Aynen hocam aracı görmeden aldık araç aslında bayide ama deposundaymis görmedik :) hiç sormakta bugün gelmedi aklımıza hazır araç bulunca heyecandan şimdi aklıma geldi buraya yazdım belki bilirsiniz diye . İnsallah vardir. Skodanin sitesinde donanım listesine baktım orada arka stoplar LED yazıyor sadece acaba normalde ne yazıyor kayar LED için Bu arada sizin araç premium mu ve kayar LED var mı ? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savcı963 -- 26 Ocak 2023; 0:57:12 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Skoda Scala (5. sayfa)
-
-
Hareketli kayar LED yazması lazım . Bakalım kısmet şansınıza ne çıkacak . Arada bir trafikte denk geliyorum kayar LED'li araçlara çok hoş gözüküyor gerçekten . Keşke her araçta olsa :D
Ben scala sahibi değilim malesef . Ama bir dönem kullandım aracı . F/P oranı en yüksek araçlardan biri bence. Çok eski modelleri bilmiyorum ama yeni model skodalar da gerçekten kalite artmış . Premium alarakta iyi etmişsiniz. Zira elit donanimı çok boş skodanın .
Hayırlısı olsun yeni araciniz . Güle güle kullanın .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Git bak bakiym Almanya'da diğer arabalarla arasında ne kadar fiyat farkı var ondan sonra gel bekliyorum
Kayar LED varmış hocam araçta şükür olsun :) aracı bugün gördüm depoda
Merhabalar. Scala nin dizel modelini kullanan var mı tavsiye eder misiniz adblue var mı sorun cikarir mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kuzenin eşinde vardı. Gayet güzel, rahat, performansı kasaya yeten ve bir o kadar bakımı geciktirmedikçe sorunsuz ve ekonomik bir araçtı. Tasarım olarak benim gözümde sade kalsada araçlara sportif açıdan ilgisi olmayan ve özellikle ailesiyle kullanacak insanlar için çok iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum. Kuzenim de araçtan çok memnundu sadece segment yükseltmek için sattı.
AdBlue için dipnot: Kuzenlerin arabası adblue için sadece bir arıza verdi ona da yetkili servis fabrikadan yazılım güncellemesi gerekiyor dedi 1 ay beklediler yetkili servis güncellemeyi yapınca 3 sene sorunsuz bindiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Herkese merhaba. Scala 1.0 premium aracımı 22 şubatta teslim aldım 2023 model olarak araçta ekstra hayalet ekran ve 17 inç. Jant vardı. 3 kişilik bir aileyiz gayet yetiyor. Bugün ilk uzun yolumuzu yaptık araçta 5 yetişkin 1 çocuk ve bagaj ile performansı gayet tatmin ediciydi o bursanin meşhur rampalarında hiç tıkanmadı fakat araçta canımı sıkan tek şey aracı teslim alırken araçta kablosuz android auto ve carplay var denmişti telefonlarımdan biri iPhone diğeri samsung un yeni modellerinden fakat hiçbir şekilde kablosuz baglayamadim bayiyi aradım bu ekranlarda yok diyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi herkese keyifli kazasız surusler.
Skoda mkoda alinmaz cok dandik adi araba ya favorit vardi kisin calismaz kapilardan soguk alir cok cektirdi bir arkadasimda da renault 11 gts vardi gidisi konforu kalitesi olsun daglar vardi parcasi zor bulunuyor bide yol tutusu rexalet
Şaka mı yapıyorsunuz hocam favorit nedir. Şimdiki skodalar ile uzaktan ilgisi yok.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaş 90'larda kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 22 Nisan 2023; 23:33:21 >
Hayırlı olsun ne kadara aldınız aracı toplam ?
Sağolun teşekkürler. Şubat ayı fiyatıyla kasko vs. Her şey dahil 980 e gelmişti.
Hocam Hatice ye değil neticeye bak şuan ki skoda araçları kalite açısından vw ile kıyas ediliyor gerçi herkesin tercih meselesi ben tercihimi skoda dan yana kullandım memnunum Allah herkese her şeyin en iyisini versin
Aynen, hatta Mercedeste balon abartılıyor, hiç anlamam alanı. o kadar para verecen bir de elle krank yapacaksın. çok anlamsız.
DKopp85youtube1910 Benz Touring Car hand crank start - 2013 Amelia Concours D'Elegancehttps://www.youtube.com/watch?v=IHRDR5Ct2iw -
Bizim otoparkta bu arabalar var favorit samara tofas tenault 9 grubu ben gòrmedim hic yeni skoda falan. Emekli ogretmen komsuda 98 sahin var adam 1.4 ie motorlu adama gösterdim bu forumdakiler para siciyor heralde diyor ben emekli ikramiyemle zar zor aldim evi ucu ucuna gecindiriyoruz şu ekonomide diyor
Karsi binadaki oturanda favorit var habire ariza yapiyor satip broadway alacam diyor elime para gecerse
Şahin fabrika cikisi tupluymus bu yeni skodalarda fabrika cikisi tup var mi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X