Şimdi Ara

Skoda Scala (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
5
Favori
21.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene octavia dizel otomatik 100 bin idi bu sene 160 bin ötv indirimi bitince 200 bin... Seneye ancak gelir o araç o zaman 200 olur... Tabi bu tahmin ve eleştiri içeren bir post...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guzel arabalar artık skoda vw ile aynı kalıteyı yakaladı ama lpg uyumlu motor lazım bızım ulkeye yoksa bır tek pazar gunu bınıyor mıllet arabaya.. Fİyatlarda cok ucmus durumda aslında hyundai kia ve japonlar yıne 90 lı yıllardakı sutun satıslarını yakalayack boyle giderse. Secımden sonra dolar 10 tl olsun gorun o zmn
  • Ne zaman gelir

• bende..
  • Eğer b sınıfı rapid veya seat toledo gibi c segmenti fiyatından satmaya kalkarlarsa sonu onlarınki gibi fiyasko ile biter. Bence öyle de yapacaklar ve suziki baleno gibi o da tarihin derin tozlu raflarının arasında yer alacak. Bence fazla heveslenmeyin. Hevesiniz kursakta kalır

• Skala benimde hoşuma gidiyor gelsin gidip incelerim beğenirsem 2 tane alırım sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç haber yok mu bu araçla ilgili? TR'de ne zaman satışa çıkacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatangaburak

hiç haber yok mu bu araçla ilgili? TR'de ne zaman satışa çıkacak?
    Ülkemizde HB e olan ilgi iyice azaldı. Fiyatlarda yüksek. Scala gelmez bence.

• bırakın Scalayı, ülkeye Afrika ve ortadoğuyu kasıp kavuran çekirgeler bile gelmiyor.
  • Bi ilaç firması 1800 tane kiraladı birkaç gün önce.Perakende satışlar 2 ila 3 hafta içinde başlar

Skoda Scala

• quote:

Orijinalden alıntı: nitezze07

guzel arabalar artık skoda vw ile aynı kalıteyı yakaladı ama lpg uyumlu motor lazım bızım ulkeye yoksa bır tek pazar gunu bınıyor mıllet arabaya.. Fİyatlarda cok ucmus durumda aslında hyundai kia ve japonlar yıne 90 lı yıllardakı sutun satıslarını yakalayack boyle giderse. Secımden sonra dolar 10 tl olsun gorun o zmn
    Bi arada boyle 10tl ciler vardi :D

• AsiretinMarjinalCocugu kullanıcısına yanıt
    Abdi İbrahim çalışanları Leon'dan buna geçince üzülürler sanıyorum ki. Sonuçta Scala platform olarak Fabia'dan çok uzak değil. Skoda Octavia dışında C sınıfı araç üretmeyecek ve sanıyorum ki B ile C arasında sıkışan bu model fiyat olarak Leon'dan da düşük olacak ve baya satacak..
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Hocam tahmini fiyatı ne olur bu aracın? Kabarıyorum bu arabaya. 467 lt bagajı var, kendi fiyat aralığında iyi bir değer olur gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tatangaburak T kullanıcısına yanıt
    Yeni Kasa Leon'dan 10-15bin TL ucuz olur tahmini.. Rapid ile eşdeğer geliyor bana bu araç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 3 Temmuz 2020; 22:30:7 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle rapidle eş, yeni kasa rapid bu araç. Canlı olarak gördükten sonra emin olmuştum.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam rapid de bu kadar bagaj hacmi var mı? Sanırım yok. 180bin civarı çıksa çok satmaz mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Scala, Golften 10 cm ve Leondan ise 8 cm daha uzun B segment demek doğru değil. Zaten Fabia ile Octavia arasında konumlandırılmış bir araç ama rapid kadar kalitesiz bir araç değil. Fabia hatta ibiza bile rapidden daha tok ve dolu bir araç, leondan daha ucuza gelirse c segment f/p kralı olur.

• Bu araba şu anki Leon fiyatlarına gelir, belki bir parça ucuz olur. Egea ayarında bir araba, vag grubu oyuncakları var o kadar. Bi gelsin, hoşunuza giderse alınabilir.

• Son yorumum fazlaca övmeye fazlaca yermeye gerek yok. Yeni Leon gelsin yeni fiyatlar yayınlansın, Scala da çıksın o zaman yorumlanır.

• Ben de bu araci cok merak ediyorum.bir de kamiq i.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.