Şuraya bir yakışıklı koyalım. :) |
Skoda Scala (4. sayfa)
-
-
Hayırlı olsun hocam ilk izleniminiz nasıl ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blackcold1907Hayırlı olsun hocam ilk izleniminiz nasıl ?
Şuan satılan araçlar içinde en f/p araç olduğunu düşünüyorum. Vision Corolla yerine tercih etmiştim, iyi ki tercih etmişim diyorum. Hız sabitleyici dışında lazım olan tüm donanımlar mevcut, konfor ve hacim olarak da segmentine göre gayet iyi.
-
Bu aracın premium var. Direksiyondaki radyo/frekans değiştirme tuşu bazen takılıyor. Bu tür bir problemle karşılaşan ve çözen var mı ? Servise 1 kere gittim çözemediler. Ben bir ayar yaptım. Şuan olmuş gibi duruyor ama olmazsa tekrar göturecem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekrandan radyoya tıklayınca düzeliyor. Bazen bende de oluyor. Direksiyondaki tuş değiştirmiyor ama radyoya ekrandan tıklayınca ondan sonra çıkınca da sorun olmuyor.
Merhaba, Ayni durum bendede var hocam arada araca ilk bindigimde direksiyondaki tuş çalışmıyor ekrandan değiştirdikten sonra duzeliyor sebebi nedir cozebilen oldu mu?
Servis yazılım sorunu olduğunu söylüyor. Güncelleme bekliyorlarmış.
Ben aşağıdaki gibi ayar yaptım. Yaptıktan sonra yaklaşık 1000 km aracı kullandık problem çözülmüş gözüküyor.
https://www.youtube.com/watch?v=BdZB08zk5CM&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler ilginç bi çözüm deneyeceğim, ayrica aracım daha 1500km de ama hafif egimli bozuk zeminli yerler de manevra yaparken araçtan hafif bi gıcırtı daha doğrusu sanırsam kapi fitillerinden ses yapiyor hafif sizdede oluyor mu? ilk başta camtavan dan mi diye korktum ama ordan gelmiyor gibi, alirken vag grubu açılır cam tavanlarin trim sesi yaptığını duydum ama bundaki sabit olduğu icin mekanizma vs ses olmaz diye aldım.
-
Ağustos ayında bayiiye gitmiştik 240k idi elite scala, comfort'ta 231 idi. Neyse birkaç bayiye isim bıraktık falan tabii bu gittiğimiz zaman Ekim'de araçlarımız gelecek dendi Ekim Kasım Aralık oldu süreç uzadı. Fiyatlar böyle artınca almak nasip olmadı. Allah kaza bela vermesin hocam, sorması ayıp kaça aldınız? Liste fiyatından ne kadar düşüyorlar, listeyi görünce bayiiyü aramak gelmiyor.
2022 yılı Ocak ayının son haftasında 2021 model Scala liste fiyatı 487.000 civarıydı. Bana verilen indirimli fiyat teklifi 450.000 TL idi. Elimdeki aracı 250.000TL'ye aldılar, o yüzden benim bütçeyi çok zorlamadı. Yoksa 450.000 TL kolay verilecek paralar değil. Aldığım araç 2021 modeli. Şubat ayı itibariyle 2022 modellerinin liste fiyatı 511.000 TL. Bayiler eğer kampanya yoksa en fazla %4-5 indirim yapabilir. Maalesef fiyat konusunda önümüzü göremiyoruz ve her ay bildiğin kumar oynuyoruz. Döviz düşer\yükselir yazı turaları atıp araç alıyoruz. Fiyatlar büyük ölçüde döviz performansına bağlı. Bir de stoklarda bulma meselesi var ki sorma gitsin. Bu arabayı almasaydım diger tercihim Honda City olacaktı. Onun da güncel fiyatı 370.000 TL( ocak-şubat 2022)
Arkadaslar selamlar. 2022 model elite paket icin telefonu multimedia sistemine yansitabiliyor muyuz? Carplayden bahsetmiyorum telefonu tamamen ekrana yansitmaktan bahsediyorum.
İkinci eli zayifmi scalanin ?
scala en ucuz skoda aracıdır sızın leon ise golfle yarısan kalıtelı bır arabadır. Scala avrupada ucuz oldugundan cok sattı turkıyeye ıse pahalıdan sınırlı sayıda arac geldı. Aynı paraya cok daha kalıtelı araclar alabılırsınız arastrırın
-
Ney Mesela ?
Kore bak japon bak vs
Skoda nin en ucuz aracı fabiadır. Scala da gerçekten kaliteli bir araçtır . Alman markası sonuçta. Hayatınız da hiç binmediginiz araçlar hakkında bu kadar net konuşmayin bence.
Bugün scala premium 1.0 aldım hocam inşallah memnun kalırım.
Premiumda arka sinyaller kayar LED sinyalmi oluyor bilginiz var mi
Premium da normalde kayar sinyaller standart olması lazım ama malesef her araçta bu yok . Bana söylenen çip krizi yüzünden Skoda bazı donanımları kısmış. Mesela her premium donanım da arka sinyaller kayar degil . Satış temsilcisine neden böyle olduğunu sorduğum da bana çip krizi yüzünden dediler. Ama belki 2023 modellerinde vardır bilemiyorum . Açıkçası kayar ledler araca çok yakışıyor. Siz sanirım aracı hiç görmeden aldınız :) Ama kalitesinden memnun kalacağınıza eminim . Araca bindim oradan biliyorum . Golf den bir eksigi yok bence.
Golf'e göre bagaj hacmi de artısı :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X