Merhaba arkadaşlar; Skoda Octavia 2018 almayı düşünüyorum. Kullanan veya bilgisi olan siz arkadaşlarımdan yardım almak istiyorum Piyasada genelde Optimal paket var. -Optimal paket nasıldır? -Style paket ile en önemli farkları nelerdir? Style paket fiyat farkına değer mi? -Optimal paket şirket aracı diye bir yorum okudum. Filo arabalarından çıkma araçlar veya şirket araçları hangi paket oluyor? Şimdiden teşekkür ederim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 17 Ekim 2022; 22:33:58 > |
Skoda Octavia Optimal ve Style Paketleri Arasındaki Farklar
Skoda Octavia, kompakt sınıf otomobiller arasında popüler bir seçenektir. Optimal ve Style, araç için iki farklı donanım paketidir. Bu paketler arasındaki temel farkları aşağıda bulabilirsin:
Skoda Octavia Paket Sıralaması
Skoda Octavia'nın paket sıralaması şu şekildedir:
- Active
- Ambition
- Style
- Optimal
- RS
Skoda Octavia Optimal Hangi Paket?
Optimal, Octavia'nın üst orta seviye donanım paketidir.
Octavia Paket Farkları
İç Özellikler:
- Optimal, Style'dan daha büyük bir dokunmatik ekrana sahiptir (10 inç'e karşı 8 inç).
- Optimal, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği sunar.
- Optimal'de Style'da bulunmayan bir panoramik sunroof bulunmaktadır.
Dış Özellikler:
- Optimal, Style'dan daha büyük jantlara sahiptir (18 inç'e karşı 17 inç).
- Optimal, Style'da bulunmayan LED farlara sahiptir.
- Optimal'de Style'da bulunmayan bir ön sis lambası var.
Güvenlik Özellikleri:
- Optimal, Style'dan daha fazla güvenlik özelliği sunar. Bunlar arasında Kör Nokta Uyarısı, Şerit Takip Asistanı ve Park Asistanı bulunmaktadır.
Skoda Optimal ve Style Farkı
Genel olarak, Optimal paket, Style paketine kıyasla daha fazla özellik ve daha yüksek bir donanım seviyesi sunmaktadır. Bu özellikler arasında daha büyük bir bilgi-eğlence ekranı, kablosuz akıllı telefon entegrasyonu ve geliştirilmiş güvenlik özellikleri yer almaktadır.
Sonuç olarak, Skoda Octavia Optimal ve Style paketleri arasındaki farklar, ek özellikler ve daha yüksek donanım seviyesi isteyenler için Optimal paketini daha iyi bir seçim haline getirmektedir.