Şimdi Ara

Skoda Octavia 1.4 TSI ve VW Jetta 1.4 TSI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni bir araç alacağım, kullanışlı ve performanslı olmasını istiyorum. Yılda 7-8 bin km'yi geçmediğim için benzinli bir araç alacağım, işim gereği araç genelde kapalı garajda yatıyor. Opel Astra 1.3Cdti Enjoy sahibiyim yakıt vs. çok güzel fakat performansı felaket, sürekli yüksek devirlerde olmanız gerekiyor aracın yürümesi için. VW grubundan bir araç almak istiyorum ve 1.4TSI motor aklıma yattı 8saniye 0-100 değeri gerçekten çok iyi(yanlışım varsa affola). 2 aracın yakıt ve performansı neredeyse aynı fakat Jetta için meksika vb. gibi ülkelerde üretiliyor diyorlar, bu aklıma çok takıldı. Aile aracı olacağı için Octavia'nın 568LT bagajı gerçekten çok iyi. Dizayn olarak'ta Octavia daha iyi diyebilirim. Octavia'da adaptif hız kontrol, park asistanı, arka trafik kontrolü, ön çarpışma engelleyici(yaya-taşıt) vb. birçok özellik varken Jetta'da bunları bulamadım diyebilirim. Aklıma yatan Octavia çünki hem güvenli hem multimedia sistemi çok güzel, ambiyans aydınlatma çok güzel, dinamik tasarımı var, bagajı geniş. Sorma nedenim tanıdıklarımın jetta almam konusunda beni uyarmaları Sanırım Octavia alacağım, yanıtlarınızı bekliyorum 2 haftaya aracımı alacağım teşekkürler.

Skoda Octavia 1.4 TSI ve VW Jetta 1.4 TSI Skoda Octavia 1.4 TSI ve VW Jetta 1.4 TSI Skoda Octavia 1.4 TSI ve VW Jetta 1.4 TSI Skoda Octavia 1.4 TSI ve VW Jetta 1.4 TSI

• Jetta eski platform Octavia yeni makyaj yedi.

Octi daha mantıklı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Yerinizde olsam meksika tenekesi Jetta almazdım.Octavia Jetta ya bin basar.

Segmentinin lideri Megane varken Jetta, Octavia'da neymiş ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

Aynen ama arkadaş 2 araç arasından tavsiye istemiş demek ki Megane almayı düşünmüyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SPECIALIZED

quote:

Aynen ama arkadaş 2 araç arasından tavsiye istemiş demek ki Megane almayı düşünmüyor

O zaman Octavia tabiki.

• Jetta kullanıyorum, Meksika tenekesi diyenlere hiç aldanmayın, gayet memnunum, ona bakacak olursan Adidas ayakkabı da Vietnam' da üretiliyor Vietnam çarığı mı oluyor ?
    Hızlanması, gücü, torku gayet iyi, bagaj geniş, konforlu, 2 çocuğum var 4 kişilik aileyiz bu standartları ile c segmentinde tatmin edicici bir aile arabası.

Octavia' da şirket araçlarımız aktif olarak onu da kullanıyorum iki arabanın arasında keskin farklar yok, aşağı yukarı aynı.

Kazasız belasız sürüşler dilerim.
  • Octavia. 👍👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Daha yeni platform oldugu icin octavia daha mantikli bir secim ancak sadece meksikada montaj gordugu icin bir arac bu kadar mi hakir gorulur ki millette turk tenekesi dese ne hissederler acaba.

Sonuc olarak iki aracta iyi uretimler , gidip birebir inceleyin.

• Jetta'nın sıkıntısı fiyatına ve segmentine göre iç mekan kalitesinin düşük olması. Bir de tasarımı eski kaldı artık.

Octavia daha güncel, daha geniş ve daha kaliteli bir araç ve fiyat avantajı da var. Bence bunlar tercih için yeterli sebepler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 11 Temmuz 2017; 17:10:40 >
  • Skoda ve VW, Opel ve Vauxhall gibi değil, 2side gayet kaliteli ve orijinal! araçlar . Octavia almaya karar verdim. Daha yeni, daha iyi özellikler ve 7 bin TL kar.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle.Teşekkürler.
  • SPECIALIZED kullanıcısına yanıt
    Daha hızlı bir araç istiyorum diyebilirim, kullandığım araçtan sonra birisi 8 sn'de 100 görüyor diğeri 10.5. Birisi DSG diğeri geliştirilmekte olan test aşamasında olan bir otomatik şanzıman. Birçok testte aktif hız kontrol sisteminin ani frenler yaptığını gördüm. Bana test değil sistemleri oturmuş bir araç lazım.
  • froster2006 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi birebir inceleyeceğim Skoda ve VW bayi yan yana olması iyi olmuş . Jetta bana biraz eski geliyor.
  • Jetta model olarak daha güzel
  • Zaten bir tek Jetta Meksika'da üretiliyor gerisi 1.sınıf Alman fabrikalarında.. Malzeme kalitesi kötü, kasası eski, fiyatı pahalı, tipi güzel değil denmesini anlıyorum ama artık Meksika olayı sıktı gerçekten
  • Jetta parasını haketmiyor.110bine cikmis fiyatlari.

Vw nin yan markasi skoda alinabilir en azından.

• Aile için liftback ara sedandan daha kullanışlı olacaktır..İkisi arasında Octavia derim. Özellikle 1.4 TSİ 150 HP...Ancak otomatik alıyorsanız DSG sorunlarını da göz önünde bulundurun..ne alırsanız hayırlı olsun
  • Makyajlı kasa jetta sahibiyim ama yeni makyajlanan octavia yı seçerim bugün araç alacak olsam. Mqb platformuyla daha hafif bir araç, jetta çok geniş olmasına rağmen octi daha geniş. Benim jetta almamın sebebi ikizlerimin güvenliği içindi. Bakmayın siz milletin meksika tenekesi dediğine, aracın iihs de top safety pick+ ödülü var. Daha yeni olması ve daha teknolojik olması sebebiyle octi diyorum.
  • Kesinlikle Octavia daha mantıklı seçim olur.
  • Jetta'nın yüzü eskidi, Octavia daha iyi bir tercih olabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.