle gereksiz yorumlarda bulunuyorsunuz...

Skoda çok iyi bir marka olsa bu düşük fiyatlara deli gibi satardı... demekki okadar iyi bir marka degil... parasına görede karşılığını vermiyor...

Öyle olsa ilk ben alırdım zaten boşversenize...

• cidden cok sacma yorumlar var.

polo ile fabiada kullanılan tüm parçalar birebir aynımıdır da aynı maliyet dolasıyla aynı satış fiyatı bekleniyor? yada octavia ve golf birebir aynımıdır tüm parçalar?
  • 1.2 tsi 105 hp fabia, avrupa'da kapışılıyor. ama burda yok. amaç belli: skoda satışlarını, vw satışlarının altında tutmak. yanlış bir şey yapmıyor yüce oto.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.