Şimdi Ara

Skoda Octavia Ambition Direksiyon Değişimi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
7.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Siz attığım linkteki konuyu, hatta Wikipedia sayfasını bile okuma gereği duymamışsınız. Eğer ki okusanız motor kodlarında sadece sondaki harfin (CJZ-B- ve CJZ-A-) farklı olduğunu, ne turbosu ne enjektörü ne soğutma sisteminin farklı olduğunu görürdünüz.

Yeni nesiller Eu6 ama Eu5 ile çok farkı yok daha agresif çalışan S&S harici. Şu -workshop- dokümanını bırakıyorum. Neden aynısı dediğimi anlarsınız.

Sadece yazılım ve şanzımanı değişik, bilip bilmeden atıp tutmasınız umarım artık.

http://vwts.ru/engine/cjzb_cjza_1_2_tsi_engine_eng.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Biz de aldik ekim 2017 de octavia 86 bg. Bizim yegen tek başına iken 230 km hiza çıktığını iddia ediyor.
    2.5cc araclar 230 ları zar zor görürken 85hp lilk 1.2nin görmesi baya egzantrik olmus.

• quote:

Biz de aldik ekim 2017 de octavia 86 bg. Bizim yegen tek başına iken 230 km hiza çıktığını iddia ediyor.
    Yokuş aşağı bile imkansız. Ciğeri yetmez 1.2 85 hp motorun.

• Hasan7 kullanıcısına yanıt
    Evet haklısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 19 Mayıs 2018; 22:27:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Yokuş aşağı bile imkansız. Ciğeri yetmez 1.2 85 hp motorun.

Alıntıları Göster
    Ben de inanmadım zaten. Ancak araç 86 bg olmasina ragmen mahcup etmiyor performans olarak. Tabi aile arabasi seklinde düşünerek.

• quote:

Ben de inanmadım zaten. Ancak araç 86 bg olmasina ragmen mahcup etmiyor performans olarak. Tabi aile arabasi seklinde düşünerek.

Alıntıları Göster
    Şehiriçinde mahcup etmez. Alt devirleri torkludur onun.

• ali222 A kullanıcısına yanıt
    Turbo sayesinde alt devirleri canlı olur. Şehir içi işin ideal motor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Cidden 1.2 turbo ve 86 hp motor mu var?

Turbo yokken 50 beygir filan mi o zaman?

Hayirli gunler
    Turbo sadece maksimum gücü artırmak için kullanılmaz. Normal şartlarda zaten 1.2 motordan 80 beygir güç alınır ancak bu güç 6000 devirde gelebilir. Turbo ile 1400 devirde 31 beygir güç veriyor ki bu güç arabayı otobanda 100 km/sa hızla taşımak için bile çok güzel bir güç ki 3500 devirde 78 beygir gücü üretmiş oluyor. Motor buraya kadar gayet atik. Buradan sonra sadece biraz cansız hissettiriyor (Çünkü artık güç artışı daha az), onun dışında 1.6 atmosferik motorun 4500 devirde verebileceği torku 1400 devirde veriyor. Turbonun amacı budur. Gündelik kullanımda da 2000-3000 devir gayet idealdir ki bu aralıkta motor 44-68 beygire kadar güç sunabiliyor ki çoğu zaman ihtiyacınız olmayacak güçler. Gündelik kullanımda arabalarımızı 20-30 beygir civarı güçlerle yürütüyoruz.

• Direksiyon değişimi ne kadara mal oldu?

• Hocam direksiyonu degistirdiniz mi maliyeti nekadardir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Rido63

Hocam direksiyonu degistirdiniz mi maliyeti nekadardir acaba
    Merhaba,

Direksiyon degisimi yapildi. 2200 ytl'na cok fonksiyonlu direksiyon takilimi ve programlanmasi yapildi.

• hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: car reviews

Merhaba,

Direksiyon degisimi yapildi. 2200 ytl'na cok fonksiyonlu direksiyon takilimi ve programlanmasi yapildi.

Alıntıları Göster
    Öncelikle hayırlı olsun.

Nerede taktırdınız? Tuşların tümünü kullanabiliyor musunuz?

Son olarak resim paylaşmanızı rica edicem. Ben de taktırmayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecarkci

Öncelikle hayırlı olsun.

Nerede taktırdınız? Tuşların tümünü kullanabiliyor musunuz?

Son olarak resim paylaşmanızı rica edicem. Ben de taktırmayı düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    Merhaba sadece tuş değişimi ile yapılıyor diye biliyorum. Bende kaporasını gönderdiğim octavia arabamı pazartesi günü almaya gidiyorum. İlk iş olarak direksiyon fonksiyon tuşları işini yapacağım.

• Arkadaşlar ilanlara bakarken 2011 aracın direksiyonunda radyo ve yol bilgisayarı tuşları olması gerekirken hiç tuş yok? Bunun sebebi nedir? Araçta değişen boya vs yokmuş temizmiş ama direksiyon olayını anlayamadım, özelden mesaj attım adam değişmedi dedi ama açıklama yapmadı.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.