Şimdi Ara

Skoda Octavia Ambition Direksiyon Değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Artık kaporasını vermişsiniz iş işten geçmiş ama, öyle motorlu, o şekilde bomboş kırpılmış octavia alacağınıza aynı paraya şöyle birşey alabilirdiniz

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sadece-1200-km-de-sifir-full-526156771/detay

150hp 250nm, donanım da gayet full'e yakın bir araç dynamic kasa.
  • emirhanardgn kullanıcısına yanıt
    Bütün üreticiler teknik verilerin belirli standarlar dahilinde ölçüp yayınlarlar.
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: educationist

Aracınızı bilmiyorum ama facebook fluence grubunda direksiyon değiştirenler gördüm hız sabitleme için , geçen biri paylaşmış çıkmacıdan 300 civarı temiz temiz direksiyon alıp toplam 600 liraya halletmişdi.
    wosvagen grubunda o işlem çok zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turbo 86 hp ? Hiç takmasalarmış turboyu ağırlık yapmazdı en azından

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Turbo 86 hp ? Hiç takmasalarmış turboyu ağırlık yapmazdı en azından
    Uretici yazilim ile guc degerleri uzerinde rahatlikla oynayabiliyor. Ozetle tamamen satis stratejisi. Zamaninda ayni durumu 1.2tsi Polo/Golf araclarda da yapmislardi. En sonunda 1.2tsi 105 lik Golf, 1.2tsi 90hp Polo ureterek algida seciciligi sagladilar.

Octavia suan 115hp civarinda ve performans acisindan sorunu kalmadi.

• Yoksa siz hala Kawasaki H2R tokatlayamadiniz mi Şkoda ile...

Alti üstü ekonomi sinifi bir araç, her tarafi motor olsa ne olur? Çok güç istiyorsan motor alsaydiniz keşke...

Bir de birileri 17" Jantin 15" e oranla 0.2l/100km de fazla yakacagindan bahsetmiş böyle bir tarafimla güldüm. 15" etse etse 195 taban eder, 17" hakki 225mm'dir i3 janti kullanmadiginiz surece. 15% sürtünme alaninda artış(oyle doğrusal orantiyla hesaplanmaz gerci ama) en az 1litre arttirir. BenzIn motor oldugu icin dur kalklarda 1.5litreye kadar artış demektir, hele ki araba agirlastikca evlere senlik olur.

3.kez chip yapmayi bilemem ama satarken chipli kullanildiginin bilgisini veriyorsanız ne ala.

Ek donanimlari alirken(direksiyon) gibi nereden tedarik edildiğini iyice ogrenmek lazim. Ender elektronik ile 2 kere is yaptim durust insanlara benziyorlar ancak bu tarz ekipmanlarin (ozellikle instagram uzerinden satilan) bir kismininda hirsizlik yoluyla (hayalet ekranlar m direksiyon karbon ic seritler vs...) elde edildigini de bilmeyenimiz yoktur, boyle bir suphe varsa almamak gerek.
    Bugün bana, yarin sana demişler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Mayıs 2018; 9:23:42 >

• Merhaba,

Yazılım sonrası aracın garantisi bozulmuyor mu ? İzmirdeyim ve eşimde bu araçtan var, “ basınca gitmiyor bu !” söyleminden kurtulmak için yazılım yaptırmayı düşünüyorum. Konu sahibi yanısıra benzer Kullanıcı olanlar da yorum yaparsa sevinirim.

Herkese iyi günler.

• BordoVeBeyaz kullanıcısına yanıt
    Garanti Bozulur. Herhalde bunu tartisacak kimse yoktur. Artik araclar daha hassas kayit tutuyor, Mesela guc uretim ve aktarimi ile problem oldugunda, Motorun anlik urettigi gucu de not aliyor.

Duzgun yapilan bir chip tuning kisa donemde zarar vermez ancak, eskimis motorlarda daha erken ya da yeni chip yapildiktan 150.000km sonra hata vermesi tamamen sizin nasil kullandiginiz ile alakali, Motor yagi degisimi- hava filtresi degisimi periyodundan, gunluk kullanima gore ayrica elde edilen guce gore isler degisir.
    Bu video'yu izlemenizi tavsiye ederim.

https://youtu.be/QpJAYrcYiqs?t=10m20s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Mayıs 2018; 10:48:57 >
  • 1993 haziran babam renault bayine gider yanında ben orta okul 2 den orta 3 geçtim satıcı brodway ile spring motorunu kaputu açarak gösterdi aynı motor niye fazla para vereceksin diye babama spring sattı ilerleyen zamanda aynı motor olmadığını anladık pişmanlık ama babam araba alıp satan uyanık bir adam değildi düz memur kafası idi birde eski insanları kandırmak kolaydı adabimuaşere dersi almış adam her neyse 1998 opel g kasa aldı şimdi apartmanın otoparkında hala duruyor satamıyorum sözün özü yazılım falan boş alırken en dokusunu alkı trafikte dokusunu görünce uzulme

