Şimdi Ara

Skoda Scala (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
21.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatı ve özellikleriyle Tipo (Egea) rakibi bir araç. Bunu bilerek alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Boyut olarak doğru değil bu tespitiniz.

Araç tam olarak C sınıfı rapidin aksine. Hatta C sınıfındaki en büyük araçlardan bagaj ve uzunluk olarak.

Rapid ise büyük bir B sınıfı idi sadece (c elysee gibi)

• redmaner kullanıcısına yanıt
    Teknik özelliklerine bakmadım boyutları için ama ışıklarda dururken görmüştüm bi kere, yanında başka bi yeni kasa c segment hb vardı, ona göre cılız duruyordu sanki

Kalite olarak da nasıl olacak bilmiyorum ama rapidin yarim porsiyon büyüğü de olabilir tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Teknik özelliklerine bakmadım boyutları için ama ışıklarda dururken görmüştüm bi kere, yanında başka bi yeni kasa c segment hb vardı, ona göre cılız duruyordu sanki

Kalite olarak da nasıl olacak bilmiyorum ama rapidin yarim porsiyon büyüğü de olabilir tabi
    Valla ülkemizde daha bugün teslim edildi kullanıcılarına SCALA'lar (Abdi İbrahim İlaç çalışanlarına İntercity filo kiralama tarafından) Hemen trafikte gördüyseniz oldukça şanslınız demek ki :) (Rapid spaceback ile karıştırmış da olabilirsiniz)

Boyutlarına bakın golf ve leondan daha uzun. Hatta StationWagon gibi duruyor diyen bile var. Bagaj hacmi bile 80 litre daha fazla kuzenlerinden. Kalite olarak biraz daha aşağıda ekonomik olabilmesi için.

• Gelse de alsak.
  • Araç boyut itibariyle C segmenti, platform itibariyle B segmenti bir araç. Yani B+ diyelim. Ama kalitesi fena değil gibi. Fiyatı belirleyici rol olacaktır.

Avrupada görmüştüm 3 ay önceydi

Egea ayarında araba yapmışlar diyebiliriz o zaman, boyutlar c, uygun fiyat için kalite rakiplere göre düşük.

Rapid spaceback hiç tutmadı, bu araçta fiyatı iyi ayarlamaları lazım güzel satış için. Yoksa millet leona yönelir.

• quote:

Avrupada görmüştüm 3 ay önceydi

Egea ayarında araba yapmışlar diyebiliriz o zaman, boyutlar c, uygun fiyat için kalite rakiplere göre düşük.

Rapid spaceback hiç tutmadı, bu araçta fiyatı iyi ayarlamaları lazım güzel satış için. Yoksa millet leona yönelir.
    Hocam Egea'nın boyutları C sınıfı her araçtan küçük ama bunu söylemek istiyorum.

Scala Golften uzun bir araba.

Bunu Rapid Spaceback ile karıştırmayın. O araç iri bir Fabia'ydı sadece. Bu araba gerçekten koca bir C sınıfı. Golften 80 litre fazla bagajı var
  • Golf 8 gelmeden önce yeteri kadar getirebilirlerse müthiş bir piyasa var, tokatlar geçer.
  • Beyler bayanlar bir şeyi atlıyorsunuz yeni kasalar içinde 1.6TDI+DSG kombinasyonunun olduğu tek araç bu

Ne yeni Leon ne Golf ne Octavia ne başka model 2.0TDI altında dizel motorla gelmeyecek

Bu araba son kale ona göre değerlendirin

Egea sedan küçük kalabiliyor diğer sedanlara göre ama hb kasa öyle değil, en geniş hb araçlardan biri uzun zamandır, hatta nissan pulsardan sonra en genişiydi, scala nasıl olacak canlı bakmak lazım içine falan.

Bildiğim kadarıyla golf ve leonda dizel otomatik gelmeyecek yeni kasalarda, scala ile gelirse şansı olur.

• quote:

Egea sedan küçük kalabiliyor diğer sedanlara göre ama hb kasa öyle değil, en geniş hb araçlardan biri uzun zamandır, hatta nissan pulsardan sonra en genişiydi, scala nasıl olacak canlı bakmak lazım içine falan.

Bildiğim kadarıyla golf ve leonda dizel otomatik gelmeyecek yeni kasalarda, scala ile gelirse şansı olur.
    Şurada daha detaylı izah etmeye çalıştım
    donanımhaber forum
    Yeni Skoda SCALA hakkında genel bilgiler... » Sayfa 1 - 13
    https://forum.donanimhaber.com/yeni-skoda-scala-hakkinda-genel-bilgiler--144384878

• Adamlar plastik, yanlış duymadınız, PLASTİK Z-Rot koymuşlar. Otopark.com Sinan Koç inceleme videosunu izleyin. Şaka gibi. Rezalet. Bir anda soğudum. Bu nasıl bir ölücülüktür arkadaş, ön takıma en kritik yerlere kırılma, çatlama, aşınma ve eğrilme katsayısı daha zayıf olan bir maddeyi koymak. Yolda her türlü sürpriz var. Mühendislerin düşündükleri bakalım rezalete dönüşecek mi orta ve hatta kısa vadede? Plastik Z-Rot muahahaha :)

Skoda Scala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 29 Ağustos 2020; 16:12:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• doğuş mu satıyor bu araçlari yoksa abdiibrahimden mi alıcaz arkadaşlar?

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Skoda bayilerinden alacaksınız

Abdi ibrahim kendi çalışanları için toplu araç alımı yapmış bizle ilgili değil

Skoda nin Türkiye yetkili bayisi de yüce oto dur

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    O videoda birde yakıt tüketimini sıfırladı zeytinburnu sahilden eminönüne varana kadar 8.5 litre tüketim oldu, tsi az yakıyor derler birde bana göre 6 litreden fazla yakmaması lazımdı bu arabanın.Benim 10 yıllık, milletin çok yakıyor diye ağladığı cruze bile o güzergahta aynı trafikte 7.7 yakmıştı sonra dur kalk trafikte 8.5 olmuştu 10 yıllık araba diyorum ya 10 yıllık.Son model araba yapıyorsun 1 litre motor koyuyorsun 5 yaksın 6 yaksın 8.5 nedir ya 10 yaşında 1.6 atmosferik arabayla aynı yakıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudycan

Skoda bayilerinden alacaksınız

Abdi ibrahim kendi çalışanları için toplu araç alımı yapmış bizle ilgili değil

Skoda nin Türkiye yetkili bayisi de yüce oto dur
    araç varmı ki?

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Sanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Adamlar plastik, yanlış duymadınız, PLASTİK Z-Rot koymuşlar. Otopark.com Sinan Koç inceleme videosunu izleyin. Şaka gibi. Rezalet. Bir anda soğudum. Bu nasıl bir ölücülüktür arkadaş, ön takıma en kritik yerlere kırılma, çatlama, aşınma ve eğrilme katsayısı daha zayıf olan bir maddeyi koymak. Yolda her türlü sürpriz var. Mühendislerin düşündükleri bakalım rezalete dönüşecek mi orta ve hatta kısa vadede? Plastik Z-Rot muahahaha :)

ilerde Z-rot yenilerken parça aramaya gerek yok, 3D printer'da basıp takarız artık

• Yeni kasa ile daha doğrusu yeni tip direksiyonun olduğu kasa ile eski kasa arasında ne gibi farklar var

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.