Şimdi Ara

Skoda rapid spaceback 1.6 tdi 115hp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaslar 28 bin km de 2016 model 1.6 tdi 115lik araci almayi dusunuyorum rengi kirmizi araca sahip olanlarin ve inceleyenler yorumlayabilir mi 2016 golften gececegim 1.4 tsi
    Araci kimisi b+ kimisi c segment diyor hangisi tam olarak platformu mqb mi yokda jettada ki mi fiyati 71.000 tl alacagim aracin sizce iyi mi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• +++

• Rapid b+ segment, mqb değil platform.

Golften sonra ciddi kalite düşüşü olacaktır baştan uyarmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 2 Mayıs 2018; 23:25:41 >
  • Hocam peki motoru yeni golfteki 115lik motor mu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • clonare C kullanıcısına yanıt
    Evet aynı motor
  • Hocam bu fiyata alternatif dusuk km ne alabiliriz baska var mi secenek bir de avrupada incelemelrde ve forumlar da c segment deniyor

Yok hocam, araca bakınca bile c segment kalıbı yok yani. Ölçü olarak da c segment araçların gerisinde kalıyor rapid. B+ segment araç, iç mekan kalitesi de kendini ele veriyor zaten.

Böyle yüksek model-düşük km olarak c segment çok seçenek yok zaten. Megane, pulsar falan bakılabilir. 308 de olabilir belki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Skoda Rapid - Golf 6
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anladim hocam cok sagol yardimlarin icin icime sinmisti aslinda anlastik adamla da ama bilemiyorum tam bir karar veremiyorum bu fiyata 308 bile bulamiyorum ucmus butun arabalar

• 2013 premium 38 bin km de auris var ustad bu seçenekte 71 e dusmustu o da hatasiz ona ne dersin diz3l

Yüksek performans beklentisi yoksa auris tercih edilir. Premium donanım da gayet doludur, memnun eder.
  • B sınıfı araç,

• B sinifi bu araca 71 bin tl cok mu

• Bence kaçırmayın. B sınıfı denmesine anlam veremediğim, bir çok c sınıfı arabadan daha geniş ve kullanışlıdır. Yada benim geçmişte kullandığım polo ve clio b sınıgı değildi, bilemiyorum. Rapid 1.6 tdı motorlada çok seridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya mantıklı aslında,sınıfının liderliğine oynayabilecek bir araç,kısılmış octavia gibi.O motorla da çok seridir.Konforu octavia kadar olmasa da ondan pek aşağı kalır yanı yok,style ı da doludur.yani polo,ibiza gibi alternatiflere tercih edilebilecek bir araba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.