• imla hataları için özür dilerim gözlerim iyi görmüyor

• Araç hayırlı olsun da direksiyon değişiminin sanmıyorum mümkün olacağını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Duydunuz mu agalar? bundan böyle zaten gitmeyen ezik arabasına yazılım yaptıranı önce linç ediyoruz, sonra adam gibi Ducati Panigale 1299, Honda 1000RR, Hayabusa tarzı motor önerip 3 evetle yolluyoruz. Paşamız böyle buyurdu fazla hareket yapmayın.

Paşamızın jant büyütme hesabındaki bilimselliğe de dikkat edin, kolay kolay böyle bilgileri bulamazsınız bir daha he.
  • alcohol06 A kullanıcısına yanıt
    Sizler de artik otobanda yardirmak isteyenlere 1200cc turbo benzin arac onerirsiniz 20" jant ile...

Bir arabayi bir motor ve jant olarak gormek istiyorsan, Bir panigale alirsin.

Buna amaca yönelik satin alma denir, amacın otomobil binmek ise otomobil binersin, amacin motor binmek ise motor binersin, ama 1.2 85bg araba alip arabanin birkac yilda icine edecek 30-40bg icin sacma umutlara kapilmasin kimse.

Kolayina alinmiyor bu arabalar. Varsin az gitsin, paran olunca helalinden elden cikarip daha iyisine binersin.

• Bilmiyorsunuz, bari böyle beylik laflar etmeyin.

O 1.2 Tsi ünite 86 Hp için de, 95 Hp içinde, 110 Hp içinde aynı. Normalde gönül rahatlığıyla 110 Hp üretir zaten. Vag grubu, arabasına göre buna bir şanzıman takıyor, motor gücünü ona göre sınırlıyor ve satıyor. 86 Hp olanlara 5 ileri, diğer verisyonlara 6 ileri vites takıp satıyor. Burada amaç biraz maliyeti düşürüp biraz daha ucuza vermek, az parası olana da seçenek sunabilmek. İstese 5 ileri 105 lik versiyonda satabilir ama sadece şanzıman için fazla para verecek insan pek yok. 6 ileri 105 lik alanlar enayi konumuna düşmesin diye böyle bir seçenek yapmışlar.

Tabi seçenek ne, pazar ne, ihtiyaç ne, pek bunlarla ilgilenmeyip, aklınızdan sadece "diğer arabaları tokatlamak" geçtiğinden düşün-e-memişsiniz.

Arkadaşın neticede kendi malı, kendi tasarrufu, isterse 200 Bg yapar, ertesi gün de motor kırar. Sizi ilgilendiren birşey yok hani. Ki o da uzun ömürlü olsun diye 115Bg civarı ayarlatmış yazılımı. Ben olsam 130Bg yapardım.

Biraz daha mantıklı, bilgi temelli yazılar lütfen.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Peki siz Biliyor musunuz ? Mesela Hangi Parcalar ayni Motor Bloğundan baska? Bir ortak parcalari yazsaniz da bilgilensek.

Hemen bir yazılım yapalım is bitsin. Yuksek guclu olani alanlar aptal demenin bir baska yolu bu olsa gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Mayıs 2018; 14:47:45 >
  • Motor aynı, şanzıman değişik. Doya doya okuyun.

https://www.briskoda.net/forums/topic/350195-12-tsi-remapanyone-with-a-remapped-86/

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Soruyu tekrar soruyorum, madem ki maliyet farklarindan dolayi bir motor 105bg digeri 86bg. Zaten bahsedilen konularda 130BG aldigini yaziyor bunu geciyorum. Neden insanlara farkli gucler sunuluyor ? Kimse 1.2tsi 105 veya 1.4Tsi 125 almasin, herkes gitsin 86bg alsin 130bg yapsin binsin degil mi ?

Bana teknik bir aciklama yapmanizi bekliyorum. Hangi Motordan bahsettigimizi motor kodlarini bile bilmeden nasil bir aciklama yapacaksiniz cok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Mayıs 2018; 17:15:55 >
  • Cidden 1.2 turbo ve 86 hp motor mu var?

Turbo yokken 50 beygir filan mi o zaman?

Hayirli gunler

• Biz de aldik ekim 2017 de octavia 86 bg. Bizim yegen tek başına iken 230 km hiza çıktığını iddia ediyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